Je toto možné?

Témata nesouvisející s HiFi, offtopic debaty atd. Ovšem žádné osobní souboje, spory a hádky.
Odpovědět
FS
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Je toto možné?

Příspěvek od FS »

@Leony5:
A ten kdo tohle neprohlédne z jeho textů podle mě moc inteligence nepobral.
kdo je jen trochu inteligentní a umí číst si tam najde že ze mě udělal lempla a lháře
Je to můj pohled na tohoto člena a nikomu ho nevnucuji a mám právo napsat co si myslím a tak i činím.
Považuji za smutný vtip, že ten, kdo do jednoho příspěvku uvede výše uvedená tvrzení, někoho jiného obviňuje z manipulace.

PítrsPraha
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od PítrsPraha »

sostakovic:
většina lidí nastávajících na poměry na sobě neni ochotná pracovat. Učit se nové věci, cizí jazyky, prostě cokoliv co by jim mzdu zvýšilo.
Souhlas. Je to typické, že ti, kteří si nejvíce stěžují, jsou zároveň nejméně ochotni cokoliv měnit. Radši najdou 10 důvodů, proč to či ono údajně nejde, než 1 způsob, jak to prostě udělat. Příčinou je vnitřní nastavení člověka.

Leony5:
Tvůj poslední poslední poslední příspěvek je už jen projev čisté frustrace z neschopnosti vést věcný dialog na tohle téma, kdy marně hledáš čeho se chytit, čím mě rádoby setřít a není ti cizí pomoci si k tomu čistým lhaním... To ale nefunguje, tím svou frustraci jen prohlubuješ, i když si to nejspíš neuvědomuješ. Jako když si malé dítě lehne na zem a mlátí kolem sebe rukama nohama.

A k tomuhle:
ze mě udělal lempla a lháře,nic co jsem tam napsal jsem si nevymyslel...on to přeci nenapsal,to se zrodilo v mé dementní hlavě
Tvé výroky "Pitrs považuje Babisovu stranu za tradiční a demokratickou stranu" a "(Pítrs) napsal že 72% lidi volilo tradiční strany" bohužel jsou čiré výmysly. Nic z toho jsem doslova ani významově nenapsal. Napsal jsem "72 % lidi volilo stavajici parlamentni strany", nic víc na tohle téma. Zbytek je tvá fantazie. Nabádáš ostatní k pozornému čtení, tak to sám udělej :-). Lempla z tebe nedělám já, děláš ho ze sebe sám svým lhaním.

Sostakovicuv předchozí příspěvek by sis měl vytisknout na velkou plachtu a nalepit nad postel.

Leony5
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Leony5 »

Popíráš že z AVmánie tě vykoply za stejné chování jaké prezentuješ zde?

PítrsPraha
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Už nevíš, čeho se chytit, tak to zkoušíš aspoň takhle :-)? A zároveň píšeš o inteligenci :-)?
Moje vyjádření máš v "onom" vlákně, můžeš si jej přečíst, je veřejné.

Mimochodem, admin i moderátoři na AVmanii jsou muži.

Leony5
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Leony5 »

*thumbs up* :lol: *thumbs up*

FS
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od FS »

PítrsPraha píše:
25 říj 2017 09:12
Mimochodem, admin i moderátoři na AVmanii jsou muži.
*thumbs up* *thumbs up* *thumbs up*

Také mne hned napadlo, že na AVManii asi nebudou výhradně ženy, a i kdyby byly, Leony5 by to mohl těžko vědět :D

Leony5
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Leony5 »

Už nevíš, čeho se chytit, tak to zkoušíš aspoň takhle :-)? A zároveň píšeš o inteligenci :-)?
Moje vyjádření máš v "onom" vlákně, můžeš si jej přečíst, je veřejné.
Na to jsem se ale neptal. :( vlákno jsem samosebou četl :lol: tak neodbočuj a odpověz na to na co jsi tázán. :lol:

PavelDosko
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od PavelDosko »

panove, nestacilo to uz mezi vama ?

PítrsPraha
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Za mě určitě ano.
Byla chyba pokoušet se nenávistí zaslepenému člověku oponovat. Korektní argumenty nemají proti nekorektnímu hejtu za pomocí lží šanci nikdy.

Leony5
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Leony5 »

:D Šlápl jsem ti na kuří oko? Žádám jen to co žádáš ty,ale to ti najednou vadí?

lidumil
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od lidumil »

crommelin píše:
24 říj 2017 15:10
Lidumil

Pokud nepochopils nic z toho, co jsem psal, tak když nic jiného, Já jsem tě žádal jako první, abys na mne neregoval, a ty napíšeš další blábol a mně vyzýváš k témuž. Prosím, jdi do ......
K tomu nemám nic jiného, než aby ses naučil nejen číst, ale i čtenému textu rozumět. Máš s tím nepochybně problém, což ale nevypovídá nic o IQ. A k té poslední vytečkované větě - inu když dojdou argumenty ......
PS: 163 co - cm??? Hm :o :o :o

PPS: nesmyslné debaty místo poslouchání sqělé muziky a užívání si pěkného podzimu *taktone*
Naposledy upravil(a) lidumil dne 25 říj 2017 13:51, celkem upraveno 3 x.

Odar

Příspěvek od Odar »

Pani mohli by ste prestat prat na tomto fore spinave pradlo od "susedov". Ja mam tiez na AVcku BAN. Kto si to pamata, tak vie, za akych okolnosti a viac by som k tomu uz asi radsej ani nepisal. Tym len jemne naznacujem, ze to, ze ma niekto niekde BAN nemusi vzdy reflektovat jeho osobnost. Ono MODi a admini su tiez len ludia, aj na AVcku su podaktori "svojski" a tak to potom niekedy aj dopada.

Takze ked Vam vadia niekoho prispevky, alebo sposob komunikacie na TOMTO fore, prosim, mate tu tlacitko na nahlasenie prispevku, mozete slobodne kontaktovat ktorehokolvek MODa / Admina a poziadat ho, nech dotycnemu "pristrihne kridla". Ale vytahovat tu nejaky BAN, kde vacsina ludi, ktori to tu cita ani nevie, za akych okolnosti vznikol a co vsetko to obnasalo je slusne povedane nie moc korektne.

Netvrdim, ze Pitrs je prototypom dokonaleho prispievatela na toto forum, ale su tu ini, ktori by si zasluzili kopat do zadnice . . .

crommelin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od crommelin »

Lidumil.

Beru, že jsem se myšlenkově minuli a tím asi nemá cenu dál se jeden na druhého vyvyšovat a zbytečně reagovat.
Já to myslel jako úplně nevinnou poznámku na základě svých letitých zkušeností a nic víc nebylo potřeba k tomu dodávat.
Ok, jsi jiného názoru a nechme to být.

Zaplevelovat fórum zbytečnými osobními invektivy je škoda. Na to jsou zde jiní.

S lidumilem jsem si takříkajíc nesedli, ale to co předvádí Leony Pitrsovi, co je schopen napsat a zvěřejňovat, navíc v rovině zcela osobní a nejhorší na tom je, že proti inteligenci staví svoje zcela nepřijatelně hrubopisné výlevy, žáka vychodivšího 5. třídu.

V těchto případech si myslím, že citát mistra Wericha, že...."Hádá-li se člověk s blbcem víc jak půl minuty, hádají se už pak dva blbci"....platí.

Takže Pitrsi zastav, nech to být. Není to k ničemu a nechceš být snad taky blbcem.

Leony5
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Leony5 »

:lol: No je vidět že mistra urážek Pitrse ještě neznáš,ale až ho poznáš :lol: a nedej bože se sním pustíš do nějakého sporu.Já o něm vím už několik let a i na jiných forech si svými urážkami nadělal hodně nepřátel.Ty o tom něco víš že mě takto honoruješ? :lol:

LawIAR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LawIAR »

no ale už by ste to fakt mohli zabaliť. nič týmto hašterením nedosiahnete.

Odpovědět