Ahoj, pokud cxu funguje jako síťový přehrávač s podporou UPNP ( což dle info na netu podporuje), tak přece není problém na něm používat Tidal v kombinaci s třeba android telefonem na kterém používám buď aplikaci Buuble upnp, Mconnect nebo AK connect a CXU zvolím jako cílové zařízení k přehrávání. Stejným způsobem ovládám streamery nebo převodníky založené na RPI3.drfish píše: ↑02 led 2019 18:48To jsi tu naťukl právě věc, kterou řeším. Do budoucna, pokud bych se vůbec rozhodl Tidal užívat, rozhodně nemám zájem ho přehrávat z PC. Mám PC plné muziky a stejně ji nepřehrávám, prostě se mi to touto cestou hnusí. Radši si to dám na flashku a přehraju v CXU. Je to sice taky PC ale hezčí.Bohužel CXU Tidal neumí, to je veliký handicap. Takže zbývá CXN nebo něco obdobného. Zajímala by mne třeba Prisma od Primare nebo něco ve tvaru klasického komponentu. S Bluesoundem se nějak nedokážu poprat po stránce vzhledu. Jsem zvyklý na slušný převodník v Primare SP33, tak zase aby to nebyl pád do hlubin, ale něco v podobné kvalitě, nebo pak jenom něco jako transport a využít převodník co mám...trochu jsem zaspal dobu a teď jsem z toho úplně mimo...
Jsem na tom podobně. Nechci zatím žádný server a pouštět hudbu z PC mě nebaví. Na víkend budu mít půjčený právě Onkyo NS-6170. DSD 11.2 MHz, pro běžný poslech ČR Jazz/Classic a od prosince navíc umí i Tidal MQA. Chci vyzkoušet, jestli je použitelný v normálním provozu.drfish píše: ↑02 led 2019 18:48To jsi tu naťukl právě věc, kterou řeším. Do budoucna, pokud bych se vůbec rozhodl Tidal užívat, rozhodně nemám zájem ho přehrávat z PC. Mám PC plné muziky a stejně ji nepřehrávám, prostě se mi to touto cestou hnusí. Radši si to dám na flashku a přehraju v CXU. Je to sice taky PC ale hezčí.Bohužel CXU Tidal neumí, to je veliký handicap. Takže zbývá CXN nebo něco obdobného. Zajímala by mne třeba Prisma od Primare nebo něco ve tvaru klasického komponentu. S Bluesoundem se nějak nedokážu poprat po stránce vzhledu. Jsem zvyklý na slušný převodník v Primare SP33, tak zase aby to nebyl pád do hlubin, ale něco v podobné kvalitě, nebo pak jenom něco jako transport a využít převodník co mám...trochu jsem zaspal dobu a teď jsem z toho úplně mimo...
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host