Stejně jako pár předchozích, i já okomentuju zkušenost s Antistatem. Sady jsem zakoupil dvě, do jedné dám destilku, do druhé origo kapalinu. Vyperu v destilce od "největšího bordelu), (cca 5 otáček sem a 5 tam), strčím do stojanu. Po naplnění stojanů oběhnu kolečko znovu v druhém DA (opět cca 5 otáček sem a tam) s origo kapalinou. Nechám uschnout.
Desky jsou viditelně čistější a ROZHODNĚ hrají lépe, což poznala dokonce i má přítelkyně a to už je co říct

Stejně jako všem, i mně vyorá jehla něco málo bordýlku, ale nepovažuju to za zásadní, jehlu čistím po každé straně a při druhém hraní se tahle zemědělčina již nekoná. Odsátí by tedy jistě pomohlo, ale jsem realista: moje výbava a kvalita přehrávaných desek není "špičková" a tomuhle DA myslím docela stačí, zvlášť v tomhle "kombo systému"
Za nedostatek objektivně považuju pomalé stékání kapaliny, takže to sem tam nechá stopu (urychlení by pomohlo, ale to fotosmáčedlo asi nepřimíchám

) a také to, že deska, jak leží na tom odkapávači, tak dole pořád vlastně na pár kapkách stojí a je tam pak šmouha, která ale obvykle nepřesahuje zaváděcí drážku. Ochrana etiket je prapodivná (to měl pravdu kdosi přede mnou, kdyby udělali ten puk o pár milimetrů větší, bylo by to ideál), ale zas tak to nevadí, uschnou:)
Takže poměr cena / výkon myslím super.