Renown
Re: Renown
Tak doufám, že jsem vyhrál alespoň frgál 

Nebola to suťaž.
Vyhral si z koláča dieru.
Vyhral si z koláča dieru.

Lubore, asi jsem čekal kdo bude u tebe vítěz, a máš pravdu Nordost používá obyčejné banánky a takové fádní provedení ( v takové cenové lize už by to mohl osadit něčím kvalitnějším ).
VDH je též moje oblíbená značka , hlavně slabý síťák VDH a metráž 501, ale repro kabely -- tuším asi 3 kusy ( model už si nepamatuji jsem opravoval nebo zkracoval -- a zvukem mne neoslovily ).
VDH je též moje oblíbená značka , hlavně slabý síťák VDH a metráž 501, ale repro kabely -- tuším asi 3 kusy ( model už si nepamatuji jsem opravoval nebo zkracoval -- a zvukem mne neoslovily ).
Na nějaké bližší info je ještě brzo ?terahera píše: ↑05 říj 2017 21:38... Pak jenom tak mi pustil ve své kanceláři chystaný produkt,který nebudu říkat,o to nejde,jde o bedny,které se tak nějak nenápadně vtom kanclu rozezněly,úzké kompaktní sloupky Project,ale ten zvuk absolutně fantastickýDělal jsem jako že nic,ale při cestě domů jsem přemýšlel,co to jako mělo být.Fakt bomba!!!!
nový setup
- PavelDosko
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
se povedlo
ten difúzor je na výšku 30 alebo 60 cm? Neviem si urobiť dobrý prehľad o veľkosti posluchovky.
To se mi libi, pekny funkcni jednoduchy, a uklizet se kolem toho taky da.
Zaujalo me umisteni difuzoru, a to do rohu. Co te k tomu vedlo, respektive jake je oduvodneni to dat prave do rohu?
Zaujalo me umisteni difuzoru, a to do rohu. Co te k tomu vedlo, respektive jake je oduvodneni to dat prave do rohu?
Taky se mi to libí - v jednoduchosti je sila. Krásně čistý a praktický.
Ty fokty desně zkreslují - koncák na nich vypadá, jak krabička od popelčiných střevíčku.
Renown - kam zmizela analogová větev ? ( bude na zdi ? ) Co pa to je za ty "stříbrné" reprokabely ? Ta spodní černá deska neni ze žuly, že ne
A poslední dotaz - jak se projevilo na "zvuku" odstranněí racku a uvolnění prostoru mezi repro ?
Ty fokty desně zkreslují - koncák na nich vypadá, jak krabička od popelčiných střevíčku.
Renown - kam zmizela analogová větev ? ( bude na zdi ? ) Co pa to je za ty "stříbrné" reprokabely ? Ta spodní černá deska neni ze žuly, že ne

Moc pěkný. Ten černý komponent pod Melco je co?
Ty difuzory jsou 60 x 60 cm výroba Stereokulich. K tomu umístěni - dva mi zbyly, nevěděl jsem co s nimi a tam hezky pasují.
Pod serverem Melco je Arcam UDP-411.
Reprokabely jsou Yarbo.
Analogová větev - to musím teprve vymyslet.
Pod serverem Melco je Arcam UDP-411.
Reprokabely jsou Yarbo.
Analogová větev - to musím teprve vymyslet.
Joo, moc pěkný
Já, mám stejný počet krabiček a když jsem zapojoval kabel, tak jsem myslel, že se z toho zblázním, budu to muset nějak uspořádat.

Já, mám stejný počet krabiček a když jsem zapojoval kabel, tak jsem myslel, že se z toho zblázním, budu to muset nějak uspořádat.
A rack je fuč...můžeš nějak popsat rozdíly ve zvuku?
vyrobili jsme molitanové "držáky" nebo "podložky" na kabely.
Zde je vidět detail v mé poslechovce,
úplně vzadu jsou síťové kabely ze zdi a do filtru, tedy kabely se "špinavou elektrikou"
uprostřed vedou kabely za filtrem
a úplně na kraji je reprokabel
Je to z molitanu, může to být i z bílé molitanové pěny a stojí to úplnou legraci. I kdyby to nemělo žádný vliv, dobře to vypadá. (Poslech očima)
Zde je vidět detail v mé poslechovce,
úplně vzadu jsou síťové kabely ze zdi a do filtru, tedy kabely se "špinavou elektrikou"
uprostřed vedou kabely za filtrem
a úplně na kraji je reprokabel
Je to z molitanu, může to být i z bílé molitanové pěny a stojí to úplnou legraci. I kdyby to nemělo žádný vliv, dobře to vypadá. (Poslech očima)