Prostě máš někde v nějakém pluginu špatně nakonfigurovanou cestu k nějakému souboru.dadaft píše:před spuštěním se mi vždy otevře Console s milionem hlášek "referenced file doesn't exist".
Soft player Foobar - věci kolem
Re: Soft player Foobar - věci kolem
Dost dobře nechápu, co myslíš tím "znova naskenované příslušné složky " a "provedený výmaz mrtvých entit", tohle přece dělá fb naprosto automaticky sám. Jinak při každém startu se media library aktualizuje automaticky, úplně poprvé to dle rychlosti disku a množství souborů může trvat i několik minut. Ale jen poprvé. Ovšem pokud používáš NAS, tak možná pořád, NAS je hodně pomalé úložiště a vřele jej nedoporučuji.
mám verzi 0.8.3. - nic se automaticky nesleduje. musím zadat ručně složky odkud má brát soubory a možnost určit konkrétně které z nich. např. D:\hudba\ a *.wav, *.flac atd. - a ručně zadat skenování.
trochu jsem to prohlídl - dělají to soubory *.cue. když načítá z jednoho souboru a rozděluje např. na písničky, tak někdy je to v pořádku, někdy vyhodí errory. dřív to nedělalo, takže bych řekl, že vznikl nějaký nový standart, se kterým si neporadí.
blíž na to zatím nebyl čas.
buď nějaký plug-in, to by u foobaru mohlo být, nebo novější verzi. do teď mě to nijak nepálilo, neměl jsem u kompu bedny, takže možná objevuju mrtvého křečka, ale když teď občas hraju i z pc, tak se to nějak vynořilo...

trochu jsem to prohlídl - dělají to soubory *.cue. když načítá z jednoho souboru a rozděluje např. na písničky, tak někdy je to v pořádku, někdy vyhodí errory. dřív to nedělalo, takže bych řekl, že vznikl nějaký nový standart, se kterým si neporadí.
blíž na to zatím nebyl čas.
buď nějaký plug-in, to by u foobaru mohlo být, nebo novější verzi. do teď mě to nijak nepálilo, neměl jsem u kompu bedny, takže možná objevuju mrtvého křečka, ale když teď občas hraju i z pc, tak se to nějak vynořilo...

Tak nějak, to mnoho let stará verze, vše smaž a nainstaluj si vše poslední verzi znovu. A vše bude jak má být.dadaft píše:možná objevuju mrtvého křečka
Jinak se taky stává, že jsou cue soubory špatné. Myslím, že už jsem tady o tom psal, ale asi to souviselo s cplay, který to nesnese, ale FB se s tím vypořádá, alespon ten novější.
Zdravím.
Snažím se zprovoznit přehrávání iso souboru SACD a stále se mi to nedaří. Vždycky mi to napíše tuto hlášku:

Komponent na přehrávání SACD samozřejmě stažený mám. Zvukovka je ESI Juli@, když nastavím direct sound místo Asio, tak zmizne poslední řádek. Neporadíte někdo, kde dělám chybu?
Snažím se zprovoznit přehrávání iso souboru SACD a stále se mi to nedaří. Vždycky mi to napíše tuto hlášku:

Komponent na přehrávání SACD samozřejmě stažený mám. Zvukovka je ESI Juli@, když nastavím direct sound místo Asio, tak zmizne poslední řádek. Neporadíte někdo, kde dělám chybu?
Mám problém s komponenty. Když rozbalím komponenty do složky components v adresáři Foobar2000, tak po otevření Foobaru je v nabídce a Components vidím, ale v DSP Manegeru nejsou. Zkoušel jsem dát instalaci v záložce Components, ale po otevření nabídky je ve složce nevidím. Už si nevím rady. Zkoušel jsem sand už všechno. Mám Win7 - 64 bit.
Jednalo se o komponenty:
- foo_out_asio
- foo_out_ks
- foo_out_wasapi
Nevíte, co s tím?
Jednalo se o komponenty:
- foo_out_asio
- foo_out_ks
- foo_out_wasapi
Nevíte, co s tím?
Slavek69
File -- Preferences -- Output a tam zvolit příslušný výstup.
File -- Preferences -- Output a tam zvolit příslušný výstup.
Děkuji, vyřešeno. Mám ESI Juli, ale nejde mi spustit přes ASIO ani přes Kernel. Jedině přes WASAPI. Kde může být problém?
Skus posledne ovladace na zvukovku (teda ak ich nepouzivas). Ides pod WinXP, alebo Win7?
Jedu pod Win7 64 bit. Mám oladač 1.07. Myslím, že je poslední. Nebo se pletu?
Mám stejný systém a jedu přes WASAPI. Myslím, že to v sedmičkách ani jinak nejde, ale nechci kecat. Pokud jede WASAPI, tak bych to víc neřešil...
vidim to podobneDavidus píše:Pokud jede WASAPI, tak bych to víc neřešil...
Tak to nebudu řešit. Hlavně, že to hraje. A hraje to fakt dost dobře. Všem díky.