Soft player Foobar - věci kolem

CD, SACD, DVD přehrávače, DAC převodníky, hudební servery, PC atd.
Odpovědět
Uživatelský avatar
noaid
Příspěvky: 1459
Registrován: 11 bře 2009 14:17
Kontaktovat uživatele:

Re: Soft player Foobar - věci kolem

Příspěvek od noaid »

Dost dobře nechápu, co myslíš tím "znova naskenované příslušné složky " a "provedený výmaz mrtvých entit", tohle přece dělá fb naprosto automaticky sám. Jinak při každém startu se media library aktualizuje automaticky, úplně poprvé to dle rychlosti disku a množství souborů může trvat i několik minut. Ale jen poprvé. Ovšem pokud používáš NAS, tak možná pořád, NAS je hodně pomalé úložiště a vřele jej nedoporučuji.
dadaft píše:před spuštěním se mi vždy otevře Console s milionem hlášek "referenced file doesn't exist".
Prostě máš někde v nějakém pluginu špatně nakonfigurovanou cestu k nějakému souboru.

Uživatelský avatar
dadaft
Příspěvky: 6162
Registrován: 24 dub 2008 09:50
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Soft player Foobar - věci kolem

Příspěvek od dadaft »

mám verzi 0.8.3. - nic se automaticky nesleduje. musím zadat ručně složky odkud má brát soubory a možnost určit konkrétně které z nich. např. D:\hudba\ a *.wav, *.flac atd. - a ručně zadat skenování.
trochu jsem to prohlídl - dělají to soubory *.cue. když načítá z jednoho souboru a rozděluje např. na písničky, tak někdy je to v pořádku, někdy vyhodí errory. dřív to nedělalo, takže bych řekl, že vznikl nějaký nový standart, se kterým si neporadí.
blíž na to zatím nebyl čas.
buď nějaký plug-in, to by u foobaru mohlo být, nebo novější verzi. do teď mě to nijak nepálilo, neměl jsem u kompu bedny, takže možná objevuju mrtvého křečka, ale když teď občas hraju i z pc, tak se to nějak vynořilo...
:o
:D

Uživatelský avatar
noaid
Příspěvky: 1459
Registrován: 11 bře 2009 14:17
Kontaktovat uživatele:

Re: Soft player Foobar - věci kolem

Příspěvek od noaid »

dadaft píše:možná objevuju mrtvého křečka
Tak nějak, to mnoho let stará verze, vše smaž a nainstaluj si vše poslední verzi znovu. A vše bude jak má být.

Uživatelský avatar
noaid
Příspěvky: 1459
Registrován: 11 bře 2009 14:17
Kontaktovat uživatele:

Re: Soft player Foobar - věci kolem

Příspěvek od noaid »

Jinak se taky stává, že jsou cue soubory špatné. Myslím, že už jsem tady o tom psal, ale asi to souviselo s cplay, který to nesnese, ale FB se s tím vypořádá, alespon ten novější.

Uživatelský avatar
Davidus
Příspěvky: 348
Registrován: 19 úno 2010 23:10
Kontaktovat uživatele:

Re: Soft player Foobar - věci kolem

Příspěvek od Davidus »

Zdravím.
Snažím se zprovoznit přehrávání iso souboru SACD a stále se mi to nedaří. Vždycky mi to napíše tuto hlášku:
Obrázek
Komponent na přehrávání SACD samozřejmě stažený mám. Zvukovka je ESI Juli@, když nastavím direct sound místo Asio, tak zmizne poslední řádek. Neporadíte někdo, kde dělám chybu?

Slavek69
Příspěvky: 99
Registrován: 14 led 2011 23:24
Kontaktovat uživatele:

Re: Soft player Foobar - věci kolem

Příspěvek od Slavek69 »

Mám problém s komponenty. Když rozbalím komponenty do složky components v adresáři Foobar2000, tak po otevření Foobaru je v nabídce a Components vidím, ale v DSP Manegeru nejsou. Zkoušel jsem dát instalaci v záložce Components, ale po otevření nabídky je ve složce nevidím. Už si nevím rady. Zkoušel jsem sand už všechno. Mám Win7 - 64 bit.
Jednalo se o komponenty:
- foo_out_asio
- foo_out_ks
- foo_out_wasapi
Nevíte, co s tím?

Uživatelský avatar
Davidus
Příspěvky: 348
Registrován: 19 úno 2010 23:10
Kontaktovat uživatele:

Re: Soft player Foobar - věci kolem

Příspěvek od Davidus »

Slavek69
File -- Preferences -- Output a tam zvolit příslušný výstup.

Slavek69
Příspěvky: 99
Registrován: 14 led 2011 23:24
Kontaktovat uživatele:

Re: Soft player Foobar - věci kolem

Příspěvek od Slavek69 »

Děkuji, vyřešeno. Mám ESI Juli, ale nejde mi spustit přes ASIO ani přes Kernel. Jedině přes WASAPI. Kde může být problém?

Odar
Příspěvky: 1821
Registrován: 12 úno 2010 10:44

Re: Soft player Foobar - věci kolem

Příspěvek od Odar »

Skus posledne ovladace na zvukovku (teda ak ich nepouzivas). Ides pod WinXP, alebo Win7?

Slavek69
Příspěvky: 99
Registrován: 14 led 2011 23:24
Kontaktovat uživatele:

Re: Soft player Foobar - věci kolem

Příspěvek od Slavek69 »

Jedu pod Win7 64 bit. Mám oladač 1.07. Myslím, že je poslední. Nebo se pletu?

Uživatelský avatar
Davidus
Příspěvky: 348
Registrován: 19 úno 2010 23:10
Kontaktovat uživatele:

Re: Soft player Foobar - věci kolem

Příspěvek od Davidus »

Mám stejný systém a jedu přes WASAPI. Myslím, že to v sedmičkách ani jinak nejde, ale nechci kecat. Pokud jede WASAPI, tak bych to víc neřešil...

Odar
Příspěvky: 1821
Registrován: 12 úno 2010 10:44

Re: Soft player Foobar - věci kolem

Příspěvek od Odar »

Davidus píše:Pokud jede WASAPI, tak bych to víc neřešil...
vidim to podobne

Slavek69
Příspěvky: 99
Registrován: 14 led 2011 23:24
Kontaktovat uživatele:

Re: Soft player Foobar - věci kolem

Příspěvek od Slavek69 »

Tak to nebudu řešit. Hlavně, že to hraje. A hraje to fakt dost dobře. Všem díky.

Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Google [Bot] a 2 hosti