agavel

Představení jednotlivých členů fóra, jejich aparatur, oblíbené muziky atd.
Odpovědět
boxer

Re: agavel

Příspěvek od boxer »

Běžte s těmi radami o ženách někam!

Tak tady řeš bedny a ne,co furt na to ta tvoje říká či neříká.

Pajuna
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Pajuna »

Nerad zde chodim do stretu, nicmene...Jestli se nepletu, tak tohle je AGAVELovo vlakno. Jestli se nekomu nelibi co si tady pise, tak si bezte cist nejake jine. Kdyby si tady chtel resit sveho kocoura a jeho vztah k jazzu, je to jeho vec :!: Nikoho tady tim myslim vyslovne nenapada, mozna tak naznakem kosi bratry :)

Acon
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Acon »

a je problém len v dyhe, alebo aj vo veľkosti?
Onedlho budú v Nitre dokončené VR-4SR MKIII alebo VR-5 ANNIVERSARI od von Schweikert audio ( http://www.vonschweikert.com/ ) ale iba dizajn. Osadenie je výšky Focal 90 TC, stredy G18RNX/P od Seas a basy 1x L26RNX/P.
Povrchovú úpravu si môžeš zvoliť sám podľa vlastného uváženia. Pred tým sa dajú samozrejme počuť.
Samozrejme budú osádzané za asistencie všeobecne uznávaného odborníka v tejto oblasti, triezvo prispievajúceho aj na fóra.

agavel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od agavel »

boxer píše:Tak tady řeš bedny a ne,co furt na to ta tvoje říká či neříká.
Máš trochu pravdu. Přesto, ty věci o ženě byly trochu v legraci a chtěl jsem tím pouze naznačit, že reakce směřované převážně tímto směrem jsou již unavující. Ať už je to jak chce, prosím respektuj to v budoucích příspěvcích do tohoto vlákna. Děkuji.
Acon píše:a je problém len v dyhe, alebo aj vo veľkosti?
Onedlho budú v Nitre dokončené VR-4SR MKIII alebo VR-5 ANNIVERSARI od von Schweikert audio ( http://www.vonschweikert.com/ ) ale iba dizajn. Osadenie je výšky Focal 90 TC, stredy G18RNX/P od Seas a basy 1x L26RNX/P.
Povrchovú úpravu si môžeš zvoliť sám podľa vlastného uváženia. Pred tým sa dajú samozrejme počuť.
Samozrejme budú osádzané za asistencie všeobecne uznávaného odborníka v tejto oblasti, triezvo prispievajúceho aj na fóra.
Věřím, že to bude moc pěkné, líbí se mi. Ale nebudu na to mít kačky a nijak by to neposunulo můj problém, snad jen tou dýhou. Vypadají strašně hluboké, přesněji skoro o polovinu hlubší Quadralů. Co jsem zběžně četl, tak by to byl záhul i pro můj zesák, i když udávaná citlivost je slušná. Není místo, nejsou kačky...

Acon
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Acon »

ak si mal na Qadral, zvládol by si aj tieto. Cena nebude vyššia ako 2000

agavel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od agavel »

Občas mrknu na fórum na nové příspěvky. Nějak mě to teď míjí. Dlohodobě budou k prodeji Quadraly, nechci jít pod cenu a zatím nemusím.
Zítra jdu vyrábět z 24" duší redukce na bezdušáky. Bude to prča, poslední nehoda skončila explozí modrého tmelu. Naštěstí už mám bílý :) Bike hučí a něco se tam děje, v hifi strašně moc určuje nahrávka a bere to čas (bike bere peníze taky). Vrátím se zřejmě na podzim, do té doby jsem pro hifi dočasně mrtvý. Značka Kuky se vrací. Ale občas mrknu na eBay, zda by nešly sehnat nějaké SACD atp. CDjapan mě v tomto směru docela zaujalo. Ale teď si svou daň v investicích bere počasí a kupodivu taky auto.

agavel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od agavel »

Skončila biková sezóna a přichází čas vhodný pro hifi. Na kole jsem si splnil sen a jel jsem dlouhé sudety. Teď už se nemám za čím honit, aspoň to tak teĎ vidím. No a podobné to je s hifi. Jel jsem nedávno s kamarádem do Německa pro TEACa DV-50, viděl jsem ve studiu i nějaké ty lepší kousky a nic. Jsem pořád spokojený se stávajícím stavem. Volné kačky taky nejsou, tak to asi ještě nějakou dobu zůstane při starém.
Občas se zase podívám na fórum. Jsem docela překvapený, že je tu v některých vláknech až vypjatě nervózní atmosféra. Asi jsem odvykl. Mrzí mě, když v tom zanikají informace, na které to mělo původně být zaměřené. Ale nejlepší je držet se v tomto případě zásady, když k tomu nechci nic říct, tak to nechat být.
Doma mám teď většinu času zapojeny spíše Quadraly. Když na nich poslouchám některé nahrávky tak si přeju, aby už se prodaly. Hraje to dobře a červík pochybností pak někdy hlodá. Ale rozhodnutí padlo, je pevné, a tak si zatím jen užívám dobu, než si pro ně někdo nakonec přijede.

Guliver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Guliver »

agavel píše:Skončila biková sezóna a přichází čas vhodný pro hifi.
Ha ďalši biker - tak sa pochvál na čom jazdíš - silnička, MTB?

agavel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od agavel »

Sem ty detaily moc nepatří, ale když se ptáš, tak jsem prostě jen biker. Žiletku jsem měl od kámoše půjčenou a je fajn, jak to krásně frčí. Ale na silnici je to často o život a na bajku se dá jezdit všude. Na závody mám z druhý ruky poskládaný stroj na rámu Giant Anthem, ještě na tom starém s vodorovnou pozicí tlumiče a 90mm zdvihu. No a do práce mám ten původní HT, rám RM Landslide z 05 nebo 06 série (už nevím), co jsem na něj navěsil ty opotřebované díly. A sedačku pro malou, anžto mi pak už bylo líto ničit čepy na fullu. A na tom teď najezdím nejvíc km.

Guliver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Guliver »

Skvelé, ja mám specialized stumpjumper fsr a zďaleka nezávodím, skôr sa len vozím. Nech sa ti darí!

agavel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od agavel »

Máš zajímavý setup v hudebním i cyklistickém železe. Jak to u vás teď v praxi chodí s omezením bajkování v terénu?
Linn, Bryston, ARC a Mac. To je zajímavá směsice. Spokojený? ARC je předek bez gramo sekce, co? Mám jen LS9 a je to slušné, to tvoje bude asi ještě dál. Někdy bych rád doma slyšel nějaký teoreticky lepší předek v symetrice, ale nehodlám teď nic kupovat, takže to asi hodně potrvá, než se tak stane.

Guliver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Guliver »

Jazdím Malé Karpaty a tento rok boli nejaké zákazy pre kalamitu. V praxi sa to ale myslím týkalo oficiálnych podujatí, nikdo ma nezastavil čo robím v lese. Čo sa ale neustále zhoršuje sú lesníci a ich prístup - mimoriadne necitlivý pri ťažbe dreva a jeho transporte - zničené lesné cety, celé stráne bez stromu...
ARC LS 17 je bez gramo predzosilňovača: http://www.audioresearch.com/LS17.REF110.hi-fi.pdf, vyberal som dlho a momentálne som spokojný. Pre mňa najväčší prínos priniesol koncept linn ds - ovládanie, princíp a samozrejme zvuk. Tu aj vidím ešte rezervu MajikDS nie je symetrický - ale Akurate DS už áno a keďže Linn predstavil v týchto dňoch novú líniu Akurate, predpokladám, že budú na predaj za dobrú cenu nejaké second hand či predvádzacie, takže som v strehu.

agavel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od agavel »

Guliver píše:Jazdím Malé Karpaty a tento rok boli nejaké zákazy pre kalamitu. V praxi sa to ale myslím týkalo oficiálnych podujatí, nikdo ma nezastavil čo robím v lese. Čo sa ale neustále zhoršuje sú lesníci a ich prístup - mimoriadne necitlivý pri ťažbe dreva a jeho transporte - zničené lesné cety, celé stráne bez stromu...
no jestli to u vás funguje stejně jako tady, tak ti co si zaslouží označení lesníci do toho nemůžou moc kecat. Jen se znažit zachránit co se dá. Ty zničené cesty jsou zhusta i tady, holt firmy, které provádějí těžbu tohle nezajímá, to jsou nákladové položky starat se o stav cest.
Ten Akurate už bude docela ranec. Přeju štestí na výhodný kauf.

DRVOŠTĚP
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DRVOŠTĚP »

Když se kácí les tak lítaj třísky...

Odpovědět