Cambridge Audio

Diskuse o vašich oblíbených značkách. Denon, Marantz, Vincent, Lyngdorf, Densen, Electrocompaniet, NAD a další.
Odpovědět
Uživatelský avatar
vonvichousch
Příspěvky: 349
Registrován: 08 dub 2010 10:07
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Cambridge Audio

Příspěvek od vonvichousch »

Další novinka od CA. Nový HiFi VHS videorekordér :-) https://www.cambridgeaudio.com/blog/introducing-cxvhs


Obrázek

Uživatelský avatar
lidumil
Příspěvky: 1275
Registrován: 04 dub 2011 21:02
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Cambridge Audio

Příspěvek od lidumil »

A to je k čemu dobré :o

S499_1023
Příspěvky: 1367
Registrován: 21 říj 2008 18:07
Kontaktovat uživatele:

Re: Cambridge Audio

Příspěvek od S499_1023 »

Zkontroluj datum!

boxer

Re: Cambridge Audio

Příspěvek od boxer »

....ani ne tak datum, jako zapojit hlavu.


Uživatelský avatar
Karel1
Příspěvky: 304
Registrován: 05 led 2015 13:24
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Cambridge Audio

Příspěvek od Karel1 »

Tak do toho jdu ;) Mám doma si 100 VHS kazet *jupi* *hura*

Uživatelský avatar
NIN
Příspěvky: 1461
Registrován: 30 led 2013 15:38
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Cambridge Audio

Příspěvek od NIN »

S499_1023 píše:Zkontroluj datum!
boxer píše:....ani ne tak datum, jako zapojit hlavu.
Obojí je správně. Něco podobného tady bylo před dvěma roky (ValveMagic za 10.000 liber) :D

koudy42
Příspěvky: 1032
Registrován: 06 srp 2015 15:23
Kontaktovat uživatele:

Re: Cambridge Audio

Příspěvek od koudy42 »

Das ist gut Nachricht für das VHS porno *jupi* *klanimse*.

Uživatelský avatar
lidumil
Příspěvky: 1275
Registrován: 04 dub 2011 21:02
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Cambridge Audio

Příspěvek od lidumil »

Jsem kafka, nějak v tom pracovním vytížení nevnímám.
Boxer: 1.4. je pro mě jen datum .... nothing more

zabiny007
Příspěvky: 1283
Registrován: 26 kvě 2014 14:16

Re: Cambridge Audio

Příspěvek od zabiny007 »

Ahoj, tak jsem se stal majitelem CXU a musím říct, že funguje perfektně. *2thumbsup* Mám jej napojen napřímo na koncáky (krom předních beden, ty jdou ještě přes preamp) a ovládání hlasitosti využívám přes variable output. Dokonce jsem nadšen i z přehledného rozhraní pro přehrávání hudby i filmů ze serveru, takže jsem v sestavě zrušil duneD1, který jsem na to doposud používal.
Jen pořád nejsem schopen rozchodit firemní ovladač přes Android Cambridge connect, nechce mi to CXU v síti najít. Vlastně ani nevím, zda to má s CXU fungovat, protože v nějakých zahraničních recenzích psali, že nevýhodou je absence firemního android ovladače a doporučují používat nějaké free aplikace. Bohužel ale neuvádějí které.
Takže mé dotazy:
- netušíte někdo, zda by měl Cambridge connect s CXU fungovat?
- netušíte, jaký free "neznačkový" ovladač je s CXU kompatibilní?

Díky

zabiny007
Příspěvky: 1283
Registrován: 26 kvě 2014 14:16

Re: Cambridge Audio

Příspěvek od zabiny007 »

Ahoj, tak jsem se stal majitelem CXU a musím říct, že funguje perfektně. *2thumbsup* Mám jej napojen napřímo na koncáky (krom předních beden, ty jdou ještě přes preamp) a ovládání hlasitosti využívám přes variable output. Dokonce jsem nadšen i z přehledného rozhraní pro přehrávání hudby i filmů ze serveru, takže jsem v sestavě zrušil duneD1, který jsem na to doposud používal.
Jen pořád nejsem schopen rozchodit firemní ovladač přes Android Cambridge connect, nechce mi to CXU v síti najít. Vlastně ani nevím, zda to má s CXU fungovat, protože v nějakých zahraničních recenzích psali, že nevýhodou je absence firemního android ovladače a doporučují používat nějaké free aplikace. Bohužel ale neuvádějí které.
Takže mé dotazy:
- netušíte někdo, zda by měl Cambridge connect s CXU fungovat?
- netušíte, jaký free "neznačkový" ovladač je s CXU kompatibilní?

Díky

Odar
Příspěvky: 1821
Registrován: 12 úno 2010 10:44

Re: Cambridge Audio

Příspěvek od Odar »

Cambridge connect vyskusaj. Bud pojde, alebo nie. Nemas co pokazit. Aj ked podla recenzii na play.google.com je ta appka o nicom.

zabiny007
Příspěvky: 1283
Registrován: 26 kvě 2014 14:16

Re: Cambridge Audio

Příspěvek od zabiny007 »

Odar píše:Cambridge connect vyskusaj. Bud pojde, alebo nie. Nemas co pokazit. Aj ked podla recenzii na play.google.com je ta appka o nicom.
Právě že mi nefunguje anebo jej nejsem schopen zprovoznit. Když jej v mobilu zapnu, tak začne vyhledávat zařízení, ale CXU nenajde... (CXU mám připojeno do sítě přes LAN, zkoušel jsem i přes wifi, ale situace stejná).
Zvláštní ale je, že CXU nevidím ani v PC a ani nejde najít přes "vyhledání zařízení". Když zatám natvrdo IP adresu, hodí to hlášku, že zařízení odmítlo připojení. Přitom když přes CXU dám "hledat v síti", vidím všechny připojené PC, server a mohu z nich přehrávat...

Odar
Příspěvky: 1821
Registrován: 12 úno 2010 10:44

Re: Cambridge Audio

Příspěvek od Odar »

Ako to mas pozapajane? CXU by si mal mat pripojeny sietovym kablom do routera (aj ostatne sietove zariadenia). IP adresu mu (im) priradi router (cez DHCP server) a najlepsie je nakonfigurovat, aby mu prideloval vzdy rovnaku IP adresu podla jeho MAC (fyzicka adresa zariadenia) adresy.

Este to moze teoreticky blokovat firewall, alebo antivirus.

Aby si vylucil firewall / antivirus, skus este do Android telefonu nainstalovat ES File Explorer. V sekcii Network je scan siete.
Obrázek
Malo by ti zobrazit vsetky aktivne (zapnute) zariadenia, ktore su na sieti. Ak ti CXU zobrazi, tak to znamena, ze v PC ho nevidis, lebo to blokuje firewall, alebo antivirus. Teda pokial na Smartphone nemas nainstalovanu nejaku hovadinu, co ti blokuje nejake porty.

Na zaciatok by som postupoval takto. Jo a este mozes skusit z PC pingnut - len na to potrebujes vediet, aku mu priradil router IP adresu (najdes v routeri), alebo aspon meno CXU zariadenia v sieti. Potom si pustis command prompt a vyskusas ho na tej adrese pingnut (postup http://www.youtube.com/watch?v=iZ-Bq5LrLNo akurat nemiesto googole.com napises IP adresu CXU, resp. meno, ako vystupuje na sieti). Podobne mozes skusit pingnut z telefonu, len budes potrebovat terminal (trebars https://play.google.com/store/apps/deta ... com.termux ). Prikaz je taky isty, ako z Win.

zabiny007
Příspěvky: 1283
Registrován: 26 kvě 2014 14:16

Re: Cambridge Audio

Příspěvek od zabiny007 »

Odar píše:Ako to mas pozapajane? CXU by si mal mat pripojeny sietovym kablom do routera (aj ostatne sietove zariadenia). IP adresu mu (im) priradi router (cez DHCP server) a najlepsie je nakonfigurovat, aby mu prideloval vzdy rovnaku IP adresu podla jeho MAC (fyzicka adresa zariadenia) adresy.

Este to moze teoreticky blokovat firewall, alebo antivirus.
Přesně tak, přes LAN do samostatné zásuvky, natažené přímo od routeru (tedy žádný switch po cestě), IP nastavena automaticky. Zkusil jsem ještě přes router najít natvrdo přes MAC a IP, ale bezúspěšně. Tím mé schopnosti končí, třeba to vyřeší můj IT přítel přes vzdálený přístup...

Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host