Tidal
-
Dark side of the moon
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Re: Tidal
Léta zkoumám a porovnávám, čas plyne, pomalu hluchnu ... ale konečně mám to úplně nejvíc nejlepší vydání zvukové konzervy ...
Hmm ... každý svého štěstí strůjcem
Hmm ... každý svého štěstí strůjcem
A k comu to dokladne badanie je ? Teraz vsetci svorne odlozime na bok streamingove sluzby, lebo vysledky vyskumu su nepriaznive a vratime sa k CD a vinylom? Dobry nezmysel robit z toho vedu.Kazdy nech pocuva to co mu vyhovuje.A co keby tie vyskumy dokazali opak, ze stream je kvalitnejsi. Zahodime CD do kosa?
"A k comu to dokladne badanie je ?"
Na to si musí odpovědět každý sám za sebe. Někdo nepřemýšlí, vesele degeneruje, a ještě to nazývá štěstím. Jiný přemýšlí a poznává. Ano, každý si volí podle svého. A ta volba, ta je často znát po první větě, vážení.
Zbytek jsou jen irelevantní spekulace.
Na to si musí odpovědět každý sám za sebe. Někdo nepřemýšlí, vesele degeneruje, a ještě to nazývá štěstím. Jiný přemýšlí a poznává. Ano, každý si volí podle svého. A ta volba, ta je často znát po první větě, vážení.
Zbytek jsou jen irelevantní spekulace.
-
Dark side of the moon
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
HiFi = DR13
Hifista je ten, kdo minimálně z 80% poslouchá věci co nejsou na Spotify, Tidalu a Deezeru.
Ostatní jsou pouzí konzumenti a ti, slovy klasika "... kdyby nebyli, bylo by lidstvu líp, ale lidstvo je potomstvo zlé a blbé a zločinné."

Hifista je ten, kdo minimálně z 80% poslouchá věci co nejsou na Spotify, Tidalu a Deezeru.
Ostatní jsou pouzí konzumenti a ti, slovy klasika "... kdyby nebyli, bylo by lidstvu líp, ale lidstvo je potomstvo zlé a blbé a zločinné."
Ano, jak jsem psal - volba, ta je často znát po první větě..Dark side of the moon píše: ↑04 srp 2023 00:17HiFi = DR13
Otazka do plena - ak Tidal prejde na HiRes Flac - ma este qobuz vobec zmysel?
A ak sa rozhdnem, ze chcem iba jeden streaming - v primcipe mi je zbytocny aj ROON (teda ak nemam nejaky sialeny multiroom)
treba vyskusat 1:1 ten isty format, ten isty master.
A ak sa rozhdnem, ze chcem iba jeden streaming - v primcipe mi je zbytocny aj ROON (teda ak nemam nejaky sialeny multiroom)
treba vyskusat 1:1 ten isty format, ten isty master.
Ja jsem kdysi srovnaval Tidal vs. Qobuz na nejakem ceskem albu (tusim Buty Piskej si, piskej, nebo Ppoommaalluu), kde existuje pouze jedna jedina verze masteru a na Tidalu to stale bylo v redbook verzi (tzn. nepredalane do MQA) a zadny rozdil jsem neslysel. Je nutne to ovsem srovnavat pres ten samy prehravac, OS, nebo software/hardware obecne, treba prave Roon, jinak tam taky muze byt rozdil.
-
Dark side of the moon
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Tak to jsem rád, že souhlasíš. Protože to je to, co tu neustále dokola opakuješ, v podstatě v každém tématu. Sice zabalené do spousty vaty, ale žádná další relevantní informace v tom není. Takže jsme si to vyjasnili a teď bys mohl nechat ostatní diskutovat o tématu, které tebe nezajímá (protože DR a pro tebe nedostačující obsah), ale spoustu jiných ano. Téma je Tidal.Antony píše: ↑04 srp 2023 06:43Ano, jak jsem psal - volba, ta je často znát po první větě..Dark side of the moon píše: ↑04 srp 2023 00:17HiFi = DR13
Souhlasím s tím, co jsem sám napsal. Neboť se mi to opakovaně potvrzuje. Děkuji za názorné předvedení.
Že ty tam relevantní informaci nevidíš, neznamená, že tam není. Jen to opět vypovídá o tvé neschopnosti pochopit smysl psaného sdělení. Za to já ale nemůžu..
Ještě drobnost. Jakým konkrétním způsobem bych mohl nechat ostatní diskutovat? Oni teď mají nějak svázané ruce, nebo jim vypnuli kvůli mně proud? Speciálně pro tebe - elektrický.
Že ty tam relevantní informaci nevidíš, neznamená, že tam není. Jen to opět vypovídá o tvé neschopnosti pochopit smysl psaného sdělení. Za to já ale nemůžu..
Ještě drobnost. Jakým konkrétním způsobem bych mohl nechat ostatní diskutovat? Oni teď mají nějak svázané ruce, nebo jim vypnuli kvůli mně proud? Speciálně pro tebe - elektrický.
Výhoda Roonu nespočíva len v integrácii viacerých streamovacích služieb.
Sice používám QOBUZ, ale co mi vadí, že v některých případech chybí album s původním seznamem skladeb.
Místo toho nacházím deluxe verze, kde jsou navíc remixy a podobně.
Místo toho nacházím deluxe verze, kde jsou navíc remixy a podobně.
No a jsme u toho, to jsou právě většinou ty zmršené verze..
Připadá mi, že se tu to točí furt dokola. Však se nebojte za chvíli nic jiného než stream nebude. Myslím, že interpreti, kteří nechtějí vydávat CD ani na streamovací platformy, se mohou hezky prezentovat na bandcamp a všichni jsou spokojení.