Naprosto podložený a dokonalý test síťových kabelů!

Témata nesouvisející s HiFi, offtopic debaty atd. Ovšem žádné osobní souboje, spory a hádky.
Odpovědět
fox
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Naprosto podložený a dokonalý test síťových kabelů!

Příspěvek od fox »

Zase ale přicházíš o možnost testování různých dek a přehozů.
Když dělám slepý test, sezvu si celou rodinu. Musím ale spustit oponu, aby nebylo vidět, jestli je deka károvaná, nebo proužkovaná.

T-M
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od T-M »

Nevím, jestli vůbec bylo cílem někoho informovat. Každopádní pašul nezklamal a skvěle pobavil *bravo* je vidět, že se mnozí pěkně nachytali.

pasul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pasul »

Informovat někoho? Já myslím, že o to tady vůbec nejde. Zde se čeká jen na další důvod k tomu, aby se zde někteří pěkně pobavili a poplácali se po zádech, jací jsou borci. A ještě na úkor člověka, co k tomu něco bude psát. No tak to za to opravdu stojí. Nepochybně.

Hele koukněte na vlákno pana Hellboye. Největší a nejnavštěvovanější. Lidi nechcou číst něčí závěry o čemkoli. Lidi chcou číst spory a hádky. A o to v tomto případě nepochybně jde. Proto na to někteří čekají. Má někdo jiný názor?

Hellboy
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Hellboy »

No, nejsem si tak úplně jistý, kdo z toho vlákna udělal hádku a ještě ji místo věcné argumentace převedl do osobní roviny. Argumenty tam padaly jen z jedné strany a ne jen ode mne, ale i od dalších lidí, kteří jsou k uváděným věcem dost skeptičtí. Není nic jednoduššího, než ta tvrzení vyvrátit, pokud je někdo skálopevně přesvědčen, že má pravdu. Pokud je někdo skálopevně přesvědčen, že má pravdu a nemá pro to jediný argument, měl by se nad sebou zamyslet, nebo alespoň mlčet.

PMA
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od PMA »

Není snad nic hloupějšího, než se dohadovat na webu. Navíc v záležitosti, ve které ani jedna ze stran nemá argumenty, kterými by přesvědčila druhou. Jediné, co skutečně mělo význam, byla poslechová setkání a srovnání. Bavit se a dohadovat o nich s lidmi, kteří se nezúčastnili, je zcela o ničem.
Pavel Macura Audio

Peer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Peer »

Pašule, ty jsi to napsal úplně přesně.

pasul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pasul »

Peer píše:Pašule, ty jsi to napsal úplně přesně.
Ano. Já si to myslím. A neviděl jsem ani jeden argument, který by mou teorii vyvracel. *sunglases*

Pavle - přesně to, co jsi napsal, je velice výstižné. Bavit se s někým kdo tam nebyl a má takovou historii příspěvků za sebou musí znechutit absolutně každého. Tedy mě určitě. A ostatní kolegy v testu koukám také.

Aleska
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aleska »

pipis píše:Ahoj Zappo, jak dlouho budete ještě tajit výsledky ? Je to škoda, vždycky bude hodně názorů z obou stran + sem tam nějaký extrémní, s tím se musí počítat.
T-M píše:Nevím, jestli vůbec bylo cílem někoho informovat. Každopádní pašul nezklamal a skvěle pobavil *bravo* je vidět, že se mnozí pěkně nachytali.
pasul píše:Informovat někoho? Já myslím, že o to tady vůbec nejde.......

Takže ze tří stran vzájemného osočování a napadání lze udělat (doufejme prozatím) jen jeden závěr:

Nejlepší je tento:
Obrázek
Protože to prozatím nikdo z účastníků testu ani nepotvrdil, ba ani nevyvrátil.

Počítačová tkanička za 78,- korun. Obrázek

david
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od david »

warezo píše:len aby som trochu rozprudil debatu :lol:
http://www.audiojunkies.com/blog/1197/v ... fit-margin
Jo, pocitacova tkanicka za 78 korun v prima zahradni hadici ;)

Odpovědět