Audio Physic Spark
Re: Audio Physic Spark
Ambry jsem slyšel ,270ky jsou lepší,až Orfea by je snad přehrála.
Jo za mě jsou nejuniverzálnější 270ky,Dave Matthewse poslouchám taky 

Johny52,
Napsat ,že XN270 je lepší než Ambra je nešťastná formulace. 270 je repro pro fajnšmekra, milovníka akustické hudby, worldmuzic, smyčcových kvartetů a audiophylnich vychytávek. Na symfonický orchestr to asi nebude, protože 17ti litrová uzavřenka moc basů nedá.270 je určena pro určitý okruh audiofilů, pro ostatní to bude nezáživná bedna.
Ambra je bedna, která staví na slušném basovém základě a v podstatě přehraje každý žánr, je to takový allrounder, velice muzikální a živý.Jeji projev se bude líbit širokému spektru posluchačů. Ani jedna z popsaných beden není špatná, každá je jiná. Proto si myslím, že formulace měla být: Líbí se mě 270, protože......
Napsat ,že XN270 je lepší než Ambra je nešťastná formulace. 270 je repro pro fajnšmekra, milovníka akustické hudby, worldmuzic, smyčcových kvartetů a audiophylnich vychytávek. Na symfonický orchestr to asi nebude, protože 17ti litrová uzavřenka moc basů nedá.270 je určena pro určitý okruh audiofilů, pro ostatní to bude nezáživná bedna.
Ambra je bedna, která staví na slušném basovém základě a v podstatě přehraje každý žánr, je to takový allrounder, velice muzikální a živý.Jeji projev se bude líbit širokému spektru posluchačů. Ani jedna z popsaných beden není špatná, každá je jiná. Proto si myslím, že formulace měla být: Líbí se mě 270, protože......
Znám všechny Xaviany o kterých píšu a Ambry byly hodně nezáživný.270ky už pár let mám a poslouchám na nich všechny žánry k plný spokojenosti na děleným 200w Acc i na int. 100w Sony.Takže vím co píšu 

Pro úplnost:
Měl jsem doma v provozu
-Aurum cantus V3M,V8F
-Dynaudio 1.8
-Xavian Giulia,Virtuosa
-Xavian XN -270
poslouchám jazz,klasiku,rock,deathmetal prostě skoro vše
Měl jsem doma v provozu
-Aurum cantus V3M,V8F
-Dynaudio 1.8
-Xavian Giulia,Virtuosa
-Xavian XN -270
poslouchám jazz,klasiku,rock,deathmetal prostě skoro vše
Ale to já přece nerozporuju, já mám zase Carismu s jiným výškáčem (místo ring radiátor mám Revelator), CH tel jsem jen říct, že každý má jiný vkus, univerzální ráda asi neexistuje, Stanohlohovec by měl sednout do auta sjet si do Hostivice produkci Xavianu poslechnout. To bych udělal já, aspoň bych měl jasno.Má to sice daleko, ale nechá se to přežít. Já jsem taky veliký fanda Xavianu, ale vím že každému se líbit nemusí, takže asi tak.
Rozporuješ,tvrdíš že není univerzální jen proto že je uzavřená a tudíž nemá basy.Patrně jsi ji neslyšel s optimálním zesilovačem.
Ambry s Orfeama znám od Valdy z Havířova a zvuk cca odpovídá cenovce 270ky jsou tak něco mezi blíž k Orfeu.Tak to slyším já.
Ambry s Orfeama znám od Valdy z Havířova a zvuk cca odpovídá cenovce 270ky jsou tak něco mezi blíž k Orfeu.Tak to slyším já.
Nerozporuju, jen si myslím,že není univerzální, je jedinečná a specifická. Univerzální je Ambra. Taky jsem slyšel hodně Xavianů. Tak to zase vidím já (co je lepší? Mercedes nebo BMW, řízek nebo kachna, Acuphase nebo Luxman)
Tak se stav vypadá to že o 270kách jsi jen slyšel ale je samotný ne.Ambry znám a nechytaj se.
Stavil bych se rád, ale mám to tam k vám asi 300 km, jedině až pojedu za se do lázní, to bych těch 100 km dojel, poslechli bysme amohli pokecat. Věřím,že bysme ve finále byly ve shodě. Kdybys, jel někdy po D1 do Prahy, u Humpolce sjeď, zejeď 15km do Pelhřimova, rád Tě u sebe přivítám. Měj se pěkně.
Ok,kdybys měl cestu určitě se ozvi a stav
Hf zdar
Hf zdar
-
- Kontaktovat uživatele:
Okej, Jonny a Dasta, vidím, že každý máte svoju hlavu
ako to vidím, tak sa asi fakt vyberiem do českých luhu a haju a pojdem si tie bedne do xavianu vypočuť. Ďakujem vám za úprimne nwzory 

-
- Kontaktovat uživatele:
Pozrel som na jednej fotke umiestnenie 270tiek v posluchovku miestnosti a sú to Veľmi Malé bednicky
tak neviem, akosi sa mi nechce veriť, že to vie dať hlbšie basy... Ešte čakám odpovede od dvoch ľudí, ktorých ste mi poradili, ale fakt premýšľam či radšej neorientovat na podlahové bedne...

Musíš to zkusit, vtomTi nikdo neporadí, ale regalovky od Xavianu jdou opravdu hluboko Sloupky opravdu zkus napřed doma, do15m2 si nedovedu podlahovku od Xavianu představit. Možná Piccola?Ale napřed opravdu vyzkoušej
-
- Kontaktovat uživatele:
Dasta, jasné, už som sa rozhodol, že pôjdem popocuval. Ja som len ostal prekvapený aké sú 270-ky male
mimochodom, na inom mieste som našiel debatu o dynaudio contour 1.3 a dotyčný sa vyjadril, že sú neporovnateľne lepšie ako Xaviany. A Dynaudia stoja na ebay do 900€!! Tak neviem, ale 270-ky som našiel len okolo 39000kc...