Naprosto podložený a dokonalý test síťových kabelů!

Témata nesouvisející s HiFi, offtopic debaty atd. Ovšem žádné osobní souboje, spory a hádky.
Odpovědět
Donuts
Kontaktovat uživatele:

Re: Naprosto podložený a dokonalý test síťových kabelů!

Příspěvek od Donuts »

Vic humoru! d...l blbecek d...l blbecek, jenom tam vzadu dva debilove vedle sebe

boxer

Příspěvek od boxer »

Tak já vám všem prozradím,který kabel vyhrál.

V jednoduchosti je síla. A pokud se přívod elektřiny nepere,ale zásobuje duplicitně a tím vyrovnává případné výkyvy,tak je řešení snadné.

Obrázek

Hellboy
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Hellboy »

No. Před vámi už pár lidí udělalo stejný test, ovšem poněkud důkladněji. Dost důkladněji. A nebyli to zrovna diletanti.

http://www.hometheaterhifi.com/volume_1 ... -2004.html

Máte tam přesně popsanou metodiku, před testem proběhla anketa mezi účastníky co se jejich preferencí, zkušeností atd. týče. Po testu proběhla anketa jak byli spokojeni s podmínkami testu (14z 15ti bylo). Přehození kabelu trvalo 75 sekund.

Výsledek? Nikdo nic nepoznal. A ti co tvrdili, že poznali, poznali úplně nejmíň ze všech.

Je mi jasné, že tohle pro zastánce high endu nic neznamená. Oni to prostě slyší a slepý test prostě dělat nebudou, protože to prostě není potřeba. Ať si každý udělá obrázek sám...

Hellboy
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Hellboy »

A dřív než začnete ten test zpochybňovat, zkuste sem dát nějaký, který by ho vyvracel. Pochybuju sice, že takový existuje, ale rád se nechám vyvést z omylu.

sunes
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sunes »

Ja neviem preco sa vsetci navazate do Hellboy-a . Ja som vsetky drahe kabela predal a nechal si len klasicky Hellboy. *thumbs up*

Paul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

-no a je to tu-stále dokola-už se ani nedivím,že chlapci se ke psaní nemají
-hellboy-naprosto v klidu-zkus si půjčit aspoň dvoje či troje káble domů-poslechni-přizvi příp. kámoše a uvidíš-také jsem tomu nevěřil
-na netu je spousty testů,recenzí na vše možné (i nemožné)-ozkoušej a pak mudruj-možná budeš překvapen ;)

Hellboy
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Hellboy »

No to dost dobře nemůžu. Můj šunka zesilovač i předzesolovač mají kábl napevno. V roce 1984 ještě zřejmě "vědecké" poznatky nebyly tak daleko, nebo v laboratořích Technics pracovali samí tmáři, takže mě radostných okamžků při přehazování kabelů ušetřili *headbang* *fnuk* :cry:

Svensound
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Svensound »

Tak Ti kluci, všichni jak tam seděli v redakci Secrets of Home Theater and High Fidelity a testovali ty kabely jsou hluchouni!
Znám je moc dobře, páč jsem s nima chodil do elementary school. Už tehdy kvůli tomuto handicapu byli špatně hodnoceni v hodinách hudební výchovy - rozuměj - musical appreciation.

fox
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od fox »

Hellboy píše:No to dost dobře nemůžu. Můj šunka zesilovač i předzesolovač mají kábl napevno. V roce 1984 ještě zřejmě "vědecké" poznatky nebyly tak daleko, nebo v laboratořích Technics pracovali samí tmáři, takže mě radostných okamžků při přehazování kabelů ušetřili *headbang* *fnuk* :cry:
A v roce 1958 táhly vlaky parní lokomotivy.

boxer

Příspěvek od boxer »

A předtím 30. září 1828 zahájila provoz koněspřežka.

Kdyť povídám,že co se týče Hellboye,je mi už déle jasno.

MB
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od MB »

Hellboy píše:No to dost dobře nemůžu. Můj šunka zesilovač i předzesolovač mají kábl napevno. V roce 1984 ještě zřejmě "vědecké" poznatky nebyly tak daleko, nebo v laboratořích Technics pracovali samí tmáři, takže mě radostných okamžků při přehazování kabelů ušetřili *headbang* *fnuk* :cry:
No a to je problem?

Aj Sony na najvyssich Espritoch ma kable napevno a to si pis, ze tam uz nemam Hellboy kabel...

*klanimse* Pytel *klanimse*

merhaut

Příspěvek od merhaut »

Koukám, že z HiFinazory se stal Kabelistán.

PMA
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od PMA »

Hellboy:

poctivě jsem pročetl článek o testu síťových šňůr. Je to dobrý článek, díky za odkaz! *palec*
Pavel Macura Audio

david
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od david »

Hellboy & PMA:
Jo, clanek je vyborny. Mozna by se i ti, co nemaji radi ABX testy, mohli poucit aspon v tom, jaka preciznost je potreba, kdyz uz ucinim experiment a chci ho poradne popsat. A taky v tom, jak se z takoveho experimentu vyvozuji zavery.

fox
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od fox »

Myslím si ale, že to podstatné může slyšet jen ten vpředu uprostřed. Když si sednu mimo poslechové místo, tak toho moc nepoznám.
Myslíte, že si celá parta u každého testu přesedávala ?

Odpovědět