Je toto možné?
- sonofstars
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Re: Je toto možné?
lidumil
Naposled
Na první danou jistě, ale o nějakém opravdovém super požitku si dovoluji pochybovat. Ï přes značnou sumu.
Já teda nevím, jak z obrázku poznáš kvalitu či nekvalitu poslechového požitku.
Když mne neznáš a nesmím ani obdivovat tvůj nick, tak proč si ty dovoluješ pochybovat o mých pochybnostech?
Kdybych napsal, že to bude hrát tak nebo tak, tak prosím. Asi neumíš číst. Ale já prostě pouze pochybuji, z důvodů zkušeností ,naivity, blbosti, chytrosti.... atd. To je jedno. Prostě pochybuji a laskavě mne vynechej ze svých teorií.
Pochybností na tomto fóru je skoro každý druhý vlákno, tak se trefuj tam.
Děkuji.
Naposled
Na první danou jistě, ale o nějakém opravdovém super požitku si dovoluji pochybovat. Ï přes značnou sumu.
Když mne neznáš a nesmím ani obdivovat tvůj nick, tak proč si ty dovoluješ pochybovat o mých pochybnostech?
Kdybych napsal, že to bude hrát tak nebo tak, tak prosím. Asi neumíš číst. Ale já prostě pouze pochybuji, z důvodů zkušeností ,naivity, blbosti, chytrosti.... atd. To je jedno. Prostě pochybuji a laskavě mne vynechej ze svých teorií.
Děkuji.
Pitrs: Na tvoje oponujici příspěvky už reagovat nebudu, máš na věc jiný pohled nemá cenu ti ho vyvracet, jen upřesním že jsem napsal první příspěvek jako příklad možného neúspěchu tradičních politickych stran ve volbách. Nebrecim jen konstatuji jak to vidíme my obyčejný zaměstnanci. Jestli považuješ ANO za tradiční politickou stranu tak ti tvoje procenta sedi. Já si pod pojmem tradiční představuji něco jiného. Tim bych tuto debatu s tebou uzavřel. Vyzařuje z tebe arogance a nacismus a s takovými lidmi je obtížnější debatovat proto že jsou tací lidé neuznali. Připomíná mi to Václava Klause staršího.
Omlouvám se ne nacismus ale narcismus.
Myslím, že na dobu posledních deseti patnácti let budeme jednou vzpomínat jako na nejsvobodnější a nejblahobytnější roky našich životů. Moje zkušenosti z pobytů v různých zemích to jen potvrzují. Všeho už bude jen ubývat. Platy se mohou zvednout, ale náklady na život budou vždycky stoupat rychleji. Nakonec budeme řídit kamion za stejné peníze jako řidič v Německu, ale Plzeň už nebude za 35, ale za 120. Nebudeme moct kouřit a pít venku, udělat pořádnou párty na zahradě a na všecko bude třeba povolení. Zastavit čas nelze, je třeba si to teď užít dokud to jde. Lépe už nebude. Alespoň v uvedeném slova smyslu. Podotýkám, že jsem životním optimistou, žádný sýček. Ale tohle vidím jako realitu, která nás prostě minout nemůže. Možná proto ta nasranost kolem nás, lidé už to začínají chápat a těžko se s tím smiřují...čekali prostě něco ještě mnohem lepšího....
Myslím, že Pítrsův příspěvek v podstatě píše o tom samém, nebo alespoň já ho tak vnímám. A myslím, že je psaný věcně a střízlivě. Vidím to podobně. Jsem rád, že mám to štěstí žít v tak bezpečné a bohaté zemi.
Myslím, že Pítrsův příspěvek v podstatě píše o tom samém, nebo alespoň já ho tak vnímám. A myslím, že je psaný věcně a střízlivě. Vidím to podobně. Jsem rád, že mám to štěstí žít v tak bezpečné a bohaté zemi.
Naposledy upravil(a) drfish dne 23 říj 2017 22:03, celkem upraveno 1 x.
Plně se stotožňuju s Pítrsovými argumenty.
Babiš opravdu není tradiční politik ale politik s brutálním střetem zájmů a první trestně stíhaný kandidát na premiéra.
Sory jako a Bůh s námi
Babiš opravdu není tradiční politik ale politik s brutálním střetem zájmů a první trestně stíhaný kandidát na premiéra.
Sory jako a Bůh s námi
Johny ale Pitrs považuje Babisovu stranu za tradiční a demokratickou stranu, tim že napsal že 72% lidi volilo tradiční strany. Jednoduchý výpočet. Ale jinak je mi to volny že ho podporujes, jen si to pořádne procti co a kdo tu napsal. 
To že není tradiční politik o sobě komicky tvrdí Babiš,když byl 4 roky místopředsedou vlády a ministrem financí

No Já bych si pod pojmem tradiční politicka strana představil ODS, ČSSD, KSČM, KDU a podobne strany s dlouholetou tradicí,4 nebo 6 let mi jako tradiční nepřijde. 
- PítrsPraha
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Leony5:
Diky za tve hodnoceni moji osoby. Ja se toho dopoustet nebudu, prestoze vytvaris hodne prilezitosti, jak na tuhle lacinou formu nezvladnuti vlastniho ega naskocit. Nebudu to delat, protoze te neznam.
Jen klasicky reagujes predevsim na tebou vytvorene myslenky, ne na to, co pisu. Stavis zdi tam, kde nejsou a hledas rozporuplnost tam, kde nevznikla. A to vse dost mozna jen proto, ze neumis prijmout fakticke protiargumenty o tom, ze nemecka ekonomika neni srovnatelna s ceskou a ze Cesi patri mezi malinkatou nejbohatsi skupinu obyvatel planety.
Jen zopakuji, ze jsem stejny radovy zamestnanec, jako ty. Asi jsi to prehledl.
A nikde nepisu nic o "tradicnich politickych stranach", kdes na to proboha prisel
? Z mych slov ze "72 % lidi volilo stavajici parlamentni strany" sis vytvoril, ze jsem vlastne napsal, ze "Babisovo ANO je tradicni demokraticka strana"? Proc
? To jsem nikde nenapsal a hlavne si to v zadnem pripade nemyslim. Hlavne ze ostatni nabadas, aby si to tu poradne procetli....
Jak jsem psal v uvodu, beres to moc osobne, nevim proc. Zbytecne jsi podlehl klise, ze vymena nazoru znamena spor. Do sporu upada, kdyz nejaka strana nebo obe strany postradaji argumenty a k prosazeni nazoru zacnou pouzivat ego. Viz to Nemecko. Predlozil jsem ti nekolik snadno overitelnych faktu, proc nemecka ekonomika neni srovnatelna s nasi. Celou dobu pisu ve fakticke rovine. Od tebe nezaznel jediny vecny argument, proc by mela.l byt srovnatelna. Jen jsi to dokola opakoval a sklouzaval do osobni roviny. To same s tim parlamentem, kde sis k vymezeni se vypomohl cistocistym vymyslem... Ale ja jsem arogantni
.
Diky za tve hodnoceni moji osoby. Ja se toho dopoustet nebudu, prestoze vytvaris hodne prilezitosti, jak na tuhle lacinou formu nezvladnuti vlastniho ega naskocit. Nebudu to delat, protoze te neznam.
Jen klasicky reagujes predevsim na tebou vytvorene myslenky, ne na to, co pisu. Stavis zdi tam, kde nejsou a hledas rozporuplnost tam, kde nevznikla. A to vse dost mozna jen proto, ze neumis prijmout fakticke protiargumenty o tom, ze nemecka ekonomika neni srovnatelna s ceskou a ze Cesi patri mezi malinkatou nejbohatsi skupinu obyvatel planety.
Jen zopakuji, ze jsem stejny radovy zamestnanec, jako ty. Asi jsi to prehledl.
A nikde nepisu nic o "tradicnich politickych stranach", kdes na to proboha prisel
Jak jsem psal v uvodu, beres to moc osobne, nevim proc. Zbytecne jsi podlehl klise, ze vymena nazoru znamena spor. Do sporu upada, kdyz nejaka strana nebo obe strany postradaji argumenty a k prosazeni nazoru zacnou pouzivat ego. Viz to Nemecko. Predlozil jsem ti nekolik snadno overitelnych faktu, proc nemecka ekonomika neni srovnatelna s nasi. Celou dobu pisu ve fakticke rovine. Od tebe nezaznel jediny vecny argument, proc by mela.l byt srovnatelna. Jen jsi to dokola opakoval a sklouzaval do osobni roviny. To same s tim parlamentem, kde sis k vymezeni se vypomohl cistocistym vymyslem... Ale ja jsem arogantni
Pitrsi porusim co jsem slíbil a naposledy zareaguji na tvůj příspěvek. Asi jak sám můžeš vypozorovat od některých členů tohoto a také podobného fóra je také Můj pocit z tvých rádoby slušných a věcných příspěvků podotýkám ne všech ale jen některých velice dobře zabaleno nechutne uhrazení a ponižování lidi kteří zde napíší svoje názory.Komentujes někdy fakta který neznáš, záhy zjistíš že jsi ulit, ale tvoje ego ti nedovoluje se za přehmaty omluvit, jen to nějak zaonacis aby jsi se neponizil k tomu že se omluvis. Jak jsi zde napsal že tu brečím jsem ti objasnil že to tak není. Na druhou stranu si vzpomeň jak jsi se ty sám vyplakal na sousedním fóru za to že jsi dostal za sve chování trvalý ban. Nejsem jediny kdo si o tobě udělal tento úsudek a to jak jistě pochopíš o něčem vypovídá. Ano nechal jsem se spontalne vyprovokovat tvim komentářem, je to moje chyba.
- sostakovic
- Kontaktovat uživatele:
PítrsPraha:
Moc pěkné příspěvky s reálným pohledem na to, jak se teď mají lidé, žijící na území dnešní ČR. Lépe se tu lidé nikdy neměli. Ano, někteří se mají lépe, ale těm komunisté zemi nezničili...
Každý by se chtěl mít lépe, ale chce to reálný náhled a trochu pokory. Narodili jsme se na skvělé části zeměkoule a mnoho lidi si toho neváží.
Jsem si jist, že jim to nikdo nedokáže vysvětlit. Kdyby byli schopni to pochopit, neměli by potřebu si stěžovat
Moc pěkné příspěvky s reálným pohledem na to, jak se teď mají lidé, žijící na území dnešní ČR. Lépe se tu lidé nikdy neměli. Ano, někteří se mají lépe, ale těm komunisté zemi nezničili...
Každý by se chtěl mít lépe, ale chce to reálný náhled a trochu pokory. Narodili jsme se na skvělé části zeměkoule a mnoho lidi si toho neváží.
Jsem si jist, že jim to nikdo nedokáže vysvětlit. Kdyby byli schopni to pochopit, neměli by potřebu si stěžovat
Já jsem v tomhle asi podobného názoru jako Pítrs, nemáme se tu asi úplně nejlíp na světě co se týče hmotné stránky, ale trvám si na tom, že tady máme OPTIMÁLNÍ KOMBINACI SVOBODY A BLAHOBYTU.
Jen pro ilustraci odkaz na upřesnění:crommelin píše: ↑23 říj 2017 16:37lidumil
Naposled
Děkuji.
K tomu není co dodat, evidentně každý hovoříme o něčem zcela jiném a jednoznačně jeden z nás neumí číst, případně nerozumí napsanému. Vznesl jsem prostý dotaz, tys kolem toho spustil tuto zcela zbytečnou diskuzi, se kterou končím a uvítal bych, kdybys již nereagoval.
Děkuji Leonymu,číst umím a text většinou i chápu.I zřejmou nadsázku.Odekorovat oponentův text nálepkou nacizmu je ale fakt silná káva.Naši "osvoboditelé" tu zřejmě zanechali silnou genetickou základnu.Jen doufám že ji nepřijedou chránit.
končím a omlouvám se za téma spasitel všehomíra Babiš.
končím a omlouvám se za téma spasitel všehomíra Babiš.