BVa píše:109/19dB preklep, vplyv tých 19ohm..Ako opravu stačí zmeniť 135 na 125dB.
K pasulovi radšej nič, už by som nebol slušný , za to mi nestojí..
A k tej tolerancii- nikde som nekomentoval, či sa to niekomu páči alebo nie.Netolerania je zúrivý štart na objektívne fakty uverejnené v Stereophilôe. Ten koniec výrazne skresľuje, je nestabilný a potenciálne "samodeštrukčný". Že sa takto vylepšený zvuk mnohým páči nespochybňujem.
V tom čo sem pasul postol od susedov som len napísal, že testovanie 300W konca do 19ohm záťaže pri výkone ca 1W o jeho zvuku nepovie skoro nič.
Ale co to vidím. Pán nejlepší konstruktér na světě nám tady dělá bu, bu, bu. Budliky, budliky nečil se.
Hele mám otázku. Že ty máš kolem postele vylepené grafy zkreslení svých zesilovačů co stavíš? Večer jdeš spát, pokocháš se těmi pěknými obrázky a spokojeně usínáš. A jak ti to hezky lícuje co?
Zajímalo by mě, co se ti nelíbí na testování tohoto zesilovače. Prostě a jednoduše je to masakr. Nic víc na tom nehledej. Ovšem velice rád bych na tomto systému slyšel tvoje zesilovače. Výsledek je mě ihned jasný a to z vysoka seru na nějaký graf zkreslení. Já totiž tvoje přístroje slyšel. A moc dobře si to dokážu představit, co z toho poleze ven.
A ještě jedna věc. Když už tedy tak mermomocí máš neustálou potřebu hodnotit to, co dělá konkurence na celém světě a nikomu to nevadí, tak pojďme do toho. Mám hoooodně zajímavých informací od bývalých či stále ještě majitelů tvých strojů. Například zapojení tvého předzesilovače do systému a nenadálé přeskočení hlasitosti na maximum. Následné vychýlení membrán reproduktorů do maximální výchylky asi není zrovna OK co? Takže o destrukčních stavech bych být tebou radši mlčel..... Loulo.....