Repro k NAD C375BEE

Dotazy a žádosti o radu co nakoupit, vylepšit, změnit ve vašich sestavách, ...
Odpovědět
bubuxin
Kontaktovat uživatele:

Re: Repro k NAD C375BEE

Příspěvek od bubuxin »

Úžasné vlákno, dozvedel som sa veľa nových informácií. Veľká vďaka patrí všetkým prispievateľom. Dovolím si napísať malý výcuc.
DIY bedne sú len dunenie a hukot, pretože to nikto nevie urobiť správne, je to veda pre vyvolených. Dostať sa s DIY k špičkovej kvalite je nereálne.
Pítrsovi po odpojení spodku chýbajú basy. Skúsil si to aj naopak, teda vypočuť si všetko pod 200 Hz? Čo tam je?
Malá izba je naprd.
Akustické úpravy sú drahé a zaberajú veľa miesta.
Treba šetriť a kúpiť zaručenú a certifikovanú kvalitu, napr. helma čo vyzerá ako subwoofer, ktorá pre tú certifikovanú kvalitu zvládne zahrať 6,5 Hz s dvomi 8 palcovými meničmi.
Chlapi, veľká vďaka.

sartel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sartel »

boxer píše:Nejsou zde admini, kteří mažou. *taktone*

Jen ať pro budoucnost zde zůstanou perly, jak ze sebe někdo dobrovolně dělá trvale blba :o
a když je upozorněn tak si ještě přitvrdí. *fnuk*
Tak to přesuňte do zvláštního vlákna, mně je to jedno. Je to OT jak prase a adminy jsem adresoval proto, jelikož moderátoři očividně nemají snahu a někteří ještě naopak přihazují do ohně.

PítrsPraha
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od PítrsPraha »

Jsem taky pro přesun.

Jarda69
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Jarda69 »

BUBUXIN ;) neuděláš nic. Já jsem vás varoval. Při tom by stačilo číst příspěvky do konce. Jenže někdo vidí dvě, tři slova, zatmí se mu před očima a už se nedočte k tomu, že je potřeba ty vyšší kmitočty napasovat na basový základ. Ale s tím asi nic neuděláme.
Ale je ti doufám jasné, že ty krátké, pevné, rychlé bassy, dělají kmitočty cca 200-2000Hz (možná i vejš) Když to budeš mít ve špatném poměru ke spodku, tak to bude pěkné "bláto"

Odar

Příspěvek od Odar »

bubuxin píše:Skúsil si to aj naopak, teda vypočuť si všetko pod 200 Hz?
Na pocitaci velmi lahko "ufiknutelne". To sa potom deju veci :mrgreen:

bubuxin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bubuxin »

To sú BASY, čo?!!!

Odar

Příspěvek od Odar »

Pevne, ako skala. A tych informacii *jupi*

Palo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

caute. co sa hadate ako dvaja, ci traja kohuti. Chlapci skromnost....kazdy ma nieco napocuvane, kazdy ma nejake skusenosti....preco presadzovat len to svoje, myslim, ze keby kazdy pristupoval vo fore tak, ze by hovoril o svojich skusenostiach a neurazali sa navzajom, bolo by to prinosnejsie....to som ja Palo s tou nahovno akustikou...ja sa tu trosku radsej hram na blbca, aby som sa nemusel hadat *palec*

Odpovědět