boxer píše:
, prešiel som J. Bohunice, Dukovany pri spúšťaní blokov...
BVa Příspěvky: 617Registrován: 11 srp 2008 11:
Element.
Já už nebudu na tvoje názory asi nijak reagovat. Nemá to smysl. Každému co jemu jest.
Jestliže jsou výrazné rozdíly v kabelech, je něco špatně v jednom z kabelů a nebo něco v přístroji. Dál nemám jinak důvod se o kabelománii nijak přít. Tolik obehraných písniček za těch let, co jsem v hifi, jsem slyšel nespočet a pořád se to jako na horské dráze vrací zpět a zase přijde nový se stejnými plky a pak se budou zelenit kraje CD, dávat pod , nad, vedle zvonečky, činelky, vázičky, ceraboly pod cokoliv, wenge dřívka pod kabely, jasanová dřívka nad zesilovač, rezonátory na playery atd. A furt dokola. Kabely ale vyhrávají na celé čáře. Co já už viděl na vlastní oči i na fotkách rozebraných slovutných kabelů a co tam bylo, to byl děs běs. Ale posunul zvuk do horských výšin.
Je úsměvné, že se elementovi snažíš vyvrátit vliv síťových kabelů, když nemáš ani high-endový aparát, ani si zmiňované kabely netestoval. On jej má a a kabely testoval.
Komu věřit je asi v takovém případe jasné . Navíc sam soulution uznáváš ,tak v něm asi problém nebude.
Příště si udělej test daného kabelu a nepapouškuj zaryté poučky skeptiků o tom , jak kabely nefungují.
To ,že si viděl nějaké síťové kabely vevnitř je sice hezké , ale pochybuji že byly v cenové kategorii nordost Valhalla 2 . A myslím že o těchto kabelech je tady řeč. Né o síťovách za 3-5 tisíc . Z tohoto pohledu jsou tvé zkušenosti irelevantní.

.A teraz k téme.Ja som vzdelaním poľnohospodár,takže môžem povedať jednoznačne:káble sú najdôležitejšie!!!Z obývačky som nekompromisne vyhodil zosiľňovač yamaha,cd prehrávač aj kazetový deck yamaha.Nechal som len signálové káble monster a reprokáble Jamo,ktoré stáli 10 Sk/meter.A ONO to hrááá!A ako krásne.Keby som to vedel skôr,tak by som nikdy nekupoval také sajrajty ako zosiľňovač,cd player,deck...Káble sú dôležité,tie hrajú!!!HEURÉKA!!!Ďakujem priatelia!
 .A teraz k téme.Ja som vzdelaním poľnohospodár,takže môžem povedať jednoznačne:káble sú najdôležitejšie!!!Z obývačky som nekompromisne vyhodil zosiľňovač yamaha,cd prehrávač aj kazetový deck yamaha.Nechal som len signálové káble monster a reprokáble Jamo,ktoré stáli 10 Sk/meter.A ONO to hrááá!A ako krásne.Keby som to vedel skôr,tak by som nikdy nekupoval také sajrajty ako zosiľňovač,cd player,deck...Káble sú dôležité,tie hrajú!!!HEURÉKA!!!Ďakujem priatelia! 

teraz mi to celé príde ako nevydarená reklamná kampaň
 teraz mi to celé príde ako nevydarená reklamná kampaň  kabel si dej jaký chceš...nedodává síťovky, interkonekty, kabely k bednám..To opravdu není součást zesilovače, nebo CD, nebo předzesilovače.
  kabel si dej jaký chceš...nedodává síťovky, interkonekty, kabely k bednám..To opravdu není součást zesilovače, nebo CD, nebo předzesilovače. .
.
 Jestli si spokojený s aparátem, tak stejně nepotřebuješ o něm polemizovat. Kdo z těch mudrlantů, kteří odsuzují vliv kabeláže si přečetl odborné články, co jsem linkoval...tipuji ani jeden. To je věčný problém ... snaha přiučit se něco nulová.
 Jestli si spokojený s aparátem, tak stejně nepotřebuješ o něm polemizovat. Kdo z těch mudrlantů, kteří odsuzují vliv kabeláže si přečetl odborné články, co jsem linkoval...tipuji ani jeden. To je věčný problém ... snaha přiučit se něco nulová.