Ja by som to trochu skrátilAle by som povedal, že je trafený úplne presne
Kde sa vkladá to CD?taková šmedská laciná kytara lehce přehraje CD
Kazzatel, jasně ale áčkový Accuphase, Halcro nebo ML nejsou kategorie nových komerčních zesilovačů v ceně kolem 50tis Kč. Mě jde o to zda se shodneme na tom, že drtivou většinu kompromisně řešených integrovaných analogových komerčních zesilovačů budete odsuzovat úplně stejně jako digitál ve stejné cenové hladině. To že Lyngdorf Vám nezahraje výšky jak jste zvyklý u svých produktů tak Vám je prostě asi dost těžko zahraje adekvátně i ten analogový integráč za 50tis. Navíc budete nespokojen s čistotou, detailností a dynamikou těchto zesilovačů.kazzatel píše:OK...dobrejch strojů je povícero...neznám pochopitelně celou stávající světovou produkci, to není možný, je obrovská...ani nelze říct, že ta a ta firma dělá jen výborný kousky, kdežto jiná zase jen samý mršby...ale troufám si tvrdit, že když mi nějakej kousek donesete a já si ho pustím ve srovnání s tím mým posledním, bezpečně tu kvalitu rozeznám...ona je totiž reference potřebná a já mám holt tu svou - bez se totiž nelze dobře rozhodnout, kde se ten neznámý nachází na stupnici kvality... nechci a nebudu tvrdit, že mám nějaký patent na slyšení, ale zkušenosti mám a ty se naprosto kryjí s lidmi, o kterých vím, že slyší dobře, takže to není o nějakém mém vkusu a preferencích...za ty roky jsem slyšel mraky zesilovačů a troufnu si tvrdit, že mnohem víc, než naprostá většina z vás...
Obecně dobře hrají áčkové Ekufejzy, Halcro, ale i některý mnohem starší kousky třeba od ML...a abych potěšil i tebe Pekelníče, tedy věz, že Technics A1 byl mimořádně povedenej kousek, protože obsahoval jedno geniálně vymyšlený zapojení...to bylo ovšem ve svý době hodně drahý a tak ho firma opustila a ty, co přišly po něm, už byly značně ošizený.....ale to vše je na hodně dlohý povídání..
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti