Zkoušel jsem psát i na Spendory, ale pán se neozval
Repro k Musical Fidelity M6SI
Re: Repro k Musical Fidelity M6SI
Určitě se zesikem i s kabely, zjistil jsem, že s prodávajícím bydlíme asi 2 km od sebe
Hele comboy, nechceš ten svůj zesilovač prodat tak za 20 tis. Steedymu z vedlejšího vlákna? On nebude muset shánět zesilovač a ty bedny, oba budete spokojení
.
edit: oprava nicku
edit: oprava nicku
Naposledy upravil(a) tombas dne 30 pro 2018 19:05, celkem upraveno 1 x.
Pánové, dovoluji si vám všem popřát mnoho štěstí a úspěchů v roce 2019 a přehršel kvalitní muziky o DR alespoň 12
Zmiňovaly se tu Xaviany 270. Jsou k prodeji na Hifionline za 39000.
Pri tomto zosilovaci by som sa rozhodne ostrosti nebal. Ten je cely gulaty.
Těch Xavianů jsem si včera všimnul, díky. Dneska jsem si byl poslechnout se zesikem Aurum Cantus M-103 a odvezl jsem si je domů
.
Poslech doma je velmi příjemný bez náznaku ostrostí, které jsem se bál. Výšky jsou takové jasné, "jiskrné", ale určitě ne agresivní, netahají za uši. Basů je tak akorát, i když nemám nijak akusticky upravenou místnost. I potichý poslech je fajn, někdo tu psal, že MF neumí hrát potichu, ale umí!!
Takže po prvních pár hodinách jsem velmi spokojen, uvidím časem, třeba mě něco začne štvát
. Čeká mě ještě podložení beden betonovými dlaždicemi, potřebují zvednout do poslechové osy a trochu odizolovat od plovoučky. Až budu mít komplet odladěno, dám sem nějaké foto.
Ještě jednou díky všem, kteří přispěli do tohoto fóra a navedli mě správným směrem
. Takhle by hifi komunita měla fungovat! Měl jsem z toho trochu obavu, jsem dlouholetý pasivní čtenář tohoto fóra a někdy jsem nestačil zírat, kam se diskuse dokáže dobrat.
Poslech doma je velmi příjemný bez náznaku ostrostí, které jsem se bál. Výšky jsou takové jasné, "jiskrné", ale určitě ne agresivní, netahají za uši. Basů je tak akorát, i když nemám nijak akusticky upravenou místnost. I potichý poslech je fajn, někdo tu psal, že MF neumí hrát potichu, ale umí!!
Takže po prvních pár hodinách jsem velmi spokojen, uvidím časem, třeba mě něco začne štvát
Ještě jednou díky všem, kteří přispěli do tohoto fóra a navedli mě správným směrem
Tak velká gratulace
Jak je podlozis betonem,asi budeš koukat na změnu hlavně ve spodním pásmu
Ještě bych doporučil původní hroty vyměnit za ceraball.Tak uzivej poslech 
Díky
, budu časem psát, jak se to všechno vybarvuje 
Proletari AC spojte se, vitej v klubu a uzivej poslechu a at jde doladeni sestavy od ruky
. Po navsteve terahera mi spadla brada Kam az jde dohnat sestava zalozena na 103kach, ktere jsou snad nejlevnejsim komponentem jeho audioretezce, coz jen podtrhuje jejich potencial!
Naposledy upravil(a) koudy42 dne 05 led 2019 17:07, celkem upraveno 1 x.
- PavelDosko
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
no vida, tak jsem neporadil spatne ... at ti to dela radost