Lubin:
Ja akceptujem skúsenosti a aj to, že rozdiel je počuť o tom nepolemizujem. Osobne potrebujem dlhší časový úsek, na rozpoznanie, či mi to vyhovuje alebo nie. Reagoval som na tieto témy celkovo, prečítal som ich hádam všetky a na všetkých fórach - tieto diskusie nikdy nič prevratné neprinesú a ak niekto založí tému o špičkovom zosilňovači a dokáže povedať že bez vallhaly to nehrá, strhne sa búrlivá diskusia o kábloch a cieľ to splnilo, je to na vrchu aktívnych tém a kecá sa o doplnkoch k hifi (reklama ako hrom).
Bežný nový hifista, registrovaný alebo nie, to číta, uvažuje nad kúpov nejakej zostavy do 15 000 Kč a zároveň rozmýšľa nad káblami - lebo inak zabije zvuk

Konkrétne prípady boli len nedávno aj na hifinázoroch aj na highende - jednoducho mi to vadí, lebo tieto informácie domýlia ľudí.
PMA to vystihol, tuším povedal, že ten záujem je veľký lebo kábel dokáže vymeniť hocikto
Osobne sa prikláňam k tomu, že zmeny po výmene kábla, ak je menený kvalitný za kvalitnejší, veľké nemôžu byť. Ak hej niečo je zlé.
V tej téme to pochválili.
Zvuk tam pochválili minimálne traja - dokonca "perfektný zvuk"

, dal som to sem len ako príklad, sledujem príspevky aj tam a hlavne o odporúčaných nahrávkach, a už zopár krát som kúpenú odporúčanú vrátil a to boli odporúčania od ľudí čo počujú káble koncovky a podobné vylepšovadlá. Toto nie je útok na nikoho, len nemôžem akceptovať názory ľudí na kvalitu zvuku, ktorí sami seba usvedčia v odporúčaných nahrávkach z ........
Jediný raz som robil slepý test, signálové káble, lacný Kimber Hero vs VDH, bez problémov som hero daroval. Odrbané pletené 4 drôtiky bez tienenia a to som si ich pôvodne nechal, lebo priniesli zmenu
Niekde na fóre je odkaz od Boxera, rozhovor tuším s Krautom a Dudkom o kábloch. A ak by kazzatel nestačil, tak o tomto bola beseda aj na úrovni Slovenskej akadémie vied, ak to dohľadám v archíve STV tak to sem hodím.
Nemám dlhú hifi históriu za sebou a preto si pametám ako u mňa pracovala psychoakustika po nákupe