noaid píše:Zappadaddy píše:Karel Gott je trnem v oku těch,kterým se nelíbí jak předstíral,že vše je v pořádku,není žádný problém,radujme se a zpívejme si.
Krásně řečeno. Byla to ikona systému, který se jím chlubil. Ikona nebyl stupidní Pavel Liška, který se o to snažil seč mohl, toho nikdo nebral, snad ani komanči ne, ale právě KG. A mu to nevadilo, hlavně že měl svůj milovaný potlesk. Byla to ikona pokleslé televizní zábavy, přinejmenším pro těch pár procent lidí, pro zbylou šedou plastikovou masu to byl samozřejmě bůh.
Nelze oddělovat umělecký talent a osobní postoj. Ten se vždy musí v umělecké produkci jednotlivce nějak projevovat, jinak jde o sterilní věc. Umělec by neměl jen předvádět svou dokonalou techniku, ale vyjadřovat něco, co je v něm. Gott má skvělý talent jakých moc není, ale to druhé podle mne moc na výši nebylo. Můžeme to srovnávat s extrémním protipólem, třeba Dylanem, který v klasickém slova smyslu neuměl zpívat vůbec, ale jeho duše zpívala za něj.
Jde o to co chci vyjádřit a pravdivost a důveryhodnost toho vyjádření.
Přesto mám rád "jeho" písničky z 60.let, připomíná mi to dětství. A jsou pěkné, jako většina plodů té neuvěřitelné doby, kdy byla celá planeta ve varu a něco nového vznikalo, něco, co dnes každý bere za samozřejmost.
Kare Gott neuškodil nikomu,ani nic nespáchal.Nevím kdo tu něco takového říká!?Pozorně si přečtěte příspěvek Noaid.Prostě, někdo má KG rád a někdo ne.Co je na tom tak hrozného?Aby se člověk bál říct,co se mu líbí a co nelíbí.Noaid i já jsme k tomu řekli své a nebyly to žádné drsné kecy,jen konstatování co se nám na něm nelíbilo.Žádné nadávky, ANI NARÁŽKY NA OSTATNÍ ČLENY FORA,KAŽDÝ MÁME PRÁVO NA NÁZOR,ALE BEZ URÁŽENÍ OSTATNÍCH!
Merhaut už je drsnější ve svých výrocích:
Primitivní vidění světa, kdy se z někoho udělá zástupný hromosvod vlastních frustrací, připosranosti, neznalosti, atd. nemám rád, a když ho někdo vytasí a ohání se jím, setřu ho. Kámoš, nekámoš. 
Jardo věřím,že v hospodě by si mi to takhle nenandal jen pro odlišný názor od tvého.To Efičákův názor na odlišnost postoje se mi v tomto ohledu líbil víc:
Názory nejsou místo pro vztek na imaginárního nepřítele. 
A Renownův příspěvek :
Renown píše:to Zappadaddy
vidíš třísku v oku svého bratra, ale trám ve svém vlastním oku nevidíš
Co má ten tvůj výrok znamenat?Jaký trám?Proč? Můžeš vysvětlit,nebo je to jen tvoje další provokace?*headbang*
A taky poklonkováni Renowna Merhautovi:
Renown píše:to merhaut :
Chlapi,budte trochu rozumní,nejsme tu abychom nenáviděli jeden druhého.Peace,peace,peace.

přesně tak. To co vede zdejší "kádrováky" k tomu co píší, je směs závisti, nesnášenlivosti a malosti.

NO COMMENT.