Představení člena Dasta

Představení jednotlivých členů fóra, jejich aparatur, oblíbené muziky atd.
Odpovědět
Dasta
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Představení člena Dasta

Příspěvek od Dasta »

Terahera,
Máro děkuji za návštěvu, Tobě i Tomášovi, jsem rád,že jste dojeli v pořádku domů.Desku jsem Ti objednal, měla by být v první polovině dubna, dám potom vědět, čau.

terahera
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od terahera »

Díky moc.Abych upřesnil pro členy fóra,tak mi Dasta mimo jiné pustil LP Dire Straits-Brothers in arms od MoFi a úplně mě to uzemnilo :shock: :!: Tak jsem ho hned požádal,ať mi to sežene ;)

terahera
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od terahera »

A ještě jeden silný zážitek z dnešního poslechu musím napsat.Dasta pustil LP The Doors,skladbu The End,byl to neuvěřitelně silný emocionální zážitek pro mě,fakt temná atmosféra téhle skladby v podání jeho aparatury ve mě vyvolávala emoce tak depresivní,že jsem měl chuť normálně vyskočit z okna ;) Prostě masakr jak může dobře sladěný aparát vyvolat emoce :shock:

whisp
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od whisp »

Dasta kde je ta platna este k dostaniu?

Dasta
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Dasta »

Whisp,
Nevím,desku mám od roku73,od té doby určitě vyšla v nějaké reedici, myslím, že v bazaru nebo na burzách určitě budou mit.

whisp
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od whisp »

Myslel som Brothers in Arms

Dasta
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Dasta »

Oh pardon, zeptám se svého dodavatele, večer Ti pošlu soukromou zprávu.

weiron
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od weiron »

Brothers In Arms jsem kupoval na Discogs kde se dá koupit pořád. Nabízejí ji také vedle v polsku:
https://voiceshop.pl/pl/p/DIRE-STRAITS- ... -2LP/10290

zatty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zatty »

Tímto bych chtěl poděkovat Dastovi za pohoštění a vpuštení do svého příbytku.
Co se týká zvuku, jelikož můj hlavní žánr je rock/metal tak sem po letech opět cítil jako za mlada v klubu. LP Black sabatu co dodat super, jak zminoval Mara The Doors s písní the End to bylo lehce na sebevraždu když člověk zavřel oči absolutně člověk nevěděl že tam jsou nějaké stroje a kabely. Jsem moc rád že sem mohl slyšet bigbit. sestavu která je rázná, nikde neuhýbá a napluje celou místnost. Doufám že ještě někdy dostanu šanci slyšet.
Přihazuji dva odkazy, jak sem ti říkal o tom borcvi co má dobý hlas tak je to tento člověk a moje učená ženská díky moc za vše T.

Dasta
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Dasta »

Přeji všem kolegům příjemné prožití Velikonoc, hodně zdraví a spoustu dobré muziky.

PavelDosko
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od PavelDosko »

tobe taky, chlape, jsem rad ze jsi tady

koudelka
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od koudelka »

taky, taky...tobě, i všem dalším milovníkům dobré hudby *thumbs up*

terahera
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od terahera »

Tobě taky *thumbs up*
Už žhavím tranzistory,chladím pivo a jdu sjíždět vše od Marcuse Millera co nabídne Tidal :D

valderon
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od valderon »

Dnes jsem měl tu čest navštívit mého kamaráda Dastu. Těžce se popisuje něco, co už tady mockrát zaznělo. Nerad se opakuji jak po sobě, tak po druhých. Ale... Dasta je výborný znalec muziky(encyklopedie 😊), výborný člověk a má zkušenosti i cit pro hudbu i ty naše mašinky, gáble a jiné udělátka😄. Že mu to hraje skvěle už psali jiní. Jenže, ono mu to fakt hraje skvěle! Byl jsem překvapený, že má výborně doladěné obě větve, cd i vinyl. Ale co ještě asi nezaznělo je, že mu sestava zahraje úžasně vše napříč žánry. Poslouchali jsme od klasiky přes "bigbít" až po jazz. Vše na 1*. A co ještě? Třeba, že mu to hraje nejen nahlas, ale i potichu,a přesto tam nic nechybí . Ruku na srdce, ne každý to tak má. Taky bedny mě překvapily. Osobně jsem takto Xavy ještě hrát neslyšel. Úžasná, byť tuněná bedna. Úžasné rozlišení podpořené plností zvuku nejen basů, ale i středů, se projevilo krásným tělem nástrojů. Barvy, prostor, plasticita. Realnost zpěváků, dospělá dynamika. Zesilovače mají dost sebevědomí, aby si Xavy podrobily. Ta napruženost, pevnost, tvrdost. Zároveň muzikalnost, malebnost, která hladí uši. Hmmm. Několikrát jsem sebou trhl, o husí kůži raději pomlčím. Řeknu to asi tak. Pro mě osobně je to stav, kdy neřeším zvuk, zůstává jen hudba. A to je to nejlepší. Neměl jsem snahu, chuť ani ambice řešit, jak to hraje. Užíval jsem si úžasnou hudbu, kterou je Dasta obklopený. Určitě jsem na něco zapomněl, jenže jak popsat něco, co je jakoby přirozené? Jakoby normální? Vždyť je to tak jednoduché, že? Sestava si prostě jen tak hraje, jakoby mimochodem 😁😊. A co Honzovi popřát? Dlouhé roky zdraví, aby si tu "hromadu" muziky mohl sakra užít! Je to totiž výborná společnost....

Dasta
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Dasta »

Valderon,
Jarku , děkuji za návštěvu, rád jsem Tě viděl a jsem rád, že jsme mohli pokecat, myslím,že to bylo příjemně strávené odpoledne při poslechu hudby.

Odpovědět