sostakovic:
většina lidí nastávajících na poměry na sobě neni ochotná pracovat. Učit se nové věci, cizí jazyky, prostě cokoliv co by jim mzdu zvýšilo.
Souhlas. Je to typické, že ti, kteří si nejvíce stěžují, jsou zároveň nejméně ochotni cokoliv měnit. Radši najdou 10 důvodů, proč to či ono údajně nejde, než 1 způsob, jak to prostě udělat. Příčinou je vnitřní nastavení člověka.
Leony5:
Tvůj poslední poslední poslední příspěvek je už jen projev čisté frustrace z neschopnosti vést věcný dialog na tohle téma, kdy marně hledáš čeho se chytit, čím mě rádoby setřít a není ti cizí pomoci si k tomu čistým lhaním... To ale nefunguje, tím svou frustraci jen prohlubuješ, i když si to nejspíš neuvědomuješ. Jako když si malé dítě lehne na zem a mlátí kolem sebe rukama nohama.
A k tomuhle:
ze mě udělal lempla a lháře,nic co jsem tam napsal jsem si nevymyslel...on to přeci nenapsal,to se zrodilo v mé dementní hlavě
Tvé výroky "
Pitrs považuje Babisovu stranu za tradiční a demokratickou stranu" a "
(Pítrs) napsal že 72% lidi volilo tradiční strany" bohužel jsou čiré výmysly. Nic z toho jsem doslova ani významově nenapsal. Napsal jsem "
72 % lidi volilo stavajici parlamentni strany", nic víc na tohle téma. Zbytek je tvá fantazie. Nabádáš ostatní k pozornému čtení, tak to sám udělej

. Lempla z tebe nedělám já, děláš ho ze sebe sám svým lhaním.
Sostakovicuv předchozí příspěvek by sis měl vytisknout na velkou plachtu a nalepit nad postel.