Aurum Cantus

Diskuse o vašich oblíbených značkách. Denon, Marantz, Vincent, Lyngdorf, Densen, Electrocompaniet, NAD a další.
daliborr
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Aurum Cantus

Příspěvek od daliborr »

Leštěné prdy jenom tahají ze zblblých hifistů prachy. Jinak bych se vrátil K Aurum Cantus. Viděl a slyšel jsem u Pavla sloupy AC V8F u Davida ( koudy42) AC V3M. Je opravdu slyšet, jak u Pavla v obrovské místnosti ,ty nádherné velké sloupy si přesně pohrávají s prostorem. Pavel má opravdu velice dobře vyladěnou Hig end sestavu. A u Davida v paneláku ,elektronkový zesilovač a regálovka AC jedinečná spojka. Nádherný sametový zvuk plný prostoru. Oldear a opravdu regálovky v paneláku v menší místnosti hrají jako dospělé sloupovky. A ten vzhled je opravdu nádherný.

Fidji99
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Fidji99 »

Hej, Pavlova miestnost vyzera ako prirodzene akusticky dobra, ma to velmi inteligentne postavene a doladene.
To sa mu potom lahko hra ;-).

Ono to je take klise, ale urcite by v horsej miestnosti musel minut aspon 2x tolko, aby mu to hralo rovnako.

Ticho zavidim, Pavle.

daliborr
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od daliborr »

Pavlova místnost je pro mnoho hifistů obrovská, ale klišé to není ,je to vyladěné a já mu to nezávidím ,já mu fandím. Ale do prdele závidím, kecám kdo umí ten umí.

koudy42
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od koudy42 »

Bylo zajimave slyset stejne sloupovky (V8F) u Pavla i Lubina. Hraje jim to tuze pekne, ale priznam se ze holograficky prostor jaky se dostavil pri poslechu u Lubina je pro me top co lze v "domacich" (cti obyvakovych) podminkach dosahnout a prisuzuji to take synergii lampy preamp + monobloky Classe, ktere pohani AC.

PavelDosko
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od PavelDosko »

koudy, budes se muset stavit, cos tu byl pred asi 2 lety tak se krom beden zmenilo vse, ozvi se

koudy42
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od koudy42 »

Tim jsem nechtel kastovat sestavy, ja si ulitam na vsem co obsahuje elektronky a jde o levnou hifineurozu vymenit/koupit par "banek" dle nalady nez menit pristroje jako drive. Ale pozvani rad prijimam a samozejme totez plati z me strany, hned jak bude hotovy domek s poslechovkou ;).

Jarda66
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jarda66 »

Zdravím mám stojanovky Acoustic energy reference 1
Pro mne výborný ...
zesik Vincent 227 a CD Primare 32
Pořad si prohrávam s myšlenkou vyměnit bendy za AC
Pokud má někdo zkušenosti s oběma, byl by to posun ??
J

adrian
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od adrian »

Jarda,
odpoviem Ti aj sem.
Treba si ich vypocut v spojeni s Vincent-om a potom sa rozhodnut. Nemyslim si ale, ze by si bol / budes / z nich sklamani, ale stat sa to moze.

Odpovědět