Úroveň hifistických časopisů

Linky na zajímavé HiFi časopisy, projekty v CZ i zahraničí
Odpovědět
boxer

Re: Úroveň hifistických časopisů

Příspěvek od boxer »

Sekal

Když už sem nechodíš,tak nemá cenu reagovat. Navíc,když si nejsi dle všeho schopen uvědomit,vo co go.

A vzhledem k tvým neodiskutovatelným,hlubokým,negativním,dlouholetým ...co jsem zapomněl?...zkušenostem,to ani nemá cenu.

sekal

Příspěvek od sekal »

Víš, které jsou jedny z nejhorších lidských vlastností Boxere ? Pokrytectví a servilita. A ty já bytostně nesnáším..

A nejsi-li schopen akceptovat opačné názory, než jsou ty tvoje, tak přístě nezakládej takováto vlákna..

Ten konformismus, která tady převládá, je úděsný.. K čemu pak takové fórum je ? Jaké to má výstupy ?
Se podívej na slovanet.sk nebo audioweb.cz .. Tam také vzhledem k počtu přispívajících dochází zákonitě občas k různicím, ale nikdo se nad tím nějak zvlášť nepozastavuje, (tedy nepřejde-li to vysloveně do extrémů, což se prakticky neděje). Ony ty polemiky totiž často přínáší více, než nějaké to "zdvořilé" poplácávání se po zádech...

A stran mého odchodu neměj obav, neb jak už jsem předeslal výše, hodlám zde ještě setrvat.. Je to zde pro mě výborný zdroj relaxu a pobavení...:D

boxer

Příspěvek od boxer »

Co ty bytostně nesnášíš je tvoje věc. Já zase nesnáším bytostně lidi,kteří mají od všeho klíče,všude byli dvakrát a hlavně si dělají patent na pravdu a navíc to předkládají způsobem,.....já king a ty vůl.

Nicméně,abych ukojil tvé ego,tak já nikoho po zádech nepoplácávám. Není to v mé nátuře. Ti kdo mě osobně znají ví,že jsem až nepříjemně upřímný,což mi životem nese dost problémů,ale co už.

Zkusím se ti naposled napsat,oč mi šlo,snad to při své jistě hluboké inteligenci pochopíš.

Pokud se napíše,že ten či onen plátek je,není,občas,někdy seriózní,tak se myslí Časopis jako takový a výsledek celé hordy lidí,kteří tam recenzují a hodnotí.

U pana Březiny a HiFi Voice jsem JÁ tvoje "hodnocení" bral (a myslím že nejsem sám),jako osobní útok na jednoho člověka,který se tomu věnuje. Pokud máš problém pochopit proč to považuji za osobní útoj,je mi líto,ale pakliže si přečteš své věty,které jsem některé shromáždil,možná to to dojde.

Nesouhlasím zdaleka z hodnocením pana Březiny na 100% a mnohdy jsem mu osobně při poslechu u něj v redakci své řekl. Pan Březina někdy uznal,někdy ne a dle svého uvážení tu předělal,tu vylepši.
Ale abych ho rovnou napdal ze zištnosti,podlézavosti a já nevím čeho,mi přijde zbabělé,drzé,provokativní a hlavně hloupé.

Tudom?

sekal

Příspěvek od sekal »

Boxer :

Aha, takže zde je "zakopán pes".. Ty se znáš s p. Březinou osobně... No, pokud by jsi to zmínil hned po mém úvodním příspěvku, tak jsme si oba mohli ušetřit čas....

Jen pro úplnost bych dodal, že v prvních dvou příspěvcích jsem ani slůvkem nezmínil jméno p. Březiny a posuzoval jsem "Časopis jako takový a výsledek celé hordy lidí,kteří tam recenzují a hodnotí".. A ani následný průběh diskuze nebyl (IMO) veden v tak "bouřlivém" duchu, jak jsi ho vnímal ty (viz emotikony..?), a závěr naší "konfrontace" s p. Březinou byl již zcela v pohodě...

Mně šlo jen o princip, o nic jiného... Jinak PMA to popsal naprosto přesně... Nemá smysl si dělat iluze (míněno obecně).....

merhaut

Příspěvek od merhaut »

Jen zopakuju, podezřívavost některých nicek je až chorobná.

Hellboy
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Hellboy »

Chorobné je, když v nějakém magazínu průměrné hodnocení všech recenzí dosahuje výsledku 99%. A chorobné je, že se tak dnes děje u 99% magazínů.

Renown
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Renown »

To Hellboy
Chorobné je, když v nějakém magazínu průměrné hodnocení všech recenzí dosahuje výsledku 99%. A chorobné je, že se tak dnes děje u 99% magazínů.
Zkus být konkrétnější a vyjmenovat ty časopisy. Neměl by to být problém pokud jich je 99%. Jsem zvědav ....

Mně připadá nejchorobnější tvé obsedantní nutkání vyjadřovat se s absolutním sebevědomím k jakékoliv tématice

boxer

Příspěvek od boxer »

Sekal

Opravdu hrách na zeď.
------------------------------------------------------------------
SEKAL NAPSAL.
Přičemž u druhého případu jsem v rychlosti proklikal jen 1. stranu, kde se mi stále zobrazoval coby autor jen Březina,
Navíc Březina v poslední době avizuje, že budou vbrzku disponovat nějakou super aparaturou na měření zesilovačů, reprosoustav etc.. Kde by na to tak asi vzali ? takže to asi nebude tak horké, jak Mr. Březina inzeruje..

------------------------------------------------------------------

:idea:

sekal

Příspěvek od sekal »

Boxer :

"Ale z druhé strany= přečteš,vyzvedneš,zaplatíš a " si tak ščasné ",že máš top dle HOpTrOp magazínu"

Nevíš náhodou kdo, kdy a v návaznosti na co tohle napsal ?

Myslím, že svým neustálým nesmyslným a teď už naprosto zbytečným obhajováním děláš svému příteli spíše medvědí službu...

Zajímavé je, že reakce PMA, který použil citaci z mého prvního "chorobně podezřívavého" příspěvku, ti nevadí...

Mám pocit, že ti teď už ani nejde o věc samu, ale že si chceš sám cosi dokázat....

boxer

Příspěvek od boxer »

Sekale ,nic nechci dokazovat,nikomu,sobě a už vůbec ne tobě.

Tvůj citovaný můj výleff pochopil asi každý jako ironický posměšek na tvoje kydy.

Tedy krom tebe. Je fakt,že jsem tam zapomněl dát smajla. VELKÝHO. Kvůli tobě.

Tímto končím jakoukoliv debatu s někým,kdo nechápe,že hlava není jen na to,aby mu nepršelo do krku.

sekal

Příspěvek od sekal »

Říkáš kydy ?

Je zajímavé, že jeden erudovaný a (zde i jinde) vysoce respektovaný odborník, kterého si velmi vážím, z těch mých kydů citoval a následně poměrně jasně a bez obalu popsal, o co jde..

Ale to jsi jaksi přešel co, ty "nebezpečně upřímný" "ironiku"...

No, je vidět, že jsi charakter s hlavou na správném místě.. Ostatně jak ti to spíná, jsi předvedl už v mém vláknu.. Bylo více než zjevné, že v problematice zesilovačů tř. A se výborně orientuješ...

Prostě takových nebezpečně upřímných a chytrých lidí není nikdy dost....

Hellboy
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Hellboy »

Renown píše:To Hellboy
Zkus být konkrétnější a vyjmenovat ty časopisy. Neměl by to být problém pokud jich je 99%. Jsem zvědav ....

Mně připadá nejchorobnější tvé obsedantní nutkání vyjadřovat se s absolutním sebevědomím k jakékoliv tématice
Tak když vezmu jen poslední zkušenost s čtením recenzí na digitální zesilovače v rámci debaty v jiném vlákně - VŠECHNY recenze, na VŠECHNY digitání zesilovače ve VŠECH časopisech a webech, které jsem přečetl (a že jich pár bylo, stačí se podívat třeba na stránky Lyngdorfu, kde ty recenze jsou pěkně seřazené) byly nekritické ovace vyzdvyhující digitály do nebes. VŠICHNI "odborníci" a většina ostatních se ovšem zcela opačně shodla na tom, že digitály jsou šmejdy a ty recenze tím pádem podplacené. Nevzpomínám si také, kdy jsem napodledy v nějakém českém magazínu, nebo webu četl na něco co mě zajímalo recenzi a hodnocení bylo pod 90%.

Jinak díky za urážku.

boxer

Příspěvek od boxer »

Sekale,víš co? Jsi demagog jako Napoleon. Vyliž si. A myslím to vážně.
----------------------------------------------------------------------------------
PS. Nedávno jsi vypoklonkoval mého 4% kamaráda Lachima,ze svého vlákna.

Požádal bych tě o totéž v tomto MÉM a do budoucna i v jiných mých vláknech. Jdi si kydat do svých IQthreadů.
----------------------------------------------------------------------------------
PSS. Jinak buď rád,že v ten dotyčný den ,kdy jsi vypoklonkoval sebevědomě,drze,sprostě Lachima,že jsi nemohl jeho mírumilovnost poznat na vlastní tělo.

Dělám to poprvé,ale nyní veřejně žádám admina,aby z tohoto mého threadu vymazal veškeré Sekalovy kydy.

lachim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lachim »

boxer

chlapče.... klidek. poho.

offtopic... sorry... ale musím
do judo-clubo, když dorazí nováček a začne partu lidí, která se navzájem
hází už léta, poučovat... jak se nasazuje držení a jak se háže klekaná sojka..
tak si ho vezme trenér na 3 minuty na randori v postoji a je klid.
ten "nováček" se odkulhá do šatny a už asi nikdy nepřijde.
ve sportu je třeba hodně pokory. nebo přeprat guru.
:-)
na www fóru nelze nováčky "srovnat" jako v úpolovém sportu.
bohužel.

Odpovědět