Digitální zesilovače
Re: Digitální zesilovače
Práve ten digitál to rozhodne nedokáže, naopak, pridá tam ďaľšiu(a zbytočnú!!) syntetičnosť a "glajchšaltovanie". Nemá rozlíšenie, ktoré by to umožnilo. Samozrejme chute sú rôzne, a niekomu to vyhovuje, všetko hrá "znesiteľne", aj výborné, aj podpriemerné nahrávky..A keď si človek zvykne, tak je to etalón.a vytáhnout z něho (z CD formátu)maximum
Láďo, tohle se zdejší komunitě těžko vysvětluje...mají-li na výběr buďto poslouchat uječená cédéčka na transistorech, nebo totéž milosrdně oříznuto " digitálem ", pochopitelně volí to druhé...že to nemá výšky, nevadí, na to si lze rychle zvyknout, za chvíli se to bere jako normál a odtud je jen kousek považovat to za etalon...a ten si nenechají vymluvit...je to marnej boj, bohužel....
- Zappadaddy
- Kontaktovat uživatele:
Zdejší komunitě?Co tím myslíš?Nás všechny nebo některé jedince?Já to chápu tak,že jsi celé toto forum označil za idioty.Nechci se s tebou přít,ale tohle ne.kazzatel píše:Láďo, tohle se zdejší komunitě těžko vysvětluje...mají-li na výběr buďto poslouchat uječená cédéčka na transistorech, nebo totéž milosrdně oříznuto " digitálem ", pochopitelně volí to druhé...že to nemá výšky, nevadí, na to si lze rychle zvyknout, za chvíli se to bere jako normál a odtud je jen kousek považovat to za etalon...a ten si nenechají vymluvit...je to marnej boj, bohužel....

Jinak, našel jsem ještě docela zajímavou recenzi z českého audiodromu na Lyngdorfa Millenium Mk IV. Tipněte si co se v ní píše
, nebo si ji raději přečtěte.
http://www.audiodrom.cz/Lyngdorf_HighEn ... iodrom.pdf

http://www.audiodrom.cz/Lyngdorf_HighEn ... iodrom.pdf
Lyngdorf Millenium
Předražený,vysokofrekvenční,digitální šunt,který i z blbýho cd udělá ještě neposlouchanější,a z kvalitního cd udělá blbý.
A recenzent je blb,který neslyší a dostal minimálně pěkně zaplaceno, Peter Lyngdorf vymýšlí digitální píčoviny ,protože v tvorbě "klasických" zesilovačů už je mezi konstruktéry nemožno se vmáčknout,protože to nejlepší je už vymyšleno a vyrobeno a případně ještě došlechtěno v DIY.
Předražený,vysokofrekvenční,digitální šunt,který i z blbýho cd udělá ještě neposlouchanější,a z kvalitního cd udělá blbý.
A recenzent je blb,který neslyší a dostal minimálně pěkně zaplaceno, Peter Lyngdorf vymýšlí digitální píčoviny ,protože v tvorbě "klasických" zesilovačů už je mezi konstruktéry nemožno se vmáčknout,protože to nejlepší je už vymyšleno a vyrobeno a případně ještě došlechtěno v DIY.
No páni ! To je názor do pranice, zřejmě bude následovat 2 stránkový flame
ach jo ....

Toto je v prvom príspevku. To "pořád nějak neuchytili" nesvedčí o niečom?Hellboy píše:...Nevýhody neznám, neb jsem žádný v praxi neviděl. Překvapilo mě, že přestože se jsou digitály na světě přes deset let a většinou sklízejí veskrze pozitivní recenze, tak se pořád nějak neuchytili....
Lyngdorf Millenium

Želám peknú noc s posluchom digitálov.
Pekný príklad je nadšené zvukové hodnotenie CD Zanden v Stereophile.
Vždyť píšu,že dostali pěkně zaplaceno.A jsou zvyklí na zkreslení,tak se jim to líbí a pak když to změří,zjistí,že to neštymuje.
Ale jak ten drahý highend pomluvit,když už prašule jsou v kapse?
Vždyť píšu,že dostali pěkně zaplaceno.A jsou zvyklí na zkreslení,tak se jim to líbí a pak když to změří,zjistí,že to neštymuje.
Ale jak ten drahý highend pomluvit,když už prašule jsou v kapse?
Oj boxere, než jsem sem ten odkaz dával, zašel jsem z důvodu případné sebeobrany až tak daleko, že jsem si našel kdo je Martin Justan a jestli náhodou o něm zde nepadla zmínka a jak je zde přijímán, aby náhodou nešlo o nějakého zde nežádoucího zpropadence jako jsem já.boxer píše: A recenzent je blb,který neslyší a dostal minimálně pěkně zaplaceno,
Zmínka o něm padla. Zmínka o něm padla řekl bych docela pozitivní a to hned několikrát.
Autorem té zmínky byl...
...boxer.
To jsi boxere ty (zvětšené písmo jsi použil také ty).
a dále třeba tady (dobré vlákno mimochodem až na zmínky o hnoji, kterým jistojistě myslíš mě):boxer píše:Jsem malinko mimo přesné téma,ale myslím si....
...že stojí za to si to přečíst.
http://www.audiodrom.cz/RoadToHell.html
http://www.hifinazory.cz/forum/viewtopi ... tin+justan
Tolik k tomu, že autor neslyší a je blb.
Jinak recenze to je jistojistě až nezdravě nadšená, ovšem z různých důvodů z ní mám poměrně dobrý pocit. Mimo jiné proto, že autor o class D něco zřejmě ví, nepoužívá klasický hifi šprách o pevných basech, čistých výškách a úžasném prostoru (a když už, tak jen trochu) a působí na mě dojmem, že je skutečně opravdově nadšený. Kdybych se měl rozhodovat podle sympatií k odpůrcům, nebo zastáncům digitálu, tak zastánci mi přijdou všeobecně jako mnohem kultivovanější, tolerantnější a celkově milejší lidé. Já se ale naštěstí rozhodovat nemusím, protože zesilovač za 100 tisíc se kupovat nechystám.
Jen jestli ta tolerance a kultivovanost není způsobená tím, že o tom vědí prd.... 

..........tím, že o tom vědí prd....
To zcela jistě a bezpochyby.
To zcela jistě a bezpochyby.
Neměl jsem ani tak na mysli toleranci k třídě D, ale k ostatním lidem.