boxer píše:
, prešiel som J. Bohunice, Dukovany pri spúšťaní blokov...
BVa Příspěvky: 617Registrován: 11 srp 2008 11:
Element.
Já už nebudu na tvoje názory asi nijak reagovat. Nemá to smysl. Každému co jemu jest.
Jestliže jsou výrazné rozdíly v kabelech, je něco špatně v jednom z kabelů a nebo něco v přístroji. Dál nemám jinak důvod se o kabelománii nijak přít. Tolik obehraných písniček za těch let, co jsem v hifi, jsem slyšel nespočet a pořád se to jako na horské dráze vrací zpět a zase přijde nový se stejnými plky a pak se budou zelenit kraje CD, dávat pod , nad, vedle zvonečky, činelky, vázičky, ceraboly pod cokoliv, wenge dřívka pod kabely, jasanová dřívka nad zesilovač, rezonátory na playery atd. A furt dokola. Kabely ale vyhrávají na celé čáře. Co já už viděl na vlastní oči i na fotkách rozebraných slovutných kabelů a co tam bylo, to byl děs běs. Ale posunul zvuk do horských výšin.
Je úsměvné, že se elementovi snažíš vyvrátit vliv síťových kabelů, když nemáš ani high-endový aparát, ani si zmiňované kabely netestoval. On jej má a a kabely testoval.
Komu věřit je asi v takovém případe jasné . Navíc sam soulution uznáváš ,tak v něm asi problém nebude.
Příště si udělej test daného kabelu a nepapouškuj zaryté poučky skeptiků o tom , jak kabely nefungují.
To ,že si viděl nějaké síťové kabely vevnitř je sice hezké , ale pochybuji že byly v cenové kategorii nordost Valhalla 2 . A myslím že o těchto kabelech je tady řeč. Né o síťovách za 3-5 tisíc . Z tohoto pohledu jsou tvé zkušenosti irelevantní.