Mají dnes fyzické digitální nosiče (CD, SACD atd.) ještě smysl?
Re: Mají dnes fyzické digitální nosiče (CD, SACD atd.) ještě smysl?
Tady je jak to dela Spotify https://artists.spotify.com/help/articl ... malization
Ocividne zalezi, jak / pres jakou aplikaci to poslouchas, pripadne jak to mas nastavene.
Ocividne zalezi, jak / pres jakou aplikaci to poslouchas, pripadne jak to mas nastavene.
Pesi píše: ↑07 bře 2023 22:43No nic - pro mne je závěr asi takový: mají smysl nemají. ...jak pro koho . Spíše pro starší mají. Pak určitě pro nějakou menší část co se angažuje na podobných fórech jako zde.
Mám nevlastní dceru 25 let. To je ten případ co neřeší ani televizi , prostě internet, YouTube , možná Spotify, cd apod určitě ne. Její okolí to samé.
Kluk můj 12 let možná na to bude koukat jinak, proste vidí co jsem za blázna v dnešní době, cdplayery, zesilovače, bedny, něco si i opravuju, LP v knihovně, cd všude, teď jsme šli do alzaboxu pro balík krabiček na cd, druhý balík na dvojcd, kouká jak si to tu přehazuju ty rozlámané obaly za nové, vidí i když nechce , že tyhle věci jsou pro mne aspoň trochu důležité.....třeba si z toho něco vezme. Co já vím . Násilně mu mozek nevymyvam![]()

Mumu : jak jsem psal na Alze. Je to pravda z tenčího plastu, když jsem to viděl stahle fólií, tak to vypadalo hrozivě prohle
......ale já potřeboval hlavně ty tmave vnitřky se zoubky na střed CDcka..
Takže většinu jsem vykostil a průhledný bytelnější plast nechal ze starších.
Ale jo, jde to. Asi stovka za balík po deseti
Takže většinu jsem vykostil a průhledný bytelnější plast nechal ze starších.
Ale jo, jde to. Asi stovka za balík po deseti
Pesi diky, mal som na mysli, či sa dajú zohnať pevnejšie. Mal som nejaké od Hama, Q-connect, Cover IT, ale všetko je to bieda, krehké, tenké...
Napadá ma, či nie sú hrubšie krabičky tie, v ktorých sa predávajú zapisovatelne cd a DVD...
Napadá ma, či nie sú hrubšie krabičky tie, v ktorých sa predávajú zapisovatelne cd a DVD...
Mumu - to fakt nevím, nijak moc jsem nepatral
Krabička na cd z tvrdého průsvitného plastu(jako bývaly v 90 letech) asi za sedm korun, (přesně 7,14včetne dph)
Tray, černý,nebo pruhledný za 3,51 korun vč.dph.
To je kompletní krabička lehce pres 10 kč.
Dotazy na hmusic@volny.cz
Je možno i krabičky s kulatými rohy za 11,50 kč,nebo dvoj cd za 15,61.To vše včetně DPH.
Tray, černý,nebo pruhledný za 3,51 korun vč.dph.
To je kompletní krabička lehce pres 10 kč.
Dotazy na hmusic@volny.cz
Je možno i krabičky s kulatými rohy za 11,50 kč,nebo dvoj cd za 15,61.To vše včetně DPH.
Napísal som, vďaka
.
Já to mám podobněPesi píše: ↑07 bře 2023 22:43
Kluk můj 12 let možná na to bude koukat jinak, proste vidí co jsem za blázna v dnešní době, cd playery, zesilovače, bedny, něco si i opravuju, LP v knihovně, cd všude, teď jsme šli do alzaboxu pro balík krabiček na cd, druhý balík na dvojcd, kouká jak si to tu přehazuju ty rozlámané obaly za nové, vidí i když nechce , že tyhle věci jsou pro mne aspoň trochu důležité.....třeba si z toho něco vezme. Co já vím . Násilně mu mozek nevymyvam![]()

-
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Nie je Clockwork Fable v rozsahu 3CD?
-
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
PetrD
Díky, zaujimavy počin.
Prebiehala tu diskusia ohľadom Bandcamp, takže skúsim otázku. Mám aktuálne jednu dilemu, či fyzický nosič alebo download cez Bandcamp.
Odkaz na SACD:
https://www.hummelmusic.sk/index.php?pr ... ices-SAC--
Odkaz na Bandcamp:
https://themysteryofthebulgarianvoices. ... oocheemish
Cenovo to vychádza 30e za SACD, download je cca 7e. U nosiča je istá pridaná hodnota + možnosť grabnutia do *.dsf, ale download *.wav súborov je pre moje potreby postačujúci. Akú možnosť by ste mi poradili?
Díky, zaujimavy počin.
Prebiehala tu diskusia ohľadom Bandcamp, takže skúsim otázku. Mám aktuálne jednu dilemu, či fyzický nosič alebo download cez Bandcamp.
Odkaz na SACD:
https://www.hummelmusic.sk/index.php?pr ... ices-SAC--
Odkaz na Bandcamp:
https://themysteryofthebulgarianvoices. ... oocheemish
Cenovo to vychádza 30e za SACD, download je cca 7e. U nosiča je istá pridaná hodnota + možnosť grabnutia do *.dsf, ale download *.wav súborov je pre moje potreby postačujúci. Akú možnosť by ste mi poradili?
Mas to v HD kvalite aj na Qobuze, kde si to mimochodom ako HiRes mozes aj kupit.
Toto je jeden s prikladov, kde fyzicky nosic zmysel nema, ako pri absolutnej vacsine novej hudby. Rovnaky mastering jediny rozdiel bude kvalita DA prevodu u teba.
Toto je jeden s prikladov, kde fyzicky nosic zmysel nema, ako pri absolutnej vacsine novej hudby. Rovnaky mastering jediny rozdiel bude kvalita DA prevodu u teba.
-
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Au... Tretia cesta ako všespasiteľné, doživotne konečné riešenie? A nekupuje tam predplatné namiesto mňa nejaký sellix?
Podle mého názoru - se už z úpadku nepozvednou, překonaná etapa audio...
doba se změnila, kdo nepochopil - hybaj do útulku penzistů, vyčůrat, pomodlit večerka je v deset dobrou noc.
doba se změnila, kdo nepochopil - hybaj do útulku penzistů, vyčůrat, pomodlit večerka je v deset dobrou noc.