Naprosto podložený a dokonalý test síťových kabelů!
Re: Naprosto podložený a dokonalý test síťových kabelů!
Zase ale přicházíš o možnost testování různých dek a přehozů.
Když dělám slepý test, sezvu si celou rodinu. Musím ale spustit oponu, aby nebylo vidět, jestli je deka károvaná, nebo proužkovaná.
Když dělám slepý test, sezvu si celou rodinu. Musím ale spustit oponu, aby nebylo vidět, jestli je deka károvaná, nebo proužkovaná.
Nevím, jestli vůbec bylo cílem někoho informovat. Každopádní pašul nezklamal a skvěle pobavil
je vidět, že se mnozí pěkně nachytali.

Informovat někoho? Já myslím, že o to tady vůbec nejde. Zde se čeká jen na další důvod k tomu, aby se zde někteří pěkně pobavili a poplácali se po zádech, jací jsou borci. A ještě na úkor člověka, co k tomu něco bude psát. No tak to za to opravdu stojí. Nepochybně.
Hele koukněte na vlákno pana Hellboye. Největší a nejnavštěvovanější. Lidi nechcou číst něčí závěry o čemkoli. Lidi chcou číst spory a hádky. A o to v tomto případě nepochybně jde. Proto na to někteří čekají. Má někdo jiný názor?
Hele koukněte na vlákno pana Hellboye. Největší a nejnavštěvovanější. Lidi nechcou číst něčí závěry o čemkoli. Lidi chcou číst spory a hádky. A o to v tomto případě nepochybně jde. Proto na to někteří čekají. Má někdo jiný názor?
No, nejsem si tak úplně jistý, kdo z toho vlákna udělal hádku a ještě ji místo věcné argumentace převedl do osobní roviny. Argumenty tam padaly jen z jedné strany a ne jen ode mne, ale i od dalších lidí, kteří jsou k uváděným věcem dost skeptičtí. Není nic jednoduššího, než ta tvrzení vyvrátit, pokud je někdo skálopevně přesvědčen, že má pravdu. Pokud je někdo skálopevně přesvědčen, že má pravdu a nemá pro to jediný argument, měl by se nad sebou zamyslet, nebo alespoň mlčet.
Není snad nic hloupějšího, než se dohadovat na webu. Navíc v záležitosti, ve které ani jedna ze stran nemá argumenty, kterými by přesvědčila druhou. Jediné, co skutečně mělo význam, byla poslechová setkání a srovnání. Bavit se a dohadovat o nich s lidmi, kteří se nezúčastnili, je zcela o ničem.
Pavel Macura Audio
Pašule, ty jsi to napsal úplně přesně.
Ano. Já si to myslím. A neviděl jsem ani jeden argument, který by mou teorii vyvracel.Peer píše:Pašule, ty jsi to napsal úplně přesně.

Pavle - přesně to, co jsi napsal, je velice výstižné. Bavit se s někým kdo tam nebyl a má takovou historii příspěvků za sebou musí znechutit absolutně každého. Tedy mě určitě. A ostatní kolegy v testu koukám také.
pipis píše:Ahoj Zappo, jak dlouho budete ještě tajit výsledky ? Je to škoda, vždycky bude hodně názorů z obou stran + sem tam nějaký extrémní, s tím se musí počítat.
T-M píše:Nevím, jestli vůbec bylo cílem někoho informovat. Každopádní pašul nezklamal a skvěle pobavilje vidět, že se mnozí pěkně nachytali.
pasul píše:Informovat někoho? Já myslím, že o to tady vůbec nejde.......
Takže ze tří stran vzájemného osočování a napadání lze udělat (doufejme prozatím) jen jeden závěr:
Nejlepší je tento:

Protože to prozatím nikdo z účastníků testu ani nepotvrdil, ba ani nevyvrátil.
Počítačová tkanička za 78,- korun.

Jo, pocitacova tkanicka za 78 korun v prima zahradni hadici ;)warezo píše:len aby som trochu rozprudil debatu :lol:
http://www.audiojunkies.com/blog/1197/v ... fit-margin