Naprosto podložený a dokonalý test síťových kabelů!

Témata nesouvisející s HiFi, offtopic debaty atd. Ovšem žádné osobní souboje, spory a hádky.
Odpovědět
pasul
Kontaktovat uživatele:

Naprosto podložený a dokonalý test síťových kabelů!

Příspěvek od pasul »

Takže pánové. Je to tady. Přes víkend proběhla skvělá akce u Zappadadyho. Původní záměr byl poklidný a pohodový, poslechový a high-endový víkend. Ovšem to co se odehrálo, bylo naprosto neuvěřitelná věc. Sešlo se tolik síťových kabelů, že nešlo odolat a došlo na test. Posluchačů bylo neuvěřitelné množství. 9 lidí. Ano tolik hifistů sedělo a svými netopýřími ušiskami sledovali a snažili se vypátrat, který to kabel síťový to hraje.

Kabely přehazoval prvně majitel a pán domu. Ale poté jsem začal přehazovat já sám. Všechny kabely byly schovány za systémem. Kabely jsem různě přehazoval a motal tak, aby nikdo nic nepoznal.

Testu se zůčastnili naprosto špičkoví hráči. A to tito:

Genie Mains Power Cable - Naprosto špičkový počin zdejšího hifi Guru Renowna. Skvěle tlustá hadice výrobce Van Den Hull. Konektory v zlatém provedení! Super kabel. Ale vyhrál to?

Obrázek

Oyaide Tunami GPX - Druhým zástupcem byl kabel Oyaide Tunami GPX. Špičkový to kabel japonského výrobce zhotovený přímo výrobcem a né žadný samodomo dodělávka! Ale jak si mohl vést tento kabel v testu?

Obrázek

Vincent Power Cable - Dalším v testu byl tento kabel z číny. Zajímavé výrobek. Ale mohl to vyhrát tento kousek?

Obrázek

Pipisův síťový kabel - Další kousek v testu byl velice tajemný to kousek. Vůbec nikdo neví o co jde a z čeho to je. Je možné, že by to vyhrál tento kousek?

Sorry ale foto není. Ano až tak tajemný to je kabel...

DH labs Power plus - Tady jde o moje kabely, které vlastním. Výborné kabely za skvělou cenu. Myslíte si, že vyhrál tento kabel? Nooooo. Kdepák. Tento to nebyl....

Obrázek

Kabely byly provnávány na špičkovém systému Meridian 808. cosi kdesi. Už si to nepamatuju. Ovšem přístroj za 300 000Kč. Sroll Lyric. 450 000Kč. Bedniska Tanoy pro změnu kdesi cosi. Modelové označení neznám. Ale jde o druhý model pod top modelem výrobce. To vím. Ale zase nevím cenu. Ale snad to stačí k vyvrácení případných připomínek ke kvalitám systému. Jo a ještě tam byla síťový pračka. Tuším Accuphase PS-1210? Ale to je myslím celkem nepodstatné.

Kabely se přehazovaly v přehrávači a hrála se stále jedna skladba dokola. Ženský zpěv s nástupem velmi nízkých basových tónů v určité pasáži. Kabely jsem míchal a míchal. Dával třeba tčikrát za sebou dokola jeden a ten samý. Závěry po poslechu jsem si poctivě vyslechl. Rozdíly tam samozřejmě byly. Né nijak závratné, ale byly. A který že to kabel vyhrál?

Na celé čáře to všem nandal nový výrobek na trhu. Kabel je to naprosto špičkový s neuvěřitelným podáním prostoru a detajlů! Absolutně jsem nechápal, jak je toto možné. Prostě už vám to musím sdělit. Je to toto:

Obrázek

Ano je to toto. Na plné čáře přehrál naprosto vše. Kdepák Van den Vyhul. Nebo Oyamide. Všecko podvod. Kontaktovat samozřejmě asi tušíte kde pro případné zájemce. A tak opravdu nezbývá nic jiného, než smeknout a poklonit se. Líbat nožičky a děkovat bohu za takové lidi. Všichni si z toho vemte příklad, jak nevěřit někomu na internetové diskuzi se nevyplácí....

*klanimse* *klanimse* *klanimse*

david
Kontaktovat uživatele:

Re: Naprosto podložený a dokonalý test síťových kabelů!

Příspěvek od david »

Proc me to neprekvapuje... *palec*

boxer

Příspěvek od boxer »

Pasul a spol tzv.hifistů.

Kdyby jste se nás zeptali,tak jste nejen nemuseli nikam jezdit,ale ani přepojovat a zkoumat jednu a tutéž skladbu dokola,ale v klidu poslouchat.

Výherní kabel je od pohledu nejrychlejší a navíc má na sobě vysokofrekvenční odpuzovadlo a usměrňovadlo toku neutronů.

(Kdyby náhodou nějaký rádobyhifista nevěděl vocogo,tak je to to bílý zařízení s čárkama.)

sunes
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sunes »

Konecne jeden normalny poctivy test ! Konecne som usetril mnoztco penazi za drahe kabely . Ja blbec, ze som niekedy kupoval drahe kabely .
Diky moc pasul .

Mazlik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mazlik »

tož to není možné *2thumbsup* a já tele ho mám k monitoru, hned měním :lol: (bohužel nemůžu, mám k zesilovači trvalou šňůru) Za tenhle test by měl pasul a všichni zůčastnění dostat na našem fórum notelovku, protože buď je to vtip, nebo totální pecka

*hura*

Pajuna
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Pajuna »

Jelikoz jsem se testu zucastnil, musim naprosto souhlasit s Pasulem. Tento kabel porazil vsechny ostatni s naprostym prehledem a o nekolik delek! (po premereni byl totiz nejdelsi) :lol: Doporucuji necekat dlouho s objednavkou.

pasul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pasul »

Guliver píše:Pasul vie pobavit! *bravo*
Ako to? Však Hellboy psal jasně. Muž s koženou brašnou nesmí projít....

Ber to sportovně. Však na fóra by jsme se měli chodit bavit. Nejsmutnější na tom je, že když už si dáš práci s tím přehazováním a vyzkoušením, tak on stejně najde nějakou záminku, že například v době testu nebyla správná konstalace hvězd. Či něco podobného. A to by jsi ho potom nejradši tím kabelem přetáhl po zádech. Takhle se všichni zasmějou a jde se dál.

Ještě něco. Já myslím, že normální člověk, co si to někdy zkusil, tak například nemůže napsat to co pan kolega david. Jde ihned poznat, že to pálí od klávesnice a midlí to hlava nehlava. Bohužel.

Aleska
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aleska »

Pozor na čínský pajcung !
Je bez toho vysokofrekvenčního odpuzovadla a usměrňovadla toku elektronů !

dadaft
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od dadaft »

pasul píše:

Ber to sportovně. Však na fóra by jsme se měli chodit bavit. Nejsmutnější na tom je, že když už si dáš práci s tím přehazováním a vyzkoušením, tak on stejně najde nějakou záminku, že například v době testu nebyla správná konstalace hvězd. Či něco podobného. A to by jsi ho potom nejradši tím kabelem přetáhl po zádech. Takhle se všichni zasmějou a jde se dál.

Ještě něco. Já myslím, že normální člověk, co si to někdy zkusil, tak například nemůže napsat to co pan kolega david. Jde ihned poznat, že to pálí od klávesnice a midlí to hlava nehlava. Bohužel.
tím chceš říct co?

david
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od david »

dadaft píše:
pasul píše:

tím chceš říct co?
Ja vim, co tim chce rict: neumi cesky! Neumi cesky!

david
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od david »

Mimochodem, zkusil jsem to... http://www.sitola.cz/~antos/2009/06/23/ ... -je-devka/ je tu ale snad uz pomerne znamy text, ne?

dadaft
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od dadaft »

takže člověk, který to vyzkoušel a dlouhodobě to tvrdí proti naprosté většině, která slyší úžasné a nezpochybnitelné rozdíly mezi power kabely, je nějaký midlílek od klávesnice, který skoro hlava nehlava škodí hifi fóru,

kdežto ten, kdo si dá konečně tu těžkou a zodpovědnou práci s přehazováním kabelů na aparátu za milion je hrdina, jehož dřina ale stejně příjde vniveč, neboť hifisté jsou svoloč (jak ve své osvícené pravdě nyní jasně nazírá)?

dadaft
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od dadaft »

p.s. nicméně doporučuju říct jasné slovo co nejdřív ("naprosto podložený a dokonalý test"), dřív než se do toho vloží slabší povahy. protože důsledky tohoto budou dalekosáhlé. tak ať nejsou trapné.
chtěl bych slyšet slovo těch zbývajících 7 statečných.

david
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od david »

dadaft píše:p.s. nicméně doporučuju říct jasné slovo co nejdřív ("naprosto podložený a dokonalý test"), dřív než se do toho vloží slabší povahy. protože důsledky tohoto budou dalekosáhlé. tak ať nejsou trapné.
chtěl bych slyšet slovo těch zbývajících 7 statečných.
A neni to jedno?

Odpovědět