Karel Gott_70.

Kam se chystáte na živý poslech
Odpovědět
lachim
Kontaktovat uživatele:

Re: Karel Gott_70.

Příspěvek od lachim »

zappada, renown, merhaut

při osobním setkání předám, s dovolením, poslední cd karla gotta.
malý dárek.
mimochodem...je dobře nahrané.
což mi zatelefonoval i člen bk matrix!
(když se probral ze šoku obdarovaného)

boxer
ty už jsi ho dostal, ne?

p.s.: pytel ho v mnichově vytáhl na pána u mbl...pán ale vykulil oči. to jste neviděli!!

boxer

Příspěvek od boxer »

Ne nedostal a ani nechci.

Opravdu to není můj šálek kávy.

lachim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lachim »

boxer

tak ho dostaneš.
:-)

lachim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lachim »

boxer

tak ho dostaneš.
a necukej se. dar je dar. někdy i božský!

Zappadaddy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zappadaddy »

lachim píše:zappada, renown, merhaut

při osobním setkání předám, s dovolením, poslední cd karla gotta.
malý dárek.
mimochodem...je dobře nahrané.
což mi zatelefonoval i člen bk matrix!
(když se probral ze šoku obdarovaného)

boxer
ty už jsi ho dostal, ne?

p.s.: pytel ho v mnichově vytáhl na pána u mbl...pán ale vykulil oči. to jste neviděli!!
Lachim,jseš hodnej.Čím jsem si to zasloužil?

lachim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lachim »

zappa

am 7. tag hat gott gesagt.... budiž světlo!

humpf
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od humpf »

lachim píše:zappa

am 7. tag hat gott gesagt.... budiž světlo!
1:1 Am Anfang schuf Gott Himmel und Erde. 2 Und die Erde war wüst und leer, und es war finster auf der Tiefe; und der Geist Gottes schwebte auf dem Wasser. 3 Und Gott sprach: Es werde Licht! und es ward Licht. 4 Und Gott sah, daß das Licht gut war. Da schied Gott das Licht von der Finsternis 5 und nannte das Licht Tag und die Finsternis Nacht. Da ward aus Abend und Morgen der erste Tag.

Ale rozumím, chtěl jsi asi jen říct, že balíček dorazil. ;)

A když už tu jsem, nemáte opravdu žádné jiné téma ke konverzaci?

lachim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lachim »

humpf

v tomto vlákně jsou již témata vyčerpána.

piš určitě. zapoj se, prosím. třeba do accuphase, k pojistkám...máš kopici zkušeností.

humpf
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od humpf »

Raději nechám debatu o značkách členům Klubu českých turistů, pojistky nechám pojišťovákům - a cizojazyčné literární narážky těm, kteří znají text a jazyk.

A jsem rád, žes to tady tak mile uzavřel. Pac a pusu!

Zappadaddy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zappadaddy »

Zajímavý názor na KG od Mirka Wanka z Uz jsme doma :
WANEK: I meant that people start to forget very fast, and it's natural. They have their own problems here and now, and it doesn't make sense to constantly remind them how glad they are now compared to before. Of course, those who want a lot of money have to make compromises, and they made them even before. You can't imagine how absurd situations are: Karel Gott [an pop singer often termed "the Czech Sinatra"] talked in the 1970s at a Communist meeting about how bad dissidents are and how great that system was because it protected people from by sending dissidents to jail. Then in 1989, he sung the Czech hymn on the balcony next to Havel. Now, after he made millions thanks to capitalism here, he did an interview with a big subtitle: "New Totalitarianism Is Coming?" where?

monte
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od monte »

A to je dnes pravý český národ, mám vysokou a hlavně každému vlezu do řiti nebo obrátím kabát. Odhaduji takových Gootů a Jandů je, poslední skvělý příklad Bende a to je jen hudba a co tady na fóru ???

amusia
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od amusia »

Nejednou jsem měl nutkání na některý z příspěvků reagovat, vždy jsem se ale udržel na uzdě...byť některé příspěvky jsou velmi úsměvné (např: Svět nám ho závidí :lol: , Neudal mě...tož je vlastně super chlapík :? , "někdo" se mi nelíbí, z čehož vyplývá, že jsem plný závisti, nesnášenlivosti a malosti...atd.) a některé velmi trefné, pod které bych se i podepsal (nař. Peer,Zappa, Noaid...). Všechny mé myšlenky by se daly shrnout do jedné věty: jsem šťastný, že žiji v době, kdy si mohu VYBÍRAT :D ! Hnusí-li se mi 99,9% domácího "popíku"...no problem! Prostě ho neposlouchám. Hnusí-li se mi "zábavně hudební " pořady na Nově...no problem! Televizor prostě nezapínám! Nemám-li Gotta rád ani jako zpěváka, ani jako člověka, je to jen a jen moje věc a nemám potřebu to s nikým rozebírat a prostě ho neposlouchám! Když se z něj můžou podělat senility typu Bohdalky atd., je to opět jejich věc a já si tak akorát mohu myslet něco o nenormálním světě. Nedávnou historii, kdy se "božský Kája" proslavil svojí aktivitou v roce 1977 a do r.1989 byl bolševickým lokajem snad ani netřeba rozebírat :oops: . Pro mě je podstatné to, že ty jeho "estrády" a nepředstavitelně stupidní "zábavné" šaškárny mi nelezou do obýváku a nemusím si ťukat na čelo. Karel Gott je mi absolutně lhostejný, ani mě nevzrušuje jeho Medaile za zásluhy u příležitosti státního svátku. Jde-li Lachim na oslavu jeho narozenin, je to jeho problém a může mu být úplně jedno, kdo se tady bude podivovat nad tím, že jde "hifík" na takovou svoloč *headbang* . Je-li někdo přesvědčen, že nám ho svět závidí, je to jeho přesvědčení a nemá cenu s ním polemizovat. Já mám "svojí" muziku, někdo je vyprdlej z Gotta, někdo ujíždí na Evě a Vaškovi, jiní se mohou zbláznit ze Superstar atd...atd...Co člověk, to originál, každý si chce stát za svým a je přesvědčen o té své pravdě! Smiřme se s tímto faktem a nenabíjejme hned ostrými.

Kdybych to měl shrnout, tak to vidím třeba tak, že zatímco Kájovi kámoši jsou např.tito...
Obrázek

...tak já se kamarádím např. s těmahle...
Obrázek

HOWGH

noaid
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od noaid »

amusia píše:HOWGH
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Karel Gott - A True Story
http://necyklopedie.wikia.com/wiki/Karel_Gott

merhaut

Příspěvek od merhaut »

A přitom stačilo říct, že mi nechutná...

P.S. Shrnuto, vidíš to jaktele

davidhighend
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od davidhighend »

amusia píše:Nejednou jsem měl nutkání na některý z příspěvků reagovat, vždy jsem se ale udržel na uzdě...byť některé příspěvky jsou velmi úsměvné (např: Svět nám ho závidí :lol: , Neudal mě...tož je vlastně super chlapík :? , "někdo" se mi nelíbí, z čehož vyplývá, že jsem plný závisti, nesnášenlivosti a malosti...atd.) a některé velmi trefné, pod které bych se i podepsal (nař. Peer,Zappa, Noaid...). Všechny mé myšlenky by se daly shrnout do jedné věty: jsem šťastný, že žiji v době, kdy si mohu VYBÍRAT :D ! Hnusí-li se mi 99,9% domácího "popíku"...no problem! Prostě ho neposlouchám........
Hezky napsane a asi tak nejak... Kazdy at si vybere to sve...

Odpovědět