Naprosto podložený a dokonalý test síťových kabelů!
Re: Naprosto podložený a dokonalý test síťových kabelů!
Vic humoru! d...l blbecek d...l blbecek, jenom tam vzadu dva debilove vedle sebe
Tak já vám všem prozradím,který kabel vyhrál.
V jednoduchosti je síla. A pokud se přívod elektřiny nepere,ale zásobuje duplicitně a tím vyrovnává případné výkyvy,tak je řešení snadné.

V jednoduchosti je síla. A pokud se přívod elektřiny nepere,ale zásobuje duplicitně a tím vyrovnává případné výkyvy,tak je řešení snadné.

No. Před vámi už pár lidí udělalo stejný test, ovšem poněkud důkladněji. Dost důkladněji. A nebyli to zrovna diletanti.
http://www.hometheaterhifi.com/volume_1 ... -2004.html
Máte tam přesně popsanou metodiku, před testem proběhla anketa mezi účastníky co se jejich preferencí, zkušeností atd. týče. Po testu proběhla anketa jak byli spokojeni s podmínkami testu (14z 15ti bylo). Přehození kabelu trvalo 75 sekund.
Výsledek? Nikdo nic nepoznal. A ti co tvrdili, že poznali, poznali úplně nejmíň ze všech.
Je mi jasné, že tohle pro zastánce high endu nic neznamená. Oni to prostě slyší a slepý test prostě dělat nebudou, protože to prostě není potřeba. Ať si každý udělá obrázek sám...
http://www.hometheaterhifi.com/volume_1 ... -2004.html
Máte tam přesně popsanou metodiku, před testem proběhla anketa mezi účastníky co se jejich preferencí, zkušeností atd. týče. Po testu proběhla anketa jak byli spokojeni s podmínkami testu (14z 15ti bylo). Přehození kabelu trvalo 75 sekund.
Výsledek? Nikdo nic nepoznal. A ti co tvrdili, že poznali, poznali úplně nejmíň ze všech.
Je mi jasné, že tohle pro zastánce high endu nic neznamená. Oni to prostě slyší a slepý test prostě dělat nebudou, protože to prostě není potřeba. Ať si každý udělá obrázek sám...
A dřív než začnete ten test zpochybňovat, zkuste sem dát nějaký, který by ho vyvracel. Pochybuju sice, že takový existuje, ale rád se nechám vyvést z omylu.
Ja neviem preco sa vsetci navazate do Hellboy-a . Ja som vsetky drahe kabela predal a nechal si len klasicky Hellboy. 

-no a je to tu-stále dokola-už se ani nedivím,že chlapci se ke psaní nemají
-hellboy-naprosto v klidu-zkus si půjčit aspoň dvoje či troje káble domů-poslechni-přizvi příp. kámoše a uvidíš-také jsem tomu nevěřil
-na netu je spousty testů,recenzí na vše možné (i nemožné)-ozkoušej a pak mudruj-možná budeš překvapen
-hellboy-naprosto v klidu-zkus si půjčit aspoň dvoje či troje káble domů-poslechni-přizvi příp. kámoše a uvidíš-také jsem tomu nevěřil
-na netu je spousty testů,recenzí na vše možné (i nemožné)-ozkoušej a pak mudruj-možná budeš překvapen

No to dost dobře nemůžu. Můj šunka zesilovač i předzesolovač mají kábl napevno. V roce 1984 ještě zřejmě "vědecké" poznatky nebyly tak daleko, nebo v laboratořích Technics pracovali samí tmáři, takže mě radostných okamžků při přehazování kabelů ušetřili

Tak Ti kluci, všichni jak tam seděli v redakci Secrets of Home Theater and High Fidelity a testovali ty kabely jsou hluchouni!
Znám je moc dobře, páč jsem s nima chodil do elementary school. Už tehdy kvůli tomuto handicapu byli špatně hodnoceni v hodinách hudební výchovy - rozuměj - musical appreciation.
Znám je moc dobře, páč jsem s nima chodil do elementary school. Už tehdy kvůli tomuto handicapu byli špatně hodnoceni v hodinách hudební výchovy - rozuměj - musical appreciation.
A v roce 1958 táhly vlaky parní lokomotivy.Hellboy píše:No to dost dobře nemůžu. Můj šunka zesilovač i předzesolovač mají kábl napevno. V roce 1984 ještě zřejmě "vědecké" poznatky nebyly tak daleko, nebo v laboratořích Technics pracovali samí tmáři, takže mě radostných okamžků při přehazování kabelů ušetřili![]()
![]()
A předtím 30. září 1828 zahájila provoz koněspřežka.
Kdyť povídám,že co se týče Hellboye,je mi už déle jasno.
Kdyť povídám,že co se týče Hellboye,je mi už déle jasno.
No a to je problem?Hellboy píše:No to dost dobře nemůžu. Můj šunka zesilovač i předzesolovač mají kábl napevno. V roce 1984 ještě zřejmě "vědecké" poznatky nebyly tak daleko, nebo v laboratořích Technics pracovali samí tmáři, takže mě radostných okamžků při přehazování kabelů ušetřili![]()
![]()
Aj Sony na najvyssich Espritoch ma kable napevno a to si pis, ze tam uz nemam Hellboy kabel...

Koukám, že z HiFinazory se stal Kabelistán.
Hellboy:
poctivě jsem pročetl článek o testu síťových šňůr. Je to dobrý článek, díky za odkaz!
poctivě jsem pročetl článek o testu síťových šňůr. Je to dobrý článek, díky za odkaz!

Pavel Macura Audio
Hellboy & PMA:
Jo, clanek je vyborny. Mozna by se i ti, co nemaji radi ABX testy, mohli poucit aspon v tom, jaka preciznost je potreba, kdyz uz ucinim experiment a chci ho poradne popsat. A taky v tom, jak se z takoveho experimentu vyvozuji zavery.
Jo, clanek je vyborny. Mozna by se i ti, co nemaji radi ABX testy, mohli poucit aspon v tom, jaka preciznost je potreba, kdyz uz ucinim experiment a chci ho poradne popsat. A taky v tom, jak se z takoveho experimentu vyvozuji zavery.
Myslím si ale, že to podstatné může slyšet jen ten vpředu uprostřed. Když si sednu mimo poslechové místo, tak toho moc nepoznám.
Myslíte, že si celá parta u každého testu přesedávala ?
Myslíte, že si celá parta u každého testu přesedávala ?