S499_1023 píše:Zkontroluj datum!
Obojí je správně. Něco podobného tady bylo před dvěma roky (ValveMagic za 10.000 liber)boxer píše:....ani ne tak datum, jako zapojit hlavu.
Právě že mi nefunguje anebo jej nejsem schopen zprovoznit. Když jej v mobilu zapnu, tak začne vyhledávat zařízení, ale CXU nenajde... (CXU mám připojeno do sítě přes LAN, zkoušel jsem i přes wifi, ale situace stejná).Odar píše:Cambridge connect vyskusaj. Bud pojde, alebo nie. Nemas co pokazit. Aj ked podla recenzii na play.google.com je ta appka o nicom.
Přesně tak, přes LAN do samostatné zásuvky, natažené přímo od routeru (tedy žádný switch po cestě), IP nastavena automaticky. Zkusil jsem ještě přes router najít natvrdo přes MAC a IP, ale bezúspěšně. Tím mé schopnosti končí, třeba to vyřeší můj IT přítel přes vzdálený přístup...Odar píše:Ako to mas pozapajane? CXU by si mal mat pripojeny sietovym kablom do routera (aj ostatne sietove zariadenia). IP adresu mu (im) priradi router (cez DHCP server) a najlepsie je nakonfigurovat, aby mu prideloval vzdy rovnaku IP adresu podla jeho MAC (fyzicka adresa zariadenia) adresy.
Este to moze teoreticky blokovat firewall, alebo antivirus.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host