Ty té češtině teda dáváš na prdel

OT
Ktoré? Konkrétne, prosím..spousta souvislostí tam chybí.
Prevádzka zosilovača v limitácii nie je dobrý nápad. A nejaký 30W lampový koniec v nej bude určite častejšie, ako 100-200W solid state. Na lampy nepozerám prezieravo, začínal som s nimi a majú aj dnes uplatnenie. Ale pre audio je to dnes anachronizmus, niečo ako auto na drevný plyn..může být tím, že lidský sluch je velmi citlivý na limitaci
To som niekedy povedal??Ale určitě nejsou nejlepší
Chvalabohu.To je z mé strany v tomto vlákně všechno.
18.11. jsem v příspěvku psal:luksa píše: ↑08 pro 2018 07:19Přátelé, stále žiju. Jinak koukám, že se rozproudila krásná diskuse. Blíží se vánoce, tak si samozřejmě všichni odpustíte
. Problém vyřešen. Včera jsem tu měl povolaného člověka. Všechny komponenty, včetně gramofonu, jsou v pořádku. I zdroje. Na každém komponentu pak změřil určité napětí, hovořil o indukci a měkkém napětí. Celý problém pak vyřešil tím, že kablíkem uzemnil zesilovač s kolíkem a tím celou sestavu. Stejným způsobem mi ještě vyřeší tu sony bravia (televizi).
Mám doma asi 300 desek a od včerejška už zase krásně jedu a především získávám důvěru vůči "ramínku".
A vy se nehádejte!![]()
Když se podíváš na stránky BVa, tak zjistíš, jak to vyřešil - třívodičové šňůry u těch plechových krabic. Pochopitelně, proč si přidělávat problémy.Bazi 36 píše: ↑08 pro 2018 09:26Ja to vyresil tim otocenim vidlice u komponent A/B,jak mi postnul Bva,u lampy a spinaneho zdroje to nefunguje. Jinak pri dotyku ani pevnem stisknuti kovove tyče lampy samozrejme nic,ani brneni,ani nic jineho. Ruka se musi otocit hřbetem a po problematických místech přejíždět,pak je cítit teprve ten neprijemny pocit,jakási adheze.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 hostů