Onkyo Tx-NR838 zvuk

Dotazy a žádosti o radu co nakoupit, vylepšit, změnit ve vašich sestavách, ...
PítrsPraha
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Onkyo Tx-NR838 zvuk

Příspěvek od PítrsPraha »

Je nesmysl porovnavat originalni HD stopu s ceskym ne-HD dabingem. Vzdy jen original verze.
Nikdo nevime, co se pri vytvareni dabingu se zvukem provadi a vetsinou je vysledek mnohem horsi nez original.

Odar

Příspěvek od Odar »

Hlavne je nezmysel riesit roznu hlasitost zvukovych stop vymenou digitalneho kabla. A tvarit sa tu, ako profik. Sorry, toto je fakt uz moc aj na mna.

Raptor --> Za tu retoriku z mojej strany si mozes sam. Staci si vyhladat tvoje prispevky na fore a clovek si spravi nazor, ako si v problematike "zorientovany".

PítrsPraha
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od PítrsPraha »

odar:
Souhlas (s obema odstavci).

Raptor

Příspěvek od Raptor »

PitrPraha
"""Je nesmysl porovnavat originalni HD stopu s ceskym ne-HD dabingem. Vzdy jen original verze.
Nikdo nevime, co se pri vytvareni dabingu se zvukem provadi a vetsinou je vysledek mnohem horsi nez original."""

Vždyť přesně to samé jsem výše psal, že používám vždy originální stopu s čs titulky, protože chci zvuk jaký vytvořil výrobce díla a originální podání herců a né připrzněný dabing lehkoživek v Čechách.

Pánové dovedete krásně překrucovat, když Vás někdo nechytá, např. tady dogmaticky tvrdíte že DD bude vždy více nahlas, protože DTS master má sníženou hlasitost pro potřebu věštší dynamiky a praktické zjištění na rozdíl od Vašich dohadů je zcela opačné, tak si "hůl na psa" stejně najdete. Víte co, vyserte si voko, já tady s Váma končím. Až budete mít takové zkušennosti za několik desítek let jako já, tak můžete přijít. Byl jsem bez takovejch stupidů několik desítek let a budu i nadále a v klidu si užívat svoje HIFI a kamarády a přátele s tímto spojené. Nějaké diletanty, piráty, trolly a pitomce k tomu vůbec nepotřebuji. Admin - zruš moji registraci. Seru na Vás a zařadím se ke svým kolegům v názoru, že tady je to tzv. HIFIforum nepoužitelné !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kite19
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kite19 »

*offtopic*
d...l!
D e b i l !

Renown
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Renown »

Myslím, že bychom měli Raptorovi v jeho žádosti vyhovět ....

boxer

Příspěvek od boxer »

Na každém fóru byl, je a bude nějakej "Trapnor", kterej si nevidí do huby a sám kříčí , že ostatní maj hubu otevřenou.

Aretax, Mabat, Federmann, a mnoho dalších zvedá adrenalin ostatním, zvyšuje se čtivost fóra, je veselo a čilo.

Jen mi mrzí, že ač vždy vykřikují, že odejdou, páč jim nesaháme po kotníky, jejich samolibost, nafoukanost a dojem nadřazenosti jim to neumožní a vracejí se a vracejí se a vra....,a jejich agresivita se stupňuje, až opravdu adminovi dojde trpělivost a je to.

lachim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lachim »

boxer
velmi trefné.
též netuším proč musí raprot křičet "smažte mě".
to mu nestačí již nikdy nekliknout na naše stránky ??
teatrálnost těchto "expertů" je nekonečná, že?

ovšem ... jsem velmi, velmi daleko tématu vlákna "zvuk Onkyo TX".
:-)

karlik09
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karlik09 »

Chtěl jsem jen názor nebo radu ,netušil sem že se to zvrhne v takovou debatu ,ale i tak všem děkuji za ochotu

kite19
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kite19 »

Karlik09:
Toto je jeden z príkladov, že hifi netreba brať až tak vážne.
Napíš potom ako si to vyriešil.
Ja, pri výskyte nejakého problému väčšinou zvolím továrenske nastavenie a nanovo skalibrujem, pretože si nikdy nepamätám čo som kde nastavil a prečo.

drfish
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od drfish »

Toto vlákno je typickým příkladem, proč se tady problémy řeší formou soukromých zpráv a ne v diskuzi. Ve vlákně samém se toho tazatel mnoho nedozví díky trollíkům (ti vlákno úplně rozbijou a stočí diskuzi úplně do nesmyslů, aby nás vzápetí obvinili, že je to všecko naše vina), ale alespoň zjistí, komu má napsat SZ a v klidu se dozvědět odpověď... :mrgreen: Zřejmě to tak má asi být....

Odar

Příspěvek od Odar »

Mozno staci mrknut IP adresy a bude vsetko jasne.

lidumil
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od lidumil »

???????? :o :shock:

karlik09
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karlik09 »

Chlapi že se k tomu vracím ted mě napadlo jesstli na tom nema taky vinu přehrávač na BD ono ja nemam nic extra takový shit ale koupim jiny jen ne hned ted mě asi ukamenujete ale mam LG http://www.lg.com/cz/video-systemy/lg-BP430-3d-blu-ray uvažuju o Oppo hm? co myslite

drfish
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od drfish »

To by nemělo vadit, jelikož zvuk vedeš digitálem do AVR, který zvuk zpracovává, není liž pravda? BD player slouží tudíž jen jako transport. Kdyby byla řeč o kvalitě obrazu, to by byla jiná, ten by player ovlivňoval mnohem větší až zásadní měrou. Takhle je zpracování zvuku čistě v rukou AVR...

Odpovědět