Naprosto podložený a dokonalý test síťových kabelů!
Re: Naprosto podložený a dokonalý test síťových kabelů!
Není to jedno. Souhlasím s dadaftem. Já bych chtěl také slyšet verdikt těch 7 pistolníků 

Ešte to nerozdýchali.
Nechápu, že někdo nepoznal, že si pasul od počátku dělá prdel 

Pavel Macura Audio
Jsem z vás smutný chlapi. A hlavně z Dadafta. Někomu doporučovat a nakazovat co má dělat mě připadá jako hodně nevhodné a zvláštní. Dalekosáhnlé důsledky by mě tedy zajímaly. A co jsi tímto vlastně myslel. No a co je tady trapné už radši neprobírejme vůbec.
Tolik práce a stráveného času pro ověřování různých teorií a názorů zdejších hifistů a stále je to špatně. Tak já už nevím, jak vám pomoci. Je mě z toho opět smutno.
Tolik práce a stráveného času pro ověřování různých teorií a názorů zdejších hifistů a stále je to špatně. Tak já už nevím, jak vám pomoci. Je mě z toho opět smutno.

Pánové, to jste neměli prozrazovat, to mohlo být ještě zajímavé 

Vas to nejak bere, chlapi
. Trpelivost - matka moudrosti! Rozhodne doporucuji tem co doporucuji, aby se zklidnili, netlacili na pilu, nechali se treba osvezit cerstvym vzduchem, dali si konacek nebo tak neco. Treba jeste jeden vysledek testu opravdu prijde, ale kdo vi?
Takovou drinu, casu co to stalo a vam se ani tenhle result stale nelibi?

Já myslím, že Hellboy Cabel nás, při testu, všechny dostal. 

-
- Kontaktovat uživatele:
Nevím, zda zesměšňování někoho je smysl tohoto fóra...
pasul
od začátku je to jasné - to že něco "přehrálo" něco jiného (tvůj první příspěvek) přece vylučuje, že by nebyly rozdíly.
Pajuna byl opatrnější, ale ty zatím tvrdíš, že nejlepší je kabel z tesca.
chci slyšet odpovědi zůčastněných - zda se jednalo o slepý test a jaké jsou výsledky. to že něco chci samozřejmě neznamená, že to musím dostat.
co je trapné nechávám každému k posouzení.
od začátku je to jasné - to že něco "přehrálo" něco jiného (tvůj první příspěvek) přece vylučuje, že by nebyly rozdíly.
Pajuna byl opatrnější, ale ty zatím tvrdíš, že nejlepší je kabel z tesca.
chci slyšet odpovědi zůčastněných - zda se jednalo o slepý test a jaké jsou výsledky. to že něco chci samozřejmě neznamená, že to musím dostat.
co je trapné nechávám každému k posouzení.
Predsa by neriskoval taký test "naostro"..Čo, keby zistil, že keď nevidí, nepočuje rozdielNechápu, že někdo nepoznal, že si pasul od počátku dělá prdel

Ale zase na druhu stranu, ked vidi vnutro pristroja, uz ani nemusi pocut a vie ako to bude hrat.BVa píše:Predsa by neriskoval taký test "naostro"..Čo, keby zistil, že keď nevidí, nepočuje rozdielNechápu, že někdo nepoznal, že si pasul od počátku dělá prdel.
p.s.
a nie je sam

Haló? Asi jsem to nedostatečně popsal. Já nebyl testovač. Já přehazoval. Testovači byli jiní. Nechápu pane Bunta, o co vám v tomto případě jde. Vy neslyšíte na svých přístrojích rozdíl při výměně síťového kabelu? Hmm. Že by jste měl vliv sítě ve svých přístrojích pořešený? No je to možné. Já se nehádám. Bohužel nemám moc velké zkušenosti s vašimi přístroji. Pouze to, co jsem tak slyšel z doslechu. Ale nerad bych vám dělal špatnou reklamu. To se přece nedělá.BVa píše:Predsa by neriskoval taký test "naostro"..Čo, keby zistil, že keď nevidí, nepočuje rozdielNechápu, že někdo nepoznal, že si pasul od počátku dělá prdel.
Ale můžete být opravdu klidný. Takové problémy mají všichni. A nevyhýbá se to nikomu. Ani přístrojům za 300 000 a i mnohem více.

Tony - To je co? Já to taky nechápu. Jak jen to dokážu.

To dokazat nelze! Jsou jenom indiciepasul píše:Haló? Asi jsem to nedostatečně popsal. Já nebyl testovač. Já přehazoval. Testovači byli jiní. Nechápu pane Bunta, o co vám v tomto případě jde. Vy neslyšíte na svých přístrojích rozdíl při výměně síťového kabelu? Hmm. Že by jste měl vliv sítě ve svých přístrojích pořešený? No je to možné. Já se nehádám. Bohužel nemám moc velké zkušenosti s vašimi přístroji. Pouze to, co jsem tak slyšel z doslechu. Ale nerad bych vám dělal špatnou reklamu. To se přece nedělá.BVa píše:Predsa by neriskoval taký test "naostro"..Čo, keby zistil, že keď nevidí, nepočuje rozdielNechápu, že někdo nepoznal, že si pasul od počátku dělá prdel.
Ale můžete být opravdu klidný. Takové problémy mají všichni. A nevyhýbá se to nikomu. Ani přístrojům za 300 000 a i mnohem více.

To dokazat nelze! Jsou jenom indiciepasul píše:Haló? Asi jsem to nedostatečně popsal. Já nebyl testovač. Já přehazoval. Testovači byli jiní. Nechápu pane Bunta, o co vám v tomto případě jde. Vy neslyšíte na svých přístrojích rozdíl při výměně síťového kabelu? Hmm. Že by jste měl vliv sítě ve svých přístrojích pořešený? No je to možné. Já se nehádám. Bohužel nemám moc velké zkušenosti s vašimi přístroji. Pouze to, co jsem tak slyšel z doslechu. Ale nerad bych vám dělal špatnou reklamu. To se přece nedělá.BVa píše:Predsa by neriskoval taký test "naostro"..Čo, keby zistil, že keď nevidí, nepočuje rozdielNechápu, že někdo nepoznal, že si pasul od počátku dělá prdel.

vtip dobrej ("az tak tajemny kabel to je!" me opravdu hodne pobavilo), urazeni (potazmo tohle vlakno) uz o nicem...