A Já snad tvrdím že jo? Už když jsem odesílal svůj minulý příspěvek, věděl jsem že přesně tohle zas napíšešPítrsPraha píše:Vždyť jsem nic takového nenapsal .LUK píše:Jen ale zas nesouhlasím s tím, že je potřeba vrazit X desítek tisíc do gramofonu aby to hrálo jako CDP za 6000,-
Možná by to chtělo nechytat za slovíčka a nevnímat jen jednu větu.
PítrsPraha píše:...Je treba cist celou diskusi a vnimat jeji obsah, ne jen jeden prispevek.
PítrsPraha píše:O stupínek nižší přenosku jsem koupil spolu s gramcem - 2M Red. Její na jazyk si šlapající sykavky a divně rozsypané výšky zahraje lépe i CD za 6000 Kč.Dasta píše:Gramofon který jsi měl i s přenoskou o stupínek nižší než uvádiš musí s adekvátním preampem zahrát přinejmenším jako 30t.CD player.
Jinak dobře hrající vinyl se mi na určitý typ hudby zvukově moc zamlouvá. Ale chce to kvalitní MC přenosku, tichý robustní gramec, adekvátní preamp a pračku desek.
LUK píše:Kvalitní komponenty, který ti vyhovujou ano, to je jasný a pokud si to člověk může dovolit, ať do toho vrazí kolik jen chce. Jen ale zas nesouhlasím s tím, že je potřeba vrazit X desítek tisíc do gramofonu aby to hrálo jako CDP za 6000,-PítrsPraha píše:...Ale chce to kvalitní MC přenosku, tichý robustní gramec, adekvátní preamp a pračku desek.