NAD
Re: NAD
Tzn., že když je nějaký výrobek relativně levný a přitom dost dobře provedený, je to trabant?
Kdyby měl cenovku o jednu 0 větší, už by to byla třeba Fábie?
Zvláštní přístup.
Kdyby měl cenovku o jednu 0 větší, už by to byla třeba Fábie?
Zvláštní přístup.
Mám C356bee má strašně nepříjemně tvrdý bas, chtělo by to něco věrnějšího, ty digitály jsou?
Copywright / Reprobazar / Videoprezentace
K té merhautem zmiňované dynamické rezervě -- nejde jen o to, že si tyhle nové hybridy poradí de facto s jakýmikoliv bednami, tzn. uřídí je bez problémů, jde i o samotný zvukový projev. Vezměme nějaký skutečně dynamický hudební nástroj -- což samozřejmě není ani flétna, ani kytara, ani nahrávka progrocku apod., hifistu asi nejdřív napadnou tympány, ale na těch je houby poznat..... -- vezměme nahrávku koncertního křídla, třeba toho Solbiatiho, kterého jsemv dnes dal do vlákna klasická hudba. Kdo na klavír někdy hrál, ví, že má doslova explozivní dynamiku. A tu můj 50W/ch C 338 prostě dokáže z beden dostat v míře, v jaké jsem to nikdy od žádného ABčka do 120W/ch neslyšel (silnější jsem neměl). Je to opravdu zcela realistický (a opojný) pocit z velkého dynamického nástroje. Samozřejmě nejde o žádné star-trekařské kouzlo, je to kombinace solidního DF, systému PowerDrive a několikanásobně vyššího proudového výdeje, který umí dodat ve špičkách spínaný zdroj oproti klasickému trafu, který tyhle NADy pozvedá nad cenovou konkurenci.
Zdeno1 - nejsem dealer NADu, ale hybridní NADšenec.
Zdeno1 - nejsem dealer NADu, ale hybridní NADšenec.

- PítrsPraha
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Dadafte, kdybys někdy slyšel kombinaci zesilovače a beden, které opravdu umí zahrát klavír realisticky (což 50 W a malé stojanovky nejsou), byl bys ve svém vzletu střídmější.
Jinak v nejlepším slova smyslu je dobře, že si svou sestavu užíváš a vyvolává u tebe euforické pocity
.
Jinak v nejlepším slova smyslu je dobře, že si svou sestavu užíváš a vyvolává u tebe euforické pocity

Samozřejmě jsou lepší zesilovače,ale v rámci cenové relace jde pravděpodobně o velmi dobrý poměr cena/kvalita zvuku.
Hledám něco co umí streamovat spotify .Zda koupit NAD C 368 + NAD MDC DD BluOS za 39000 Kč nebo Yamahu R-N803D za 22000Kč.
Zda bude velký zvukový rozdíl.
Hledám něco co umí streamovat spotify .Zda koupit NAD C 368 + NAD MDC DD BluOS za 39000 Kč nebo Yamahu R-N803D za 22000Kč.
Zda bude velký zvukový rozdíl.
NAD/Bluesound bude umět Tidal včetně MQA, se skvělou ovládací aplikací pro všechny platformy, včetně Windows. Yamaha má zase procesorovou room korekci, plus DLNA, takže ji uvidí přes síť i Foobar controller, a stojí něco málo přes polovic.
Těžká volba. Jediná cesta k cíli je přes poslech obého.
Těžká volba. Jediná cesta k cíli je přes poslech obého.
PitrsPraha --- podívej, do nejbližšího hifi studia s velkobednama a 700W mono trhačema to mám 4 zastávky busem, takže nejsem úplný idiot, který nikdy neslyšel pořádný velký zvuk, jak si o mě myslíš. Ty bedny jsou DIY bi-poláry, nejsou to malé regálovky. Co třeba ty Srollovy dvojpásmové bi-poláry, myslíš, že hrajou stejně jako kdybys z těch předních měničů udělal regálovky?
Navíc já 4 roky hrál na klavír, jedna moje žena na housle, druhá na fagot, hoboj, klarinet a saxofon..............
Ty nové NADy jsou zkrátka v nejlepší tradici téhle firmy, která za babku nabízí hodně kvality.
Navíc já 4 roky hrál na klavír, jedna moje žena na housle, druhá na fagot, hoboj, klarinet a saxofon..............
Ty nové NADy jsou zkrátka v nejlepší tradici téhle firmy, která za babku nabízí hodně kvality.