Je Hi-Fi ještě o zvuku?!...

Témata nesouvisející s HiFi, offtopic debaty atd. Ovšem žádné osobní souboje, spory a hádky.
jkb4
Kontaktovat uživatele:

Re: Je Hi-Fi ještě o zvuku?!...

Příspěvek od jkb4 »

Třeba Dussun V6i?

FusionFanatic
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FusionFanatic »

Já jsem například velice spokojen s reprosoustavami Elac FS187.

Sany
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Sany »

FusionFanatic a jkb4 : tyhle příspěvky chlapi pište do vedlejšího vlákna:TOP-Produkty které výrazně převyšují svou cenovou kategorii a nebuďte takoví tajnustkáři, klidně se trošku rozepište.

jkb4
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jkb4 »

Nevím, asi to chápeme každý jinak. To vlákno, které zmiňuješ příliš hifi produktů asi obsahovat nebude, rozhodně takových přístrojů moc neznám, jestli vůbec. Reaguji v tomto vláknu na to, že všechno v hifi nejsou jen hodně předražené sračky, že stále existují přístroje, kde za svoje peníze dostaneš adekvátní zvukovou kvalitu.

hřebík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hřebík »

boxer píše: Moje "nejoblíbenější" značka je Audio Note.
Má (nebo měla) 7 (sedm) řad výrobků.
Každá řada od té nad ní se lišila o cca 60% ceny. Nejvyšší řada se pohybovala v milionech.
Rozdíly v prázdných krabicích ala Naim si každej může najít na webu.
Zrovna kupuju jejich poskládaný DAC (hodně upgradovaný 4.1). Za cenu ještě docela "lidovou". Dost dlouho jsem hledat na netu zkušenosti, protože možnost poslechu předem nebyla, což je samořejmě špatně, ale risknul jsem to, zvědavost byla příliš velká, cena slušná a do jedné z mých sestav snad padne... Když ne, tak alespoň budu mít zas jasněji... Nic špatného jsem ale na netu o Audio Note nenašel. DAC už jede ke mně, takže je pozdě na vrácení, přesto: Nějaké negativní odkazy o jejich DACích či výrobcích obecně? Mají nějaký zvukový / technický problém? Nebo jsou prostě jejich nejvyšší řady jen předražené.

Skládal někdo v CZ jejich DAC?

boxer

Příspěvek od boxer »

Krása.
Ofiko $3,229.00 s USB vstupem, bez $3,100.00

Musím uznat, že na pohled je to mnohem lepší, než ty bedýnky, co jsem vídával v době citovaného mého příspěvku.

Obrázek

hřebík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hřebík »

jsem zvědavý hlavně na zvuk. Nenašel jsem snad jediný negativní ohlas ke zvuku, ani v porovnávacích testech... Dost lidí to chválí hodně zvukově a mj. i kvalitu sad na stavbu DACů Audio Note. Jo, není to levný a na obrázku to vypadá tak nějak jako diy..., ale pokud to bude hrát tak, jak spousta lidí tvrdí, tak bude cena ospravedlnitelná. Člověk, od kterýho to kupuju, si staví jejich nejvyšší DAC (5 něco), což snad o něčem svědčí, navíc měl na porovnání nejvyšší DACy jiných věhlasných značek a neosvědčily se mu. Máme hodně podobný sestavy, takže snad mi to padne.

Ostatní produkty Audio Note vůbec neznám.

Odpovědět