Leony5

Představení jednotlivých členů fóra, jejich aparatur, oblíbené muziky atd.
Odpovědět
Tomáš
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Leony5

Příspěvek od Tomáš »

Předražená srágora,ale místní hifisti,když slyšej Furutech,tak vlhnou :mrgreen:
Stejnou službu by udělal kabel metr za stovku
https://www.sonepar.cz/kabel-cy-jz-3x-2 ... lexibilni
DMS-159834-0.000A-CY-JZ.jpg

Leony5
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Leony5 »

O kabelech tohle vlákno není, to najdete jinde, děkuji.

Leony5
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Leony5 »

Dnes jsem se vrátil ke svému Pioneeru SA 9500MK2 modifikovanému od mesky. Je to skok ve zvuku hlavně v dynamice. Denon není špatný, ale tady je dost pozadu.

blesk666
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od blesk666 »

Tak potom platí stále to isté. Starý “dobrý” Denon. Neurazí ale ani nenadchne. Aj keď tento model asi bude nad štandardom Denonu

mesky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mesky »

V úterý jsem navštívil Leoše abych si poslechl Denona a také že si popovídáme o všem možném. Chtěl jsem něco napsat už dříve ale nějak mi to časově nevycházelo. Takže k tomu Denonu bych řekl že je laděný do přesného dynamického hutného zvuku, ženské vokály jsou spolu s výškami lehce snížené, tím je výhoda že neotravují ani při velké hlasitosti a drží to pohromadě. Kritické nahrávky a sykavky jsou krásně zvládnuty, pak i dlouhodobý poslech je příjemný. Prostor je v pořádku, je fakt vybíravý na síťovou šňůru, což jsem byl překvapený, obyč kabel to bylo skoro nudné a zalezlo to víc do beden. Leo není to nijak špatný zvuk, má barvu i muzikálnost jen je trochu jiný oproti pincku na který jsi zvyklý, no a potřebuješ taky hlavně dálkové ovládání. Myslím že by šlo s ním něco udělat ale musel by ke mě na stůl. Jinak návštěva byla bezva, obložili jsme se dobrým jídlem a pitím 😁 díky Leo.

Leony5
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Leony5 »

:D Jo probrali jsme toho honě :lol: Ano Denon je zvukem jiný než Pioneer, každý má to své, a líbí se mi oba. Tak že bude každý chvilku tahat pilku :lol: Časem se uvidí jestli ti ho dám na stůl Milane, chce to čas.

Leony5
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Leony5 »

Ještě jedno foto jak jsem to uspořádal. Přehazování zesíků dá pěkně zabrat, jeden má 24 kg druhý 18 kg.
IMG_0049.JPG

koudy42
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od koudy42 »

Za me ideal, zapojit dle nalady, hlavni je usporadani, at je pak clovek nemusi prohazovat a tahat se s nimi :lol:. At slouzi.

Leony5
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Leony5 »

Zdravím, Denon PMA 2000 IVR jsem měl pro klid v duši na preventivní prohlídce u kamaráda mesky, bylo zjištěno že po cca 22ti letech je zesilovač až na pár podezření na studené spoje ve velice slušném stavu. Navrhnul mi udělat menší úpravy v předzesilovací a koncové části pro zlepšení zvuku se kterými jsem souhlasil, a nelituji. Zesilovač nyní hraje s větší dynamikou, čitelnějším středním pásmem, tudíž je i detailnější, basy už jsou v menším objemu, a kontrolovanější, není to tak nabouchané na spodku jak to bylo. Živý velký, a prostorový zvuk. Velice dobrý zesilovač za málo peněz, který po menší úpravě hraje zajímavě. Dík mesky za provedenou poctivou práci. *thumbs up*

Odpovědět