Primare - výrobce highendových komponent
Re: Primare - výrobce highendových komponent
Super, diky za info. Zas tak na to nespecham, stavet zacneme az pristi rok a do te doby si chci neco poslechnout a utridit si vse v hlave. Jasno mam jen v delenci preamp lampa, poweramp tranzistor. I kdyz v hifi neni nic vylouceno ....
.

Primaluna - Reference3A - Pioneer - Denon - DH Labs - ViaBlue - konvolut elektronek :)
"Jasno mam jen v delenci preamp lampa, poweramp tranzistor. I kdyz v hifi neni nic vylouceno ....
"
Su aj hybridné konštrukcie čo použivaju vysoko životnostné (5-10.000 hodín) malé elektronky ale aj čisto tranzistor delená zostava dokáže prekvapiť.
Poprípade kvalitný integrovaný zosilnovač.

Su aj hybridné konštrukcie čo použivaju vysoko životnostné (5-10.000 hodín) malé elektronky ale aj čisto tranzistor delená zostava dokáže prekvapiť.
Poprípade kvalitný integrovaný zosilnovač.

Zalozim si vlakno at to tu nefrasim. Lampovy konec si dokazu predstavit treba Audio Research :-p.
Primaluna - Reference3A - Pioneer - Denon - DH Labs - ViaBlue - konvolut elektronek :)
Máš trocha možno pravdu ale sám si to začal a spomenul. 
Aj ked u ARC su preferované skor predzosilnovače.

Aj ked u ARC su preferované skor predzosilnovače.

Tak dotaz již není aktuální. Přes víkend jsem hodně surfoval, dopisoval si s prodejci a už mám na cestě ze Švédska další kousek A30,2 a pokud to dopadne, tak druhý bude od zdejšího člena, takže moje vysněná sestava 4xA30,2 již bude brzo kompletní

P.S.: ...a na prodej bude A30,5, pokud by někdo měl zájem - jak to bude aktuální, dám to do inzerce.