SROLL
Re: SROLL
To není pravda, neprodávej, je hodně málo mechanik ,co umí dnes vydržet spoustu let.Sony je tím příkladem. Já mám zapojený optikou Sony CDP-XA20ES do Cambridge Audio Dac a jsem spokojenej. Sony má mechaniku o kterých nejdraší CD jenom sní. Pokud máš moc peněz, tak si kup DAC SROLL a připoj ho k Sony a budeš slyšet rozdíl a nebo ne. 

sonofstars - za komolení jména se omlouvám
- sonofstars
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Daliborr: Ano, nebylo to očekávané zlepšení. Bedny nebyly ještě rozehráté, akustika přetlumená. Výsledek byl do tupa. Nicméně jsem tutéž sestavu slyšel u pana Šrolla v Náchodě a bylo to mnohem lepší.
Dobrý večer, děkuji Vám za reakce, můj zatím jediný poznatek/zkušenost je ta, že převodník SPaudio, tak se to jmenovalo, dost zaostával, vypadal hezky, ale opravdu neměl šanci, tak jsem vzdal další pátrání a tady jsem narazil na Sroll, tak mě to zaujalo.
- sonofstars
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Sroll neni nejlevnejsi, ale za svou cenu dovede udelat hodne muziky.
Zajed do Nachoda, vyzkousej. Nebo do Noveho Jicina do Casea. Tam je take Sroll k poslechu, ale nebyva kompletni sestava.
Zajed do Nachoda, vyzkousej. Nebo do Noveho Jicina do Casea. Tam je take Sroll k poslechu, ale nebyva kompletni sestava.
- PavelDosko
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Zdeno, u prevodniku at je to XY a nebo YX vic nez zalezi na cele digitalni ceste jak je krmis ...
- sonofstars
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Sparta? Ta nezahrála od té doby co Gabriel zlomil nohu Labantovi.