Kabely přehazoval prvně majitel a pán domu. Ale poté jsem začal přehazovat já sám. Všechny kabely byly schovány za systémem. Kabely jsem různě přehazoval a motal tak, aby nikdo nic nepoznal.
Testu se zůčastnili naprosto špičkoví hráči. A to tito:
Genie Mains Power Cable - Naprosto špičkový počin zdejšího hifi Guru Renowna. Skvěle tlustá hadice výrobce Van Den Hull. Konektory v zlatém provedení! Super kabel. Ale vyhrál to?

Oyaide Tunami GPX - Druhým zástupcem byl kabel Oyaide Tunami GPX. Špičkový to kabel japonského výrobce zhotovený přímo výrobcem a né žadný samodomo dodělávka! Ale jak si mohl vést tento kabel v testu?

Vincent Power Cable - Dalším v testu byl tento kabel z číny. Zajímavé výrobek. Ale mohl to vyhrát tento kousek?

Pipisův síťový kabel - Další kousek v testu byl velice tajemný to kousek. Vůbec nikdo neví o co jde a z čeho to je. Je možné, že by to vyhrál tento kousek?
Sorry ale foto není. Ano až tak tajemný to je kabel...
DH labs Power plus - Tady jde o moje kabely, které vlastním. Výborné kabely za skvělou cenu. Myslíte si, že vyhrál tento kabel? Nooooo. Kdepák. Tento to nebyl....

Kabely byly provnávány na špičkovém systému Meridian 808. cosi kdesi. Už si to nepamatuju. Ovšem přístroj za 300 000Kč. Sroll Lyric. 450 000Kč. Bedniska Tanoy pro změnu kdesi cosi. Modelové označení neznám. Ale jde o druhý model pod top modelem výrobce. To vím. Ale zase nevím cenu. Ale snad to stačí k vyvrácení případných připomínek ke kvalitám systému. Jo a ještě tam byla síťový pračka. Tuším Accuphase PS-1210? Ale to je myslím celkem nepodstatné.
Kabely se přehazovaly v přehrávači a hrála se stále jedna skladba dokola. Ženský zpěv s nástupem velmi nízkých basových tónů v určité pasáži. Kabely jsem míchal a míchal. Dával třeba tčikrát za sebou dokola jeden a ten samý. Závěry po poslechu jsem si poctivě vyslechl. Rozdíly tam samozřejmě byly. Né nijak závratné, ale byly. A který že to kabel vyhrál?
Na celé čáře to všem nandal nový výrobek na trhu. Kabel je to naprosto špičkový s neuvěřitelným podáním prostoru a detajlů! Absolutně jsem nechápal, jak je toto možné. Prostě už vám to musím sdělit. Je to toto:

Ano je to toto. Na plné čáře přehrál naprosto vše. Kdepák Van den Vyhul. Nebo Oyamide. Všecko podvod. Kontaktovat samozřejmě asi tušíte kde pro případné zájemce. A tak opravdu nezbývá nic jiného, než smeknout a poklonit se. Líbat nožičky a děkovat bohu za takové lidi. Všichni si z toho vemte příklad, jak nevěřit někomu na internetové diskuzi se nevyplácí....