AYON
Re: AYON
Ayon 3? jsem mel moznost poslouchat - hralo to super.
Chapu Pitrse, radost poslouchat.
Bavilo me absolutne vsechno a vo to de!
Sam jsem ultrapresnou sestavu prodal a poridil sestavu, ktera me bavi a neprestava bavit, at hraju v k teroukoliv denni a nocni hodinu, seru na kabely, podlozkam wenge a ostatnim hifi kokotinam se uz jenom smeju.
Celej highend je jenom tahani penez z kokotu jako jsme my.
Jde jenom o to, kdy na to kdo prijde a jestli vubec!
Chapu Pitrse, radost poslouchat.
Bavilo me absolutne vsechno a vo to de!
Sam jsem ultrapresnou sestavu prodal a poridil sestavu, ktera me bavi a neprestava bavit, at hraju v k teroukoliv denni a nocni hodinu, seru na kabely, podlozkam wenge a ostatnim hifi kokotinam se uz jenom smeju.
Celej highend je jenom tahani penez z kokotu jako jsme my.
Jde jenom o to, kdy na to kdo prijde a jestli vubec!
Majitelia Ayon pristrojov - kupujete elektronky, alebo posielate cez Nisel do Ayon na vymenu?
Chcel by som vymenit v mojom CD3s 4x Sovtek 6H30P-EB (vystupy) a v zdroji 4x typ 6z4 (SHUGUANG). Tak som volal s panom Michalcom (Nisel) s tym, ze ked bude mat cca o 3tyzdne cestu do AT, tak by to odviezol do Ayon na vymenu.
Netusim zatial co to bude stat priamo v Ayon a aj ako dlho to bude trvat. Nasiel som ich vsetky co potrebujem aj v ponuke na Audiophonic.fr. Neviem ci to v Ayon aj realne paruju (cital a pocul som oba nazory)
Chcel by som vymenit v mojom CD3s 4x Sovtek 6H30P-EB (vystupy) a v zdroji 4x typ 6z4 (SHUGUANG). Tak som volal s panom Michalcom (Nisel) s tym, ze ked bude mat cca o 3tyzdne cestu do AT, tak by to odviezol do Ayon na vymenu.
Netusim zatial co to bude stat priamo v Ayon a aj ako dlho to bude trvat. Nasiel som ich vsetky co potrebujem aj v ponuke na Audiophonic.fr. Neviem ci to v Ayon aj realne paruju (cital a pocul som oba nazory)
- PítrsPraha
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
blesk666:
Kupoval jsem napřímo u Ayonu, ale vyměňoval sám. Elektronky přišly párované, na krabičkách byly ručně napsané naměřené hodnoty.
Kupoval jsem napřímo u Ayonu, ale vyměňoval sám. Elektronky přišly párované, na krabičkách byly ručně napsané naměřené hodnoty.
Vymena lamp neni nic slozite, kdyz maji patici
. Jinak cinske lampy jsou odpad proti ruske produkci, nahradni lze koupit za par stovek komplet. Kdyz chce clovek experimentovat, dela se redukce z 6z4 na 6x4, pak je to teprve ficak a lze osadit Tesla 6Z31 (opet stoji par desitek korun) a zvuk je jinde
.

Inak tie Sovtek 6H30 ktore tam su 4ks tak su za dobru cenu a je to EU na Audiophonoc.fr kus 37,90. Tie Cinske 6z4 co su v zdroji tak su tam tiez 4ks a tie maju za par Eur/ks tiez audiophonic.fr
Nieco ale stoji aj doprava a je riziko ze nejaky kus pride vadny. Suma sumarum som si povedal ze dam za to radsej v Ayon nieco malo viac ako 2x krat co ked by som kupil kusovky najlacnejsi. Ale, nechce sa mi riskovat to ze bud moze byt niektora vadna, ako budu zladene nabehove krivky mozem len snivat (kludne mozu byt s uletenymi hodnotami) a tym padom to nebude ono a vyhodit s dopravou cca 200,- Eur. Takto to bude sice stat dvojnasobok, ale aj so zarukou, elektronky su vraj v prevedeni NOS… Co som chvilu uvazoval tak ci nedat na vystup namiesto Sovtek 6H30 Harmonix 6H30 ale podla toho ako tuto vymenu opisuju uzivatelia, tak mi je blizssi ten Sovtek (expeesivnejsi, s vatsim drajvom, Harmonix jemnejsi…).
Nieco ale stoji aj doprava a je riziko ze nejaky kus pride vadny. Suma sumarum som si povedal ze dam za to radsej v Ayon nieco malo viac ako 2x krat co ked by som kupil kusovky najlacnejsi. Ale, nechce sa mi riskovat to ze bud moze byt niektora vadna, ako budu zladene nabehove krivky mozem len snivat (kludne mozu byt s uletenymi hodnotami) a tym padom to nebude ono a vyhodit s dopravou cca 200,- Eur. Takto to bude sice stat dvojnasobok, ale aj so zarukou, elektronky su vraj v prevedeni NOS… Co som chvilu uvazoval tak ci nedat na vystup namiesto Sovtek 6H30 Harmonix 6H30 ale podla toho ako tuto vymenu opisuju uzivatelia, tak mi je blizssi ten Sovtek (expeesivnejsi, s vatsim drajvom, Harmonix jemnejsi…).
Ceny jsou ok, jinak vadne lampy bych se vubec nebal. Tento typ se nekazi (aspon co mam NOSky) a mas na tisice hodin klid. Dal bych sanci ruskym 6x4 misto cinskych, stoji par EUR a rozdil je slyset, zvuk se zpevni, daleko lespi basy.... Cinske lampy jsou vazne odpad, nechapu kdyz stoji jednotky eur, proc je vsude cpou do stroju za tisice EUR! Overeno v preampu i monoblocich
.

Kupoval jsem zde, vyborna zkusenost, produkce 1973, vojenske - https://elektro.bazos.sk/inzerat/129454 ... -64-eb.php.
myslim skor tie 6H30
inak vcera som player odviezol a dnes ho budem mat uz aj naspat s NOS sparovanymi elektronkami, zarukou, plus vycistenie a nahratie noveho firmware
inak vcera som player odviezol a dnes ho budem mat uz aj naspat s NOS sparovanymi elektronkami, zarukou, plus vycistenie a nahratie noveho firmware
Dobrej servis. Myslel jsem 6Z4, je to psane azbukou viz bazos. Cinske jsou chabym klonem ruskych. Jinak to sparovani funguje hlavne u vykonovych, spis placebo v pripade predzesilovacich, asi jako podlozit kabely wenge drevem (takze to vyvoleni slysi
).

komplet vymena elektroniek v Ayon v Rakusku prostrednictvom autorizovaneho partnera - Nisel, pouzite parovane NOS elektronky. Sucastou vymena, vycistenie pristroja, kontrola premeranim, nahratie noveho firmware. Ja som pristroj len zabalil do originalneho balenia a odviezol do Nisel. Celkovo spokojnost.