Alfak...tGolemMB píše:Čo sa tyka časopisov, spominam si na jeden velkohuby slovensky projekt ,ktory mal kratke trvanie a ku ktoremu prispel velkou mierou aj jeho "sefredaktorko najvacsi" (Kto pozna Alinka z MAFStory, tak vie ako to vyslovit)...v malej hifi komunite nas urazal uplne zbytocne.. No a ja uz si ani nemozem spomenut na nick toho najvacsieho a ani na meno casopisu...
R.I.P.
PS: A aby som nezabudol, uroven casopisu bola graficky na vysokej urovni, ale bol to iba reklamny platok s parametrami opisanymi na krabiciach....
Úroveň hifistických časopisů
Re: Úroveň hifistických časopisů
Ja som si ale ani moc spominat nechcel. Ale dik, mozno sa ozve a napise nam, ze to stale vydavaju ako za starych cias samizdatom a robia kopie na liehovych kopirkach na ONV....Donuts píše:
Alfak...tGolem
-
boxer
Alfabetagamagolem alias Arab,ne vlastně Bulhar,ne, ....jo už vím. Turek s "o".
Fajný chlap.
Fajný chlap.
-
boxer
Sekal
Nicméně to nic nemění na podstatě toho, co jsem o H-V (a jemu podobných) napsal.. O "nevýdělečnosti" tohoto e-zinu lze silně pochybovat, neboť z čeho by hradili honoráře autorům recenzí a odb. článků ?
Nicméně při pročítaní reakce p. Březiny se nemohu zdržet úsměvu.. Ale úsudek nechť si udělá každý sám...
Stačí si např. pravidelně číst jeden již poměrně známý nevýdělečný e-zin *-voice a máte vystaráno.. Nestranost zaručena, takže potenciální zákazník si může vybírat již jen dle svého poslech. "vkusu" a bank. konta.. No není to úžasné ?
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Boxere já zde nikoho nenapadám, pouze jsem snad přijatelnou (někdy i s nadsázkou) formou vyjádřil svoje stanovisko k tématu.. Toť vše..
Vzhledem k výše uvedenému mě to jako přímé napadnutí bez důkazů přijde.
Jinak ve světle tvých posledních reakcí dost dobře nechápu, PROČ jsi vlastně založil toto vlákno ? Co jsi očekával ? To, že se názory na úroveň jednotlivých oborových periodik (ať už tištěných nebo nebo netových) budou různit, je snad pochopitelné.. Tak proč to "rozhořčení" ?
Nejsem rozhořčen různými názory na dané téma a navíc jsem ho očekával,ale vadí mi jednostranné slepé osočení.
Howgh
Nicméně to nic nemění na podstatě toho, co jsem o H-V (a jemu podobných) napsal.. O "nevýdělečnosti" tohoto e-zinu lze silně pochybovat, neboť z čeho by hradili honoráře autorům recenzí a odb. článků ?
Nicméně při pročítaní reakce p. Březiny se nemohu zdržet úsměvu.. Ale úsudek nechť si udělá každý sám...
Stačí si např. pravidelně číst jeden již poměrně známý nevýdělečný e-zin *-voice a máte vystaráno.. Nestranost zaručena, takže potenciální zákazník si může vybírat již jen dle svého poslech. "vkusu" a bank. konta.. No není to úžasné ?
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Boxere já zde nikoho nenapadám, pouze jsem snad přijatelnou (někdy i s nadsázkou) formou vyjádřil svoje stanovisko k tématu.. Toť vše..
Vzhledem k výše uvedenému mě to jako přímé napadnutí bez důkazů přijde.
Jinak ve světle tvých posledních reakcí dost dobře nechápu, PROČ jsi vlastně založil toto vlákno ? Co jsi očekával ? To, že se názory na úroveň jednotlivých oborových periodik (ať už tištěných nebo nebo netových) budou různit, je snad pochopitelné.. Tak proč to "rozhořčení" ?
Nejsem rozhořčen různými názory na dané téma a navíc jsem ho očekával,ale vadí mi jednostranné slepé osočení.
Howgh
Trochu objektívnych informácií sa dá nájsť tu,
http://www.soundstageav.com/
http://www.soundstageav.com/
-
mario kempes
- Kontaktovat uživatele:
Myslím to vážne : pánbohzaplať za audiodrom a hi-fi voice.
Ja čítam ich články veľmi rád.
Ja čítam ich články veľmi rád.
To uz i clanecky na jedne titulce byly obcas lepsi.
-
mario kempes
- Kontaktovat uživatele:
Každému, čo jeho je : niekomu Nový Čas, inému Blesk, LEO alebo plus 7 dní. Audiodrom a Hi-fi Voice, pokračujte ďalej
a nedajte sa znechutiť.
a nedajte sa znechutiť.
Boxer :
Po včerejším dnu jsem se rozhodl, že už na toto fórum nebudu chodit, takže jen krátce. Založil jsi vlákno, jehož název celkem explicitně naznačoval, co bude jeho obsahem. Toto jsi potvrdil hned ve svém úvodním příspěvku, kde jsi bez důkazů, jen základě výsledků publikovaných recenzí, osočil něm. magazín Stereo. V podstatě totéž v obecné rovině udělala i většina ostatních, přičemž byla i patřičně rozebrána "problematika" financování těchto časopisů.
Já jsem neudělal nic jiného, než že jsem k výčtu kritizovaných periodik přidal e-zin H-V, opět na základě tam publikovaných "recenzí", a připomenul již probranou problematiku financování. Načež se ozval p. Březina s obhajobou svého projektu. Já jsem již jen krátce reagoval, že mám po letitých neg.(velmi neg.) zkušenostech na celou věc svůj názor, ale úsudek nechť si udělá každý sám. Co z toho tě tak pobouřilo ? Co z toho je osočování ? Reaguješ, jako kdyby byl p. Březina tvoje adoptivní matka...
Po včerejším dnu jsem se rozhodl, že už na toto fórum nebudu chodit, takže jen krátce. Založil jsi vlákno, jehož název celkem explicitně naznačoval, co bude jeho obsahem. Toto jsi potvrdil hned ve svém úvodním příspěvku, kde jsi bez důkazů, jen základě výsledků publikovaných recenzí, osočil něm. magazín Stereo. V podstatě totéž v obecné rovině udělala i většina ostatních, přičemž byla i patřičně rozebrána "problematika" financování těchto časopisů.
Já jsem neudělal nic jiného, než že jsem k výčtu kritizovaných periodik přidal e-zin H-V, opět na základě tam publikovaných "recenzí", a připomenul již probranou problematiku financování. Načež se ozval p. Březina s obhajobou svého projektu. Já jsem již jen krátce reagoval, že mám po letitých neg.(velmi neg.) zkušenostech na celou věc svůj názor, ale úsudek nechť si udělá každý sám. Co z toho tě tak pobouřilo ? Co z toho je osočování ? Reaguješ, jako kdyby byl p. Březina tvoje adoptivní matka...
Výše zmíněné plně podepisuji. A divím se, že lidé formátu Ing. Macury a p. Bunty zde ztrácí svůj čas.PMA píše:Bohužel je to opravdu tak, že časopisy a e-ziny přešly zcela na mediálně populární a zcela komerční platformu, takže žádné hodnotné ani nosné informace v nich nejsou, jen spousta mlhy a diletantismu.sekal píše:. Lidé jako pánové Láb, Rybář, Pavlík, Sýkora, Dudek apod.
Na vás se patří tak akorát vys*at.. Pavel Dudek má pravdu. Ten do vás všech vidí jak do akvária...
Sekale, Tvůj tón je stále stejný... A nemyslím si, že na místě.
Koblížku, ale ano, tyto e-ziny jsou lepší než jen článečky na titulce f-sportu, i když i tam se objevily i pěkné články.
Koblížku, ale ano, tyto e-ziny jsou lepší než jen článečky na titulce f-sportu, i když i tam se objevily i pěkné články.
Přes řeku do stínu stromů.
- fanousekhifista
- Kontaktovat uživatele:
Citelná ztrátasekal píše:Po včerejším dnu jsem se rozhodl, že už na toto fórum nebudu chodit,
A nyní téměř vážně a bez osobních podtextů, tak jak se na zábavu a koníčka sluší. Sám za sebe říkám, že když odhlédnu od celkem nepatřičných příspěvků, souhlasím s uživatelem "fox", který trefil hřebíček na hlavičku... Tisk končí, internet je budoucnost a mohlo by to podle mě být mnohem horší, než dvojice H-V a Audiodrom.
- davidhighend
- Kontaktovat uživatele:
Ups, takze Te ani nebylo treba "zabit"... Roztomile...sekal píše: Po včerejším dnu jsem se rozhodl, že už na toto fórum nebudu chodit, takže jen krátce.
Říká vám vážení pánové něco jako pravidlo "měřit všem stejným metrem " ?
Jinými slovy Němce a Angličany, kteří se zde btw. nemůžou bránit, stírat můžeme a tuzemce nikoliv ? Se nad tím laskavě zamyslete...
P.S. A nemějte obavy, ještě zde přecejen nějakou dobu setrvám, neb moje společnost by vám (zvláště některým) mohla citelně scházet...
P.P.S. Teď mě tak napadá, někdo se zde nepěkně vyjádřil o ren. angl. magazínu What HiFi. Nevíte náhodou, kdo to byl ? Nějak si nemohu vzpomenout...
Jinými slovy Němce a Angličany, kteří se zde btw. nemůžou bránit, stírat můžeme a tuzemce nikoliv ? Se nad tím laskavě zamyslete...
P.S. A nemějte obavy, ještě zde přecejen nějakou dobu setrvám, neb moje společnost by vám (zvláště některým) mohla citelně scházet...
P.P.S. Teď mě tak napadá, někdo se zde nepěkně vyjádřil o ren. angl. magazínu What HiFi. Nevíte náhodou, kdo to byl ? Nějak si nemohu vzpomenout...
Pokud myslis placeny obsah na internetu, tak mas jiste pravdu. Murdoch se plete malokdy.fanousekhifista píše:Tisk končí, internet je budoucnost a mohlo by to podle mě být mnohem horší, než dvojice H-V a Audiodrom.