merhaut píše:Napsals hromadu protimluvů, nelogičností, nepravd, výpadů... na detailnější rozborku nemám ani chuť, ani čas. Jaktele je "synonymum" pro vykulený mladistvý nezkušený jednoduchý apod. pohled na svět okolo
P.S. Gott poslouchal, sbíral a měl rád Zepelíny nepochybně dřív jak ty.
S tebou to tady fakt nemá cenu. Jaký protimluvy, nelogičnosti a nepravdy jsem napsal? A jaké výpady? Ty potřebuješ asi být pořád proti všem v opozici. Sdělil jsem, jak já to vidím...doprdeleuž! A nazývat mě vykuleným mladistvým, nezkušeným a jednoduchým je fakt ubohé a trapné. Neznáš mě a levou zadní od boku urážíš, jen samými ostrými. Nepolemizoval jsem nad tím, kdo dřív poslouchal Led Zeppelin (poprvé jsem je poslouchal u strejdy o vánocích 1969, tož nechápu to tvé "nepochybně dřív"), ale kdo s kým "kamarádil". Místo fota Zepelínů jsem tam mohl klidně dát Stouny,Párply,Joplinku,Doors atd., tady šlo o úplně něco jiného a asi jsi to nepochopil.
A ještě poznámka k tvému výrazu "vykulený mladistvý nezkušený jednoduchý apod "...v roce 1978 jsem se poprvé zúčastnil "přehrávek" (podobně jako třeba Boxer), hraji na klávesy a kytaru, svého času jsem i skládal pro naší kapelu, za život mi prošly rukama tisíce alb, za komančů jsem spolupracoval s Jazzovou sekcí, Cibulkou..."distribuoval" kazety se "zakázanou" muzikou (bez jakéhokoliv výdělku, fifty fifty), vytrpěl si s STB a i něco odkroutil atd...atd... měsíc před maturitou mě vyhodily kvůli Chartě z gymplu, několikrát "rozbombardovaný" byt a zničené LP, kazety, kotouče atd... mohl bych pokračovat do aleluja, ale to už by zavánělo ješitností, chlubivostí a já nevím jak všemožně bys to nazval. Ne, nenaříkám si a ničeho nelituji. Jsem spokojený a nikdo mě již nemůže nasrat. Dovolil jsem si přiložit polínko, co se týče božského Káji...a tumáš po čuni ty vykulené jezulátko...co si to dovoluješ.
Slibuji, že už mě ani nenapadne sem psát SVŮJ názor, proboha co si to dovoluji...
Pustím si...

dvacetiminutová Summer Eyes je BOMBA...a definitivně HOWGH .