Díky za nabídku, ale já už si hodně zvykl na facets (v novějších verzích je tuším něco podobného ve standartu). Aneb 3 - x sloupečků vždy s Autorem / Albumem / Žánrem / xxx, ve kterých se dá vyhledávat pouhým napsáním začátku toho co hledám, a výsledek se automaticky objevuje v dynamickém playlistu.Hlava píše:Musíš mít někde něco špatně nastavené, i já sám jsem s tím ze začátku dost dlouho bojoval, než se mi to podařilo doladit k obrazu svému, nicméně od doladění to považuji za téměř dokonalé. Sám mám ve FooAVA aktuálně asi 450-500 bookletů a filtruje a prochází se tím bez problémů. Osobně si třeba neumím moc představit, jak bych se v takovém množství orientoval bez náhledů bookletů. Textově je to pro mě už džungle.
Jestli chceš pomoct to nastavit, tak se ozvi.
Podle obrázků bych zase já vyhledávat nemohl, v Ave než se mi načetlo 10x10 náhledů tak jsem si mohl "uvařit čaj", ale i kdyby to fungovalo OK, nenašel bych rychle na co mám náladu..
Až vyjde Saphire, vyzkouším, díky za informaci o něm, pokud 1)bude běhat rychle 2)půjdou nastavit sloupečky 3)nebude moc zatěžovat tak nemám problém přejít na barvičky a efekty navíc