Karel Gott_70.
Re: Karel Gott_70.
merhaut píše:Hoši, vy byste si fakt mohli založit společnou firmu na jogurty : -)

No, co jsem o demagogii říkal... 

merhaut píše:Prostřednictvím Káji "řeší" své frustrace...

Huš,huš, vysoký tlak stoupá a poteče i krev, zasáhne cosanostra ?
Ne, zasáhne Pipis a všechno smaže.
Tedy, pokud mu to někdo nakáže...
Peer píše:Ne, zasáhne Pipis a všechno smaže.

Co na Merhautova vystoupení mezi potencionálními zákazníky říká majitel RECALu... 
Nedělá mu zrovna dobrou reklamu.

Nedělá mu zrovna dobrou reklamu.
Jistě.
Raději to vymaž...
Raději to vymaž...

Tvoje duše musí být neuvěřitelně zlá.merhaut píše:Směje se ti.
Doporučuji najít nejbližší nájezd na dálnici. Aspoň na tu slušovickou, a tam jezdit pořád sem a tam. Pořád.
mohli založit společnou firmu na jogurty
Myslíš tu,která nám upraví stolici za 3 dny?

Myslíš tu,která nám upraví stolici za 3 dny?

Kdybych tušil, co svým příspěvkem "rozpoutám", pravděpodobně bych se na to vykváknul...
Chlapi, motáme se na tomto fóru proto, protože nás spojuje muzika a vše, co s ní souvisí...tj.HI-FI a vše okolo. Vyprdněme se už na Gotta...nesoupeřme, kdo vyloudí vtipnější urážku a zpříjemněme si to žití něčím pozitivnějším. Vánoce jsou již v dohlednu, tož si nadělme více vzájemné tolerance a vzájemného respektu. Můj velký kamarád ulítává na muzice 80.let (kterou já nesnáším)a mě ani jednou v životě nenapadlo mu vpálit, jaký že mu to srágorárny lezou do palice apod. Pálí špičkovou kořalku a umí famózně udit...a to je pro mě mnohem důležitější, než jeho hudební vkus
. Zkusme to tedy podobně...já Gotta nemusím, ale neznamená to, že bych ho nepřál těm, kteří jsou z něj paf. Pokusil jsem se na fóru zaobírajícím se HI-FI a muzikou nastínit můj náhled na zpěváka, který mi žíly netrhá...toť vše. Vyndat zásobníky, zklidnit hormony, pustit si své oblíbené album a polaskat se se svými miláčky (nemyslím tím drahé polovičky ale naše hifítka
)... Život je krátký tož si ho zpříjemňujme, jak to jen jde. Někdo si nedovede představit vánoce bez hlasu božského Káji...OK, budiž mu přáno. Já si radši poslechnu např.tohle nádherné album 
PS pro Jardu: jsem rád, že netrávíme nedělní večer s Novou
Chlapi, motáme se na tomto fóru proto, protože nás spojuje muzika a vše, co s ní souvisí...tj.HI-FI a vše okolo. Vyprdněme se už na Gotta...nesoupeřme, kdo vyloudí vtipnější urážku a zpříjemněme si to žití něčím pozitivnějším. Vánoce jsou již v dohlednu, tož si nadělme více vzájemné tolerance a vzájemného respektu. Můj velký kamarád ulítává na muzice 80.let (kterou já nesnáším)a mě ani jednou v životě nenapadlo mu vpálit, jaký že mu to srágorárny lezou do palice apod. Pálí špičkovou kořalku a umí famózně udit...a to je pro mě mnohem důležitější, než jeho hudební vkus

PS pro Jardu: jsem rád, že netrávíme nedělní večer s Novou

Jsem Tvá fanynka číslo 1.
Na některých nahrávkách, především z LP, jsem schopen si umění K.G.a vynikající orchestr dokážu i vychutnat. Něco tam pro mne je. Díky Kájo. "tak sbohem brácho z dětských let..."

Na některých nahrávkách, především z LP, jsem schopen si umění K.G.a vynikající orchestr dokážu i vychutnat. Něco tam pro mne je. Díky Kájo. "tak sbohem brácho z dětských let..."