Karel Gott_70.

Kam se chystáte na živý poslech
Odpovědět
amusia
Kontaktovat uživatele:

Re: Karel Gott_70.

Příspěvek od amusia »

merhaut píše:A přitom stačilo říct, že mi nechutná...

P.S. Shrnuto, vidíš to jaktele
No vidíš to, zrovna TY patříš k těm, kterých si vážím a obdivuju za ten tvůj "boj s blbostí",vztahem k muzice a vším, co pro ní děláš . . . a ty na mě takhle *taktone* A navíc nevím, co je to "jaktele".

Já ti tvé názory neberu, tvůj způsob vyjadřování respektuji...a ty takhle. FUJ !

merhaut

Příspěvek od merhaut »

Napsals hromadu protimluvů, nelogičností, nepravd, výpadů... na detailnější rozborku nemám ani chuť, ani čas. Jaktele je "synonymum" pro vykulený mladistvý nezkušený jednoduchý apod. pohled na svět okolo :-)

P.S. Gott poslouchal, sbíral a měl rád Zepelíny nepochybně dřív jak ty.

amusia
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od amusia »

merhaut píše:Napsals hromadu protimluvů, nelogičností, nepravd, výpadů... na detailnější rozborku nemám ani chuť, ani čas. Jaktele je "synonymum" pro vykulený mladistvý nezkušený jednoduchý apod. pohled na svět okolo :-)

P.S. Gott poslouchal, sbíral a měl rád Zepelíny nepochybně dřív jak ty.
S tebou to tady fakt nemá cenu. Jaký protimluvy, nelogičnosti a nepravdy jsem napsal? A jaké výpady? Ty potřebuješ asi být pořád proti všem v opozici. Sdělil jsem, jak já to vidím...doprdeleuž! A nazývat mě vykuleným mladistvým, nezkušeným a jednoduchým je fakt ubohé a trapné. Neznáš mě a levou zadní od boku urážíš, jen samými ostrými. Nepolemizoval jsem nad tím, kdo dřív poslouchal Led Zeppelin (poprvé jsem je poslouchal u strejdy o vánocích 1969, tož nechápu to tvé "nepochybně dřív"), ale kdo s kým "kamarádil". Místo fota Zepelínů jsem tam mohl klidně dát Stouny,Párply,Joplinku,Doors atd., tady šlo o úplně něco jiného a asi jsi to nepochopil.
A ještě poznámka k tvému výrazu "vykulený mladistvý nezkušený jednoduchý apod "...v roce 1978 jsem se poprvé zúčastnil "přehrávek" (podobně jako třeba Boxer), hraji na klávesy a kytaru, svého času jsem i skládal pro naší kapelu, za život mi prošly rukama tisíce alb, za komančů jsem spolupracoval s Jazzovou sekcí, Cibulkou..."distribuoval" kazety se "zakázanou" muzikou (bez jakéhokoliv výdělku, fifty fifty), vytrpěl si s STB a i něco odkroutil atd...atd... měsíc před maturitou mě vyhodily kvůli Chartě z gymplu, několikrát "rozbombardovaný" byt a zničené LP, kazety, kotouče atd... mohl bych pokračovat do aleluja, ale to už by zavánělo ješitností, chlubivostí a já nevím jak všemožně bys to nazval. Ne, nenaříkám si a ničeho nelituji. Jsem spokojený a nikdo mě již nemůže nasrat. Dovolil jsem si přiložit polínko, co se týče božského Káji...a tumáš po čuni ty vykulené jezulátko...co si to dovoluješ.
Slibuji, že už mě ani nenapadne sem psát SVŮJ názor, proboha co si to dovoluji...
Pustím si...
Obrázek dvacetiminutová Summer Eyes je BOMBA...a definitivně HOWGH .

merhaut

Příspěvek od merhaut »

"Nemám-li Gotta rád ani jako zpěváka, ani jako člověka, je to jen a jen moje věc a nemám potřebu to s nikým rozebírat a prostě ho neposlouchám!" - a pak ho a jeho fans agresivně rozebíráš na půl stránky. To je jen jeden příklad nelogičnosti a výpadů. O to hůř, že ti není dvacet. Dál se tím tvým slovním jogurtem promatlávat nebudu.

Žes bojoval s Cibulkou je sice záslužné, nejenom Cibulkův problém ale je, že vnímá všechno rudě, krvavě. A přitom má dnes žluklé máslo na hlavě, mám s ním a jeho "chlapskými" postoji osobní zkušenost.

Nic není černobílé, ani ilustrativní příklad s LZ jsi nepochopil...

humpf
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od humpf »

Amusia: *thumbs up*

Mark Levinson
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mark Levinson »

amusia píše:Dovolil jsem si přiložit polínko, co se týče božského Káji...a tumáš po čuni ty vykulené jezulátko...co si to dovoluješ.
Slibuji, že už mě ani nenapadne sem psát SVŮJ názor, proboha co si to dovoluji...
To Amusia:
A to by bylo škoda!
Nenech se odradit, a své názory dál piš. Moc pěkně jsi to napsal, pod to se klidně podepíšu.
Někteří jedinci musí být stále v opozici ikdyž už to není potřeba ;).

amusia
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od amusia »

Mark Levinson píše:
amusia píše:Dovolil jsem si přiložit polínko, co se týče božského Káji...a tumáš po čuni ty vykulené jezulátko...co si to dovoluješ.
To Amusia:
A to by bylo škoda!
Nenech se odradit, a své názory dál piš. Moc pěkně jsi to napsal, pod to se klidně podepíšu.
Někteří jedinci musí být stále v opozici ikdyž už to není potřeba ;).
Neboj, své názory ventiluji bez okolků a upřímně celý život (i když jsem kolikrát předem tušil, že to díky bolševickému režimu odseru). Měl jsem na mysli téma o Gottovi a "debatu" s Merhautem. Obdivuji ho za to, co dělá pro muziku (obzvlášť TU lahodící mým uším)ale debatovat s ním již nehodlám. Je to o hovně a on nikdy nezkousne názory druhých, pokud jsou odlišné od těch jeho a "veřejně" tady překrucuje. Vždyť se na to podívej, co za bláboly píše: na mé konstatování, že když se mi někdo nelíbí a nemám ho rád (a ať se z něj klidně lidi typu Bohdalky třeba podělají...)tak ho prostě neposlouchám...odpoví, že agresivně rozebírám jeho fans na půl stránky...Buďto neumí číst, nebo vědomě lže a lidem podsouvá, co nikdy neřekli, nebo...jak říkával můj táta:" To žádný chytrák nedokáže vymyslet, to musel být nějakej blbec". Život (a má fantastická manželka)mě dost naučil a snažím se být za KAŽDÝCH okolností slušný, neagresivní a trpělivý. Tím, že kolem sebe budu kopat jako malé děcko, pištět a vynucovat si nevynutitelné hulváctvím a urážením druhých nic nikdy nedokážu. Akorát zůstanu nadutý sám ve své ulitě a lidi mě budou zdravit pouze ze zdvořilosti. Vždyť pan Merhaut ani nepochopil, že má zmínka o Cibulkovi se týkala doby před listopadem '89 (a POUZE muziky) a poučuje mě, jak vše vidí dnes rudě...(dnes ho taky moc nemusím).Rád se nechám poučit, je toho mnoho co nevím...ale když to člověk myslí upřimně a ne jen na mě machrovat a "předvádět se".
Když "objevím" něco smysluplného, co by mohlo ostatní zajímat, písnu...neboj. Stále je co k objevování z oblasti muziky či HI-FI. Chce to jen pokoru, nadhled, toleranci . . . *klanimse*

pasul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pasul »

amusia - *thumbs up* *2thumbsup*

noaid
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od noaid »

Mark Levinson píše:Někteří jedinci musí být stále v opozici ikdyž už to není potřeba .
Taky mi to tak připadá.

Merhaut - jestli budeš neustále s lidmi komunikovat či lépe řečeno bojovat za svou pravdu jen se samopalem a nožem, tak nikdy nevyhraješ, pouze budeš rozšiřovat řady svých nepřátel. Možná je to pro tebe nemožné to dělat jinak, ale opravdu tvé příspěvky často spíše připomínají ty telata na idnes než věty chlapa, co už něco zažil a tudíž by měl vědět. My netušíme, co za tím stojí, proč reaguješ tak jak reaguješ, ani po tom nebudeme pátrat, to pátrání a případná aplikace zjištění je jen na tobě. Zkus o tom přemýšlet, bylo by to moc fajn pro obě strany.
merhaut píše:A přitom stačilo říct, že mi nechutná...P.S. Shrnuto, vidíš to jaktele
by se dalo říct třeba i takhle:
No já ti nevím, myslím, že věci jsou složitěší, chápu, že lidé mají takovéto názory a rozumím jim, ale co já vím o Gottovi, tak třeba...atd.

Aleska
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aleska »

amusia: Já ti dávám 10 *thumbs up* z 10-ti možných za ty tvoje příspěvky ! Piš dál !

efičák
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od efičák »

Amusia:

*thumbs up* Obrázek *thumbs up*

merhaut

Příspěvek od merhaut »

Hoši, vy byste si fakt mohli založit společnou firmu na jogurty : -)

Peer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Peer »

Hoši, vy jste fakt ještě nepochopili, že to merhauta baví vás provokovat?
A má z toho hroznou prdel.
Tak ho prostě ignorujte, vždyť je to výborný demagog...

humpf
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od humpf »

Peer píše:Tak ho prostě ignorujte
*thumbs up*

zero
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zero »

Pánové, zřejmě mi něco uniklo, co tady furt řešíte?
Mám-li být upřímný, pak vám všem přeju, abyste ve svých 70 letech stále mohli dělat práci, která vás baví.

Odpovědět