zkusenost se stinenim repro kabelu Valhalla_stinit ano/ne?

Signálové, reproduktorové i napájecí kabely
Odpovědět
Uživatelský avatar
lachim
Příspěvky: 2272
Registrován: 17 dub 2008 18:43
Kontaktovat uživatele:

Re: zkusenost se stinenim repro kabelu Valhalla_stinit ano/ne?

Příspěvek od lachim » 20 led 2017 19:42

fox
myslíš, že ještě někdo ze čtenářů tohoto fóra používá plechové propojky ?
:-)
... ale propojky v ceně dvojnásobku ceny beden považuji za značný extremismus.

dkdkdk
Příspěvky: 439
Registrován: 13 lis 2014 18:22
Kontaktovat uživatele:

Re: zkusenost se stinenim repro kabelu Valhalla_stinit ano/ne?

Příspěvek od dkdkdk » 20 led 2017 19:59

Já. Je v tom problém?

Jarda69 - lépe asi jak pro koho, ale určitě jinak díky jiným přechodovým odporům.

Renown
Příspěvky: 2326
Registrován: 18 dub 2008 10:22
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: zkusenost se stinenim repro kabelu Valhalla_stinit ano/ne?

Příspěvek od Renown » 20 led 2017 20:11

no v tom jsem trochu skeptický. V zesilovači renomované značky jsem viděl výstupní svorky propojené ocelovým pozinkovaným plechem !!! Nevěřil jsem vlastním očím. Takže v zesilovači je kus sprostého plechu a za to bych dal Valhallu za 80.000 Kč ?

Uživatelský avatar
lachim
Příspěvky: 2272
Registrován: 17 dub 2008 18:43
Kontaktovat uživatele:

Re: zkusenost se stinenim repro kabelu Valhalla_stinit ano/ne?

Příspěvek od lachim » 20 led 2017 20:30

Ja zase videl repro kabel valhalla (koupeny novy za 11t euro ) v sestave, ktera zacinala v zasuvce bile prodluzky z obi s tim sviticim vypinacem. A na dotaz alespon na zjisteni spravnosti faze se ozvalo " uz zase vymyslis slozitosti?"
Vzdy zalezi asi na mnozstvi zdraveho rozumu.
Zapojit propojky valhalla ( 1400 euro za nove) do xavian xn 125 ( nove cca. 800) je, dle meho, stejna ptakovina, jako v nich nechat original plechy.
Ale kazdy to chapeme/slysime jinak.
:)
(Tez netusim jak je propojen terminal napr. v bwhtm2 d2)

Křeček
Příspěvky: 343
Registrován: 04 zář 2008 14:06
Kontaktovat uživatele:

Re: zkusenost se stinenim repro kabelu Valhalla_stinit ano/ne?

Příspěvek od Křeček » 20 led 2017 20:49

Ty repro bedny v sobě mají integrovaný tuner (rádio)?
Pak by to nemělo chybu, lepší anténu snad nelze vymyslet...
Snad jen ty propojky bych udělal ještě delší. Čím delší, tím více detailů a nových barev ve zvuku...

PS: Vzpomněl jsem si na domácí testování podobného plochého reprokabelu od jednoho českého výrobce. Já tetřev, rozumně konstruované kabely od sebe (sluchem) naslepo nepoznám. Zde byla výjimka - šlo to poznat, ale věru to nebylo směrem k lepšímu. A kouzelný byl právě test na citlivost této "konstrukce" vůči rušení (křížení se silovým kabelem, zapnutý mobil). Od té doby věřím, že konkrétně u Valhally může být její stínění slyšitelné.

Uživatelský avatar
kychtax
Příspěvky: 1691
Registrován: 12 led 2015 11:17
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: zkusenost se stinenim repro kabelu Valhalla_stinit ano/ne?

Příspěvek od kychtax » 29 dub 2017 14:28

Využiji tohoto vlákna, které mne inspirovalo. Tzn. udělal jsem stínění, které chytám na bednu zesilovače..
Více a fotky jsou v mém vlákně.
kdo-je-kdo/kychtax-t16762-100.html

Nechci tady psát dojmy, než kabel uslyší víc lidí.. Ale rozdíl je dost velký..

Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti