agavel

Představení jednotlivých členů fóra, jejich aparatur, oblíbené muziky atd.
Odpovědět
skypi
Kontaktovat uživatele:

Re: agavel

Příspěvek od skypi »

Ta chladnost a ostrost budou ty JBL Ti6. Je to vzhledově zajímavá, pěkně udělaná bedna , zvukově ale poněkud "na efekt" a ne neutrálně...

Zdeny
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zdeny »

Boxer:

chlape, s tebou je to těžká věc. Člověk u tebe nepozná, kdy to míníš dobře a kdy ne, kdy to myslíš ironicky a reješ a nebo to myslíš jinak (což jsem se donívl o tvém přísvěvku nad na téma vláček).

Já jsem se snažilnapsart, že díky charakteru zvuku přístrpjů, které mám doma, jsem sladil kombinaci tak, aby poskytla pro mě maximální zážitek z muziky a toho jsem dosáhl řetězce výše popsaným: DV50/X2,5/Bryston4B-SST/Audioquest Gibraltar/BW Matrix 801mkII.
Pozůstalé komponenty hrají tedy v druhé sestavě: Copland 822/X2/X150/Shark MD/DASpecial 25. I zde se zdá, jde o maximálně vhodně sladěnou sestvau z toho, co mám.
Nic víc tím netrvdím, resp. tvrdím, že X2,5 je možná všechno, ale ostrý ne. To, že blbě nahranou muzku zahraje blbě, není vada, ale vlastnost, zrovna tak, když jsuo sametové vokály v chorus zpěvu, zahraje je sametově.

Senior
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Senior »

Zdeny, nevím - proč si s boxerem "lámeš hlavu". Stačí porovnat počet jeho příspěvkú s jejich "přidanou hodnotou" *thumbs down*

boxer

Příspěvek od boxer »

Zdeny.

Jasný. Kdybych ryl nebo podobně, ;) byl by tam (asi na 100%,někdy zapomenu) smajl.Ale já nereju,že? *taktone*

Ne,myslel jsem to tak jak ty ..Pass vepředu a Bryston vzadu = dobrý vláček. *palec*

Junior.

Hlavně ,že ty jsi přínosem.

agavel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od agavel »

Jen pár postřehů a dodatek:
1) nikde jsem nanapsal nic o syntetičnosti u Pass, malé zabarvení jsem popisoval u cinch propojení Harmanu s velkou změnou po propojení stejnými kabely, jako byly u Passu. Pass jsem označil pouze za chladně či ostře přesný.
2) kamarád k tomu sehnal napájecí kabel od Kimberu a propojil to myslím symetrickým Krautem. Každopádně si nechává Pass, v této kombinaci se neduhy vytratily.
3) samozřejmě tam jsou vlivy místnosti a kombinace přístrojů. To jsem tam myslím i uvedl, že je to konkrétní zkušenost. A nemyslím, že bych na některý z přístrojů kydal špínu.
4) cena už není malá pro mě. Nevím, zda dáte 30 jen tak, já ne. Je tam také zmíněno, že vzhledem k původní je cena dobrá, aspoň myslím. A to je fakt. Jen je to už objem peněz, kde se vyplatí rozmyslet dopředu, zda do toho jít. Není to jak zkusit vintage komponent za 3kKč.

agavel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od agavel »

Stále žiju. Končí sezóna na kole a bude se asi víc poslouchat. Už to pár dní dělám a prostě klasika v podání Audio Research člověka potěší. I ten Benchmark je mi moc milý, zvyk a pohoda, sice trochu suchá, ale dobrý. Kdyby se tolik nesralo auto, bylo by možná i na hifi a ostatní věci.
Dlouho jsem to tu nesledoval, ale vlákna o tom, jak někdo píše špatně a nebo o blbých věcech jsou tu pořád. Starci, co jste tu od začátku, stojí to ještě za sledování? Berte to jako řečnickou otázku. Nemůžu teď vůbec koukat z práce a večer doma se už nechce. Ale kdyby někdo v Číně udělal kurnikšopahájgend za pár tisíc, tak dejte někdo vědět 8-)

Odpovědět