Onkyo Tx-NR838 zvuk

Dotazy a žádosti o radu co nakoupit, vylepšit, změnit ve vašich sestavách, ...
Odar

Re: Onkyo Tx-NR838 zvuk

Příspěvek od Odar »

Preto som navrhol, nech si tie 2 stopy porovna tak, ze "uchometricky" zrovna hlasitost, zapamata si urovne volume na AVR a potom napise, v com je ktora stopa lepsia / horsia. Pointa je v tom, ze clovek podvedome povazuje to, co je hlasnejsie za lepsie - cize je fajn porovnavat (kvalitu) s rovnakou hlasitostou. Mikrofon na meranie asi nema. Preto takyto zufaly pokus, ktory by ale mohol pomoct *sunglases*

Tu sa ale riesia kable . . . tak nech sa riesia kable *sunglases*

karlik09
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karlik09 »

Odar píše:Preto som navrhol, nech si tie 2 stopy porovna tak, ze "uchometricky" zrovna hlasitost, zapamata si urovne volume na AVR a potom napise, v com je ktora stopa lepsia / horsia. Pointa je v tom, ze clovek podvedome povazuje to, co je hlasnejsie za lepsie - cize je fajn porovnavat (kvalitu) s rovnakou hlasitostou. Mikrofon na meranie asi nema. Preto takyto zufaly pokus, ktory by ale mohol pomoct *sunglases*

Tu sa ale riesia kable . . . tak nech sa riesia kable *sunglases*
udelam ten pokus a napíšu ;)

Raptor

Příspěvek od Raptor »

karlík09
Tak situace se má tak. Můj syn dovezl BD Man Of Steel, je to dvoudisková verze, jedna klasika a druhá ve 3D. Tak jsem to tam vložil a vyzkoušel. Ano zvuk na rozbourání místnosti, alespoň ten začátek a má se to tak, že DTS HD Master dle mě dokonalý prostorový zvuk v 7.1 v excelentní kvalitě zvuku a je zaznamenán o 9 dB SILNĚJI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, než druhá stopa DD ČZ, která je jen v 5.1. Jestli to máš dobře nastavené na přístrojích, tak vyměň kabel. Ano máš pravdu na tomto BD to jde přepínat tzv. za jízdy a přímo zvuky porovnat ( tato možnost není na všech BD ). Tak to by bylo, no a co napsat dále k vývoji této diskuse, no snad mávnu rukou a zoufalství nebudu komentovat. Ty ale dej vědět, zda si to rozchodil.

S pozdravem Raptor.

drfish
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od drfish »

Mám vyjmenovávat třicet nebo padesát filmů na BD (originál, nikoli RYP), u nichž je to obráceně? Ze své poličky bych jich tolik dohromady určitě dal. Není to kabelem...

Raptor

Příspěvek od Raptor »

No a jsme u toho. Tys to nečetl ignorante, tazatel to testoval právě na tomto BD Man Of Steel. Už mě to tady nebaví.

drfish
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od drfish »

To je dobře...

karlik09
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karlik09 »

jen se prosím nehadejte ,to jsem nechtěl

Odar

Příspěvek od Odar »

Ide o tento disk http://www.filmarena.cz/blu-ray-muz-z-o ... vana-edice ? Dvojdiskova verzia (2D + 3D) ma len 5.1 zvukove stopy. 7.1 zvukovu stopu ma len tato verzia http://www.filmarena.cz/blu-ray-ocelovy-muz Takze neviem . . . ale podla mna tu niekto keca *sunglases*

drfish
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od drfish »

*thumbs up*
Naposledy upravil(a) drfish dne 24 říj 2015 12:01, celkem upraveno 1 x.

lidumil
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od lidumil »

Měl na mysli tohle http://www.filmarena.cz/blu-ray-3d-muz- ... -3d-2d-2bd kde 7.1 DTS HD MA english je.

Raptor

Příspěvek od Raptor »

Tak to sami vidíte, chodí sem spousta pitomců a trollů, kteří k tématu nemají nic, žádné znalosti ani zkušennosti, jen sedí u compu a provokujou po diskusích. Co on stupid není schopen vysurfovat, tak je to berná mince a druhý přesto, že ten disk drží v ruce tak je lhář, protože podle něj neexistuje atd. atd., na místo toho aby stejný disk vložil do playeru a argumentačně sdělil svoje zjištění. Protože má prd, tak jen provokuje a nedojde mu, že má raději mlčet. To fakt nikoho nemůže bavit. Je potřeba aby admini nějak konali, tyto provokatéry a stupidní verbální agresory lečící si své mindráky, by měli eliminovat, tak jako na jiných fórech - třeba umístněním na black list na měsíc. Tato situace stanoví úroveň této diskuse. Už jsem na ni narazil několikrát v minulosti, ale právě pro takovéto postupy některých zoufalců jsem se neregistroval, až před nedávnem. Proto také zde nejsou moji kamarádi a kolegové hifisti - prostě to nemá úroveň a oni sem kvůli těm provokátérům nechodí. S psychickou poruchou se má navštívit lékař a né si léčit mindráky na forech. Admini udělejte s tím něco. Je to smutný příběh, diskuse narušených jedinců a bazaristů. Ten název HIFI je zprofanován.

karlík09
Až to vyřešíš, pošli mi e-mail.

lidumil
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od lidumil »

BTW kde v Německu (teda jestli to není supertajné) kupuješ třeba Monster kabely?

Odar

Příspěvek od Odar »

Mas pravdu. Chodi sem kopec pitomcov a trollov. Potom si clovek overuje, co je a co nie je na trhu. Sem tam zakopne. Ale necuduj sa - ako sa do hory vola, tak sa z nej vacsinou aj ozyva. Ked mas tu placku doma - je mozne vytiahnut z nej obe zvukove stopy a dat sem ich porovnanie? Ta hlasitost ma dost zaskocila. Dik.

Raptor

Příspěvek od Raptor »

No měl jsem je od kámoše z Karlsruhe, ale právě na četnost padělků a zprofanování tohoto produktu napodobeninami hlavne z PRC, je přestal prodávat, tak je kupuji ze stránek výrobce a platím online.

Odar
""""Ide o tento disk http://www.filmarena.cz/blu-ray-muz-z-o ... vana-edice ? Dvojdiskova verzia (2D + 3D) ma len 5.1 zvukove stopy. 7.1 zvukovu stopu ma len tato verzia http://www.filmarena.cz/blu-ray-ocelovy-muz Takze neviem . . . ale podla mna tu niekto keca """"

Tak právě na Tebe chlepče a Tvoji rétoriku, by šlo stejným způsobem odpovědět asi takto. Milý stupide zažeň ovce do salaše, sejdi do doliny a navštiv civilizovaný svět a v nejbližší prodejně s hudebninami si kup dvoudiskovou verzi Man Of Steel se zvukem DTS HD Master 7.1, pokud nebude na Skovensku, tak zajeď do Čech.

Odpovědět