agavel

Představení jednotlivých členů fóra, jejich aparatur, oblíbené muziky atd.
Odpovědět
fox
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: agavel

Příspěvek od fox »

Nejlepší bude, když to nacháš uležet. Oni si za chvíli všichni postupně zvyknou. U nás to taky tak funguje. Když manželka reptá, koupim ji za to nějaky praktický doplněk do bytu. Když navrhuje něco, co se mi úplně nelíbí, dělám, že to půjde jenom přes moji mrtvolu, abych mohl ustupovat, když to bude potřeba.

agavel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od agavel »

Foxi, však ty más přece pěkné milé až roztomilé boudičky od Tannoye. Kup podobnou krabici jako mám doma a třeba chvílema i sám znejistíš.
Já když kupoval ty Quadraly, tak jsem si říkal, že to zkusím. Jak se změní zvuk a třeba časem prodám. Byly nur abholung a cena nebyla smrtelná, vzhledem k původní. Jenže se mi zvukově opravdu zalíbily, asi jsou fakt dobré, a z mé poslechové zkušenosti mě nenapadá moc případů, které by mohly nahradit tyto. Nebo je to moc drahé.

fox
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od fox »

No.manželka nebyla dvakrát moc nadšená. Raději jsem přispěl z utajených financí na myčku a koupil jsem televizi do ložnice, abych mohl večer v obýváku poslouchat. Hifisté to mají někdy moc těžké.
Vždyť ty tvoje bedny nejsou zas tak moc velké. Uvidíš, nech to uležet. Sem tam si vyslechneš pár připomínek a časem to utichne. Samozřejmě, pokud se ale líbí tobě.

davidhighend
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od davidhighend »

Nakonec bude treba stejne nekam, nebo k nekomu vyrazit a poslechnout to na co mas zalusk. Treba i vyzkouset dve regalovky, v tvem pripade uzavrene, nebo minimalne s basreflexem dopredu, se subem. Myslim, ze tech variant v tomhle provedeni by mohlo byt vice. Ale stejn e urcite vis sam, co by bylo pro tebe nejlepsi.

agavel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od agavel »

fox píše:No.manželka nebyla dvakrát moc nadšená. Raději jsem přispěl z utajených financí na myčku a koupil jsem televizi do ložnice, abych mohl večer v obýváku poslouchat. Hifisté to mají někdy moc těžké.
Vždyť ty tvoje bedny nejsou zas tak moc velké. Uvidíš, nech to uležet. Sem tam si vyslechneš pár připomínek a časem to utichne. Samozřejmě, pokud se ale líbí tobě.
Hifisté to mají člověče ještě hodně jednoduché v porovnání s cyklisty. Jsem i cyklista a snažím se ještě jezdit výkonnostně v rámci možností. To je teprve mazec.
Uležet jsem to ostatně už nechal. Ono to i leží, jen občas se žena zmíní. Asi by si na ně i zvykla, ale dráždit ji to bude stále. Ačkoliv mi pije krev dlouhodobě, nejsem konfrontační typ. Sice ji pošlu do řiti, ale nedělá mi dobře se na to těšit. A konečně ani mě se to takto úplně nelíbí. Šel jsem do pravé dýhy na nábytku s rizikem, že to malá zničí, než vyroste. Zaplatila to žena z úspor, na druhou stranu já platím byt bance, tak je to vedlejší. Hlavní je to, že se mi to úplně nepozdává esteticky. Možná nakonec pudu do nějakých s jinou dýhou, teď přesně nevím. Její nápad s černou či stříbrnou je dle mého běs. Ať se nikdo neurazí, ale stříbrný bedny jsou divný a klavírní lak je jak na funuse.
davidhighend píše:Nakonec bude treba stejne nekam, nebo k nekomu vyrazit a poslechnout to na co mas zalusk. Treba i vyzkouset dve regalovky, v tvem pripade uzavrene, nebo minimalne s basreflexem dopredu, se subem. Myslim, ze tech variant v tomhle provedeni by mohlo byt vice. Ale stejn e urcite vis sam, co by bylo pro tebe nejlepsi.
Slyšel jsem kombinaci McIntosh zdroj+zes, Sonusy a Velodyne subík s kalibrací. Moc mě to nebralo. A stejně by to byla kombinace stojanových a subu, už jsem převrácený repro zažil a u regálových i vlastním přičiněním vícekrát.

Sycak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sycak »

Jdeš na to špatně. Ty se bez beden obejdeš, ale Tvoje paní si neuvědomuje, že to bude ona, kdo bude mít ostudu. Bylo by smysluplnější, jemně ji upozornit, že nechceš dát bedny pryč hlavně proto, aby si vrabci na střeše nepovídali, že Tvoje žena, kterou tak miluješ, je totální kráva, ještě k tomu zlá, která Tobě, chudákovi, bere každou radost.

boxer

Příspěvek od boxer »

No hlavně jsme na 3 vláknech zabředli do "manželské poradny Agavel versus Wife versus HIFI ".

Ještě bychom mohli probírat,jak to dělat při které skladbě.

agavel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od agavel »

boxer píše:No hlavně jsme na 3 vláknech zabředli do "manželské poradny Agavel versus Wife versus HIFI ".

Ještě bychom mohli probírat,jak to dělat při které skladbě.
Oceňuju, že to chce někdo směřovat zpět k normálu. Nechme moji ženu spát sladce.
Sycak píše:Jdeš na to špatně. Ty se bez beden obejdeš, ale Tvoje paní si neuvědomuje, že to bude ona, kdo bude mít ostudu. Bylo by smysluplnější, jemně ji upozornit, že nechceš dát bedny pryč hlavně proto, aby si vrabci na střeše nepovídali, že Tvoje žena, kterou tak miluješ, je totální kráva, ještě k tomu zlá, která Tobě, chudákovi, bere každou radost.
Předpokládáš, že jí na mě nebo na mém mínění záleží. Tím si nejsem až tak jistý.

Sycak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sycak »

Na Tvoje mínění nejspíš kašle. Má Tě na buzeraci, aby mohla na někoho svádět svoje vlastní problémy. Ale Ty to všem řekneš a ona bude muset chodit kanálama.

agavel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od agavel »

Sycak píše:Na Tvoje mínění nejspíš kašle. Má Tě na buzeraci, aby mohla na někoho svádět svoje vlastní problémy. Ale Ty to všem řekneš a ona bude muset chodit kanálama.
Ženu už nechme, není to psychologická poradna. Ona moje známé většinou nezná, společné známé jsme ztratili po stěhování, takže by to zase nefungovalo. Navíc já ji nemám zájem trestat veřejně, ani chválit. Má prostě podmínku, kterou případně můžu stupňovat na podmínku s výstrahou.
Je jen jediný způsob, jak jít na všechny ženy! Bohužel nikdo neví jaký.

Dost už o mé ženě!!!

boxer

Příspěvek od boxer »

Je jen jediný způsob, jak jít na všechny ženy! Bohužel nikdo neví jaký.

Bohužel je jediný ,ALE VÍ SE JAKÝ !!!!!!!!
Obrázek

Senior
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Senior »

*offtopic*
Když jsem se před mnoha lety poprvé a naposled ženil, uděloval mi můj milovaný děda rady do života. Utkvěla mi v paměti zejména tato:
Ogaro, robě mosíš hneď ráno liščit pořádnú po čuni, aby do večéra přišla na to, za co ju dostála.

Mike
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mike »

Proboha tohle je hifi forum a ne maželská poradna !!! Chudák majitel vlákna ted už to ví půl republiky , ale to co se stále neví jsou bedny který si má místo těch almar koupit.

fox
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od fox »

Našinec se rád pobaví na cizí účet, hlavně když nerýpe nikdo do něj. Pak přiletí nejedna facka.

agavel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od agavel »

Třeba to časem nechám promazat. Ale nejdřív nechám vyblbnout všechny hifisty na fóru. Doufám, že to pak někoho neurazí natolik, aby sem přestal přispívat.

Napíšu vám to znova a raději většími písmeny a tak, že tomu snad porozumím i největší hifisté.

Běžte s těmi radami o ženách někam! Založte na to speciální vlákno, mě už to fakt nebaví a k...a se neříká!
Mike píše:... ale to co se stále neví jsou bedny který si má místo těch almar koupit.
Ale vím. Bohužel nic takového asi není, alespoň ne za dané konstelace podmínek. Z reakcí mnoha lidí, včetně těch v SZ vím, že to asi bude třeba řešit diplomaticky a případně jinou barvou dýhy, až bude. Zdálo se, že kdybych měnil jen kvůli dýze, tak se najdou zájemci o stávající docela dobře. Uvidíme, jak se zatváří až to bude aktuální.

Odpovědět