Ringmat Developments - Statmat CDi Blue

Různé udělátka typu hroty, antivibrační podložky, hifi racky a další pomůcky pro lepší zvuk a vzhled
Odpovědět
pasul
Kontaktovat uživatele:

Re: Ringmat Developments - Statmat CDi Blue

Příspěvek od pasul »

Když ti někdo napíše, že to zkoušel, tak k čemu ti to bude? Stejně mu nebudeš věřit. Najdeš si kopu dalších technických zdůvodnění, proč to nepřijmeš. Takže tato diskuze je zcela k ničemu. Nikdy jsi takové věci nezkoušel. Dost pochybuji, že jsi je viděl na vlastní oči. Ovšem technicky si již teď dokážeš zdůvodnit, proč to nemůže fungovat. OK. Já to beru. Ale proč to tady potom řešíš? K čemu je tato diskuze? Posmíváš se těm co to koupili a jsou přesvědčeni o funkčnosti? Nadáváš těm co to dováží nebo vyrábí?

Je problém zvednout prdel od PC a zavolat dovozci? Dneska už není třeba ani opouštět teplé místo u PC. Stačí zavolat, zapůjčit proti záloze, pošta zazvoní u dveří, vyzkoušet. Ještě vidím, že jsi z Ostravy. No tak to máš přímo u zadnice. Potom to tady můžeš probírat do aleluja...

Peer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Peer »

Já používám Bedini Ultra Clarifier Dual Beam.
A funguje to. Zkoušeli jsme dvě CD bez magnetizace a s magnetizací.
http://www.bedini.com/dualbeam.htm
Obrázek

noaid
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od noaid »

Pasule, je to jednoduché, dovozce v době, kdy jsem s ním o tom mluvil, a to dvakrát, žádný kus na ukázku prostě neměl. Bylo to půjčené nebo prodané, už nevím.
A na mé hnojačce by to asi poznat nešlo, ne? Nebo je to takový přínos že ano?
Nikoho potírat nechci, chci se dobrat pravdy. O osoby mi nejde.

Ale je pravda, že konkrétní diskuse je asi zbytečná. Takže ji necháme být. A žádost o test odvolávám, i kdyby to fungovalo, tak pro mne to nemá až takový význam, když 1 CD si poslechnu v průměru tak 1x za pár let. Mezi těmi 300 orig. CD které mám, mám i takové které jsem ještě neslyšel tak asi moc zmagnetované nebudou. A PC odmagnetovat nejde. Takže bych to ani nevyužil.

Návrh další fáze tunění - 2mm velké tlumicí samolepky za 35 USD, tj. jedna taková blecha za stovku http://www.musicdirect.com/product/51322 Malinké, ale určitě šikovné.
Nědělám si srandu, jen ukazuji a konstatuji. Srandu si tady dělá spíš výrobce.

Peer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Peer »

Píší, že může být CD zmagnetizované již z výroby...

pasul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pasul »

O kvalitách tvého aparátu nemám nejmenší tušení. Opravdu nevím co vlastníš za komponenty. O vlivu na svůj systém se musíš přesvědčit sám. Co se týče výrobků Acoustic Revive, tak již brzy budou k mání u dovozce. Otázka pár dní.

noaid
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od noaid »

Peer píše:Já používám Bedini Ultra Clarifier Dual Beam.
A funguje to. Zkoušeli jsme dvě CD bez magnetizace a s magnetizací.
http://www.bedini.com/dualbeam.htm
Jen ještě malou poznámku. Neposuzuji teď funkčnost. Ten obrázek popisující rozdíl před a po aplikaci je záznam dvou naprosto rozdílných tracků. Podvod. Opět.
Proč mají firmy, vyrábějící dle nich objektivně funkční přístroje potřebu to prezentovat podvodným způsobem? A tak hloupě? Proč to neudělají alespoň trochu věrohodněji?

noaid
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od noaid »

V tomto případě ale nejde o demagnetizér, nýbrž "polarizaci polymeru", něco naprosto jiného. Co, to nevím. Prý to i zaostřuje digi fotky uložené na Photo CD. Demagnetizér by účnky beztak ještě umocnil, nemluvě o těch dalších kolečkách co se pokládají nahoru na cd. Do přehrávače samolepky, na vypínač přilepit šutr a do rohu sčot.
A je to...

Peer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Peer »

Myslím, že ta polarizace bude mít stejný efekt jako demagnetizace...
Bude to stejné jako demagnetizace celého řetězce nebo MC přenosky.
Ale ať je to, jak to je, je to slyšitelné.
Toť vše.

Mark Levinson
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mark Levinson »

noaid píše:A žádost o test odvolávám, i kdyby to fungovalo, tak pro mne to nemá až takový význam, když 1 CD si poslechnu v průměru tak 1x za pár let. Mezi těmi 300 orig. CD které mám, mám i takové které jsem ještě neslyšel tak asi moc zmagnetované nebudou. A PC odmagnetovat nejde. Takže bych to ani nevyužil.
Noaide nespletl jsi si forum :idea:?
To není nic osobního. Tvá zarputilost v tom, že už dopředu víš jak všechno nefunguje je při nejmenším absurdní. Vždyť Ti tady hromada lidí tvrdí, že to či ono vyzkoušeli a funguje jim to. Myslíš, že Ti lžou? Vždyť nikdo z nich není ani prodejce ani dovozce tohoto zboží, tak k tomu nemají důvod.
Opravdu není nic jednodužšího, než si RD-3 zapůjčit a vyzkoušet to, teprve potom můžeš mudrovat. Je možné, že to na Tvém PC fungovat nebude.
Hifi zdar, ale ne na PC :!:

noaid
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od noaid »

Mark Levinson píše:Hifi zdar, ale ne na PC
Je to pravda, že některá(é) hi-fi firmy v Mnichově přehrávaly CD právě z PC a znělo to skvěle? Že ani jiný zdroj signálu (CD apod.) neměly?

Mark Levinson
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mark Levinson »

Nevím, to jsem si nevšimnul. Možná proto, že mne tento zdroj hudby nezajímá.
Ale většina expozic byla hifi!

pasul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pasul »

V Michově tuším bylo pár expozic. Na 100% to bylo u WLM Speakers. Ovšem z PC to šlo do lampového převodníku firmy WLM! Možná něco u Naim tuším bylo taky z HDD. A ten PSaudio nový přehrávač je taky PC. Osobně to nezatracuji a mám takové tušení, že to stejně jednou budeme muset mít všichni! Ale na špičkový přehrávač to nemá. A to ani náhodou. Ovšem takový Emm Labs nebo DCS je vlastně PC. Takže je to těžké.

Peer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Peer »

to stejně jednou budeme muset mít všichni!
NIKDY :)

Odpovědět