Cambridge Audio
Re: Cambridge Audio
Prioritne mastering. Originalny zvuk je vzdy original.
Jojo, český zvuk to je pojem sám pro sebe. Naprosto nedávám ani dabing ani jeho zvuk... 

Vzdy si spomeniem na Matrix na Markize 

A já na tu hrůzu, když Nova předabovala Krokodýla Dundeeho a místo Švehlíka ho mluvil pubertální fistulkou Lukáš Vaculík 

To že Cambridge audio je jedna z nejporuchovějších značek napříč trhem už ví kde kdo. Ale tento týden se mě tu sešlo 8ks skoro v jeden den. Co to ? Že by začínající teplé počasí mělo také vliv
Už by se to mělo zakázat prodávat
Jedna CA840A s klasickým problémem: 56V DC do reproduktorů to muselo být žůžo

Co na to výrobce?
nevadi nam Cina, s oblubou nakupujeme na Aliaexprese tak na nas vylieza z chladnicky, z reprakov, nosime ju na sebe...tak sa nedivme
-
- Kontaktovat uživatele:
Vážený uživateli TAB,toto vaše veřejné a nevkusné hanobení značky je trapné.
Každopádně přenechávám našemu právnímu oddělení.Tohle už totiž opravdu není legrace.
Žádám admina,aby tyto pomluvy bez prodlení vymazal.
Děkuji
Libor Šulc
TYKON
Každopádně přenechávám našemu právnímu oddělení.Tohle už totiž opravdu není legrace.
Žádám admina,aby tyto pomluvy bez prodlení vymazal.
Děkuji
Libor Šulc
TYKON
Hahááá pane Šulc to je opravdu legrační velmi legrační. To není žádné hanobení to je prostě pravda. Každý z nás může mít jakýkoliv názor ohledně zvuku, spolehlivosti či designu atd atd. Toto je veřejné forum a jsme ve svobodné zemi. Budte tak laskav když už tak trapně vyhrožujete postavte se k tomu jako chlap když dovážíte tuto značku a veřejně se omluvte všem zákazníkům nebo udělejte vše proto aby firma CA změnila svojí politiku. Nehledě na to, že mnoho zákazníků kteří se na mě obrátí si na Vás stěžují. Takže asi je ně co špatně... Já nejsem dovozce žádné elektroniky a naopak já bych mě být rád, že se tyto komponenty tak často porouchají protože já dělám servis... Naopak jsem sám proti sobě.. Pokud jste dobrý obchodník jsem si jistý, že určitě najdete lepší produkt pro zákazníky. Upřímně přeji hodně štěstí, co největší obraty a hlavně spokojené zákazníky jinak vás to přeci ani nemůže bavit. S pozdravem Boukal Libor
Další a pro dnešek poslední pán na holení.. a zase chyba DC ofsetu. Naštěstí 540 je nejrozumnější volba. Je jednoduchá a podstatně méně poruchová..

Pre mna bol najvacsi sok, ked oficlane zastupenie CA v CR odmietlo pozarucny servis na pristroji, ktory nebol kupovany u nich. Pritom centrala CA elektronickou postou potvrdila, ze zastupenie by malo vykonat servis bez ohladu na to, kde bol pristroj kupeny. No ale . . . natahuj sa s blbcom. Pritom tomu nechapem - zakaznik nemal vobec problem plnu cenu servisu zaplatit. No asi su to pre servis CA v CR iba drobne, ktore pre nich nie su zaujimave.
To Odar: Ano to je presne ten pristup na ktery si stezuji zakaznici. Kazdy tady chce neco preprodavat tluce se do prsou ze je autorizovany distributor ale servis pak nula... A kdyz si nekdo koupi 840 - 850 co stoji nemale penize tak to pak docela nastve
-
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Chápu pana Šulce, že je distributor CA a snaží se to prodat, ale tím arogantním příspěvkem dopomohl k averzi od něj cokoliv kupovat. TAB pouze napsal konkrétní věci k poruchovosti CA.
Je smutné, že existují takoví prodejci, není to ojedinělé.
Je smutné, že existují takoví prodejci, není to ojedinělé.
svartenatt: Mám přesně ten samý dojem. Léta jsem se v tomhle byznysu pohyboval a n-krát jsme zákazníkovi uznali kulnci, ba i nezáruční závadu opravili jako záruční, abychm nezkazili dobré jméno značky. Ale takhle agresivně vyjet na kritika, takový člověk by u mne obratem přestal pracovat. Ovšem co vím (a že teda vím), britské značky si přesně takhle prodejce vychovávají.
- davidhighend
- Kontaktovat uživatele:
Šulc velice rad střílí slepýma, nic nového pod sluncem. TAB dobra práce, díky za info.