Teda tak to jsem posral. Nenapadlo mě, že musím testovaným osobám polepit ústa sekundovým lepidlem. Jinak vypovídající hodnota nula.

Sakra fix to mě stašně štve. Ale obávám se, že po této podmínce budu poslouchat a přehazovat všechno sám. Všichni mě nepochybně pošlou do prdele s takovou podmínkou. To bude asi jednodušší zajistit to správné postavení hvězd na obloze. Nemáš tam něco jiného?
Co se týče zapisování, tak to jsem taky zadupal já. Omlouvám se. Příště nažhavíme a nabrousíme všechny propisky a jdeme na to.
Tedy a ta parta majitelů drahých kabelů se ti povedla. Ale to není pravda. Tvůj Hellboy cabel vlastním já. Pro mě jednoznačná špička v testu. Okamžitě slyším ty pleťové středy. Opravdu masakr.
P.S. Měl jsem na celý tento víkend přichystaný další slepý test. A to jsem nikomu neřekl do teď. Celou dobu jsem počítal, kolikrát za celou dobu bude řečeno slovní spojení "Hellboy říkal jasně". A musím se přiznat, že u čísla 46 jsem přestal počítat. A ještě jsem odjel o trochu dříve. No tak to mě taky štve. Ale příště se napravím. Přísahám.