Naprosto podložený a dokonalý test síťových kabelů!

Témata nesouvisející s HiFi, offtopic debaty atd. Ovšem žádné osobní souboje, spory a hádky.
Odpovědět
Datel Stepní
Kontaktovat uživatele:

Re: Naprosto podložený a dokonalý test síťových kabelů!

Příspěvek od Datel Stepní »

pasul píše: Nechápu pane Bunta, o co vám v tomto případě jde. Vy neslyšíte na svých přístrojích rozdíl při výměně síťového kabelu? Hmm. Že by jste měl vliv sítě ve svých přístrojích pořešený? No je to možné. Já se nehádám. Bohužel nemám moc velké zkušenosti s vašimi přístroji. Pouze to, co jsem tak slyšel z doslechu. Ale nerad bych vám dělal špatnou reklamu. To se přece nedělá.

Ale můžete být opravdu klidný. Takové problémy mají všichni. A nevyhýbá se to nikomu. Ani přístrojům za 300 000 a i mnohem více. *hura*
:D

BVa
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od BVa »

Nechápu pane Bunta, o co vám v tomto případě jde. Vy neslyšíte na svých přístrojích rozdíl při výměně síťového kabelu?
Nejde mi o nič, len mám pocit, že to musí byť celé vymyslené. Pretože ak nie, tak je to pekný "prúser" , ak na CD za 300k (ktoré bolo použité zrejme len ako transport a na konci za 450K je zreteľne počuť vplyv sieťového kábla, navyše ak ten koniec má byť proti "všetkému" imúnny...Ak to má byť dôkaz kvality, tak ďakujem pekne..
A priznám sa, že skutočne nepočujem (nielen ja), či mám na koncoch sieťový kábel za 10EUR alebo za 200EUR.

monte
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od monte »

Toto číst, spíše mi to připadá jako banda závisti, kteří mají jednou za den dršťkovou s jedním rohlíkem. Dát tři tisíce za jeden kablík a vyzkoušet není problém. Zappa má svůj životní styl a jeho Tannoy a hifi zapadají do jeho představy i velikost poslechovky atd.. Druhý člověk má rád moderní styl jako já, tak bych si něco takového nekoupil.

Obrázek *2thumbsup* *2thumbsup* *2thumbsup*

Hellboy
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Hellboy »

Jako vtip dobrý. Taky jsem se zasmál. Jako ABX test, pokud to skutečně proběhlo, naprosto netušíme jak to probíhalo. Součástí posmínek ABX testu je, že se účastníci nesmí mezi sebou bavit, výsledky si každý zapisuje, stejně jako přehazovač píše co skutečně hrálo a nakonec se to teprve porovnává. Jestli jste si tam v průběhu něco mezi sebou vykládali, nebo jsi oznamoval po hádání co hraje, bylo to úplně k ničemu. A je to škoda.

Pajuna
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Pajuna »

Hellboy píše:Jako vtip dobrý. Taky jsem se zasmál. Jako ABX test, pokud to skutečně proběhlo, naprosto netušíme jak to probíhalo. Součástí posmínek ABX testu je, že se účastníci nesmí mezi sebou bavit, výsledky si každý zapisuje, stejně jako přehazovač píše co skutečně hrálo a nakonec se to teprve porovnává. Jestli jste si tam v průběhu něco mezi sebou vykládali, nebo jsi oznamoval po hádání co hraje, bylo to úplně k ničemu. A je to škoda.
:lol: :lol: :lol:
Tak to je pekny pruser, protoze ja jsem si fakt nic nazapsal, vul jeden.

Pasule
Mas to zapsane aspon ty? Mohl bys to zachranit :)

Hellboy
Jako posminka a vtip dobry *thumbs up*,
Je s tebou fakt prdel.

Hellboy
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Hellboy »

Mohl bys mi sdělit co je na tom "posminka" a vtip? Váš "vědecký" pocito experiment bez dodržení alespoň základní metodiky a nějakých zaznamenaných výsledků dokázal akorát tak, že se sešla parta majitelů drahých kabelů a vzájemně se ujistili, že mají pravdu.

pasul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pasul »

Teda tak to jsem posral. Nenapadlo mě, že musím testovaným osobám polepit ústa sekundovým lepidlem. Jinak vypovídající hodnota nula. :shock: Sakra fix to mě stašně štve. Ale obávám se, že po této podmínce budu poslouchat a přehazovat všechno sám. Všichni mě nepochybně pošlou do prdele s takovou podmínkou. To bude asi jednodušší zajistit to správné postavení hvězd na obloze. Nemáš tam něco jiného?

Co se týče zapisování, tak to jsem taky zadupal já. Omlouvám se. Příště nažhavíme a nabrousíme všechny propisky a jdeme na to.

Tedy a ta parta majitelů drahých kabelů se ti povedla. Ale to není pravda. Tvůj Hellboy cabel vlastním já. Pro mě jednoznačná špička v testu. Okamžitě slyším ty pleťové středy. Opravdu masakr. *2thumbsup*

P.S. Měl jsem na celý tento víkend přichystaný další slepý test. A to jsem nikomu neřekl do teď. Celou dobu jsem počítal, kolikrát za celou dobu bude řečeno slovní spojení "Hellboy říkal jasně". A musím se přiznat, že u čísla 46 jsem přestal počítat. A ještě jsem odjel o trochu dříve. No tak to mě taky štve. Ale příště se napravím. Přísahám. *2thumbsup*

Hellboy
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Hellboy »

Jinými slovy: Tuhle jsme dělali jeden test s pár lidma co tvrdili, že dokážou potěžkáním v ruce přesně na gram určit váhu předmětů. Všechno šlo skvěle, Pepa opravdu přesně odhadl, že ten pytel cementu co obtěžkal měl 51,331 kg. Nebylo potřeba ho vážit na přesné váze abysme se přesvědčili kolik skutečně váží, protože Pepa má super odhad.

Aha, takhle se to dělá.
Pasul & company - 100% accurate human audio measurement devices

david
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od david »

pasul píše:Okamžitě slyším ty pleťové středy.
Pleťové středy? To je něco jako břicho bez chlupů?

Aleska
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aleska »

Když nevíš co jsou to "pleťové středy", jako bys' ani nebyl !

pasul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pasul »

Hellboy píše:Jinými slovy: Tuhle jsme dělali jeden test s pár lidma co tvrdili, že dokážou potěžkáním v ruce přesně na gram určit váhu předmětů. Všechno šlo skvěle, Pepa opravdu přesně odhadl, že ten pytel cementu co obtěžkal měl 51,331 kg. Nebylo potřeba ho vážit na přesné váze abysme se přesvědčili kolik skutečně váží, protože Pepa má super odhad.

Aha, takhle se to dělá.
Pasul & company - 100% accurate human audio measurement devices
To jsi ale vůbec nepochopil pekelníku. Tady nešlo o to, kdo ho má těžšího. Vždycky se porovnává délka pokud vím. A to se s tebou vsadím, že to každý pozná podle prvního pohledu. Je sice pravda, že ve slepém testu to bude obtížnější a počítám, že bez pořádného ošahání se to neobejde. Ovem tohleto se mě trochu víc než hnusí. A do toho bych nešel. K tomu se budou odhodlávat pouze ti z 4% části obyvatelstva. Samozřejmě pokud by se našla nějaké hifistka, tak jsem jednoznačně pro to, aby mou úlohu hlavního měniče a přehazovače hadic přebrala ona. No a to se potom teprve začnou dít věci. To ty pleťové středy budou hovno proti tomuto zážitku...

Mike
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mike »

Připravte dvě měřidla : posuvné měřítko (šupleru) a pásmo , uvidíme kdo ho má většího. A také se bude hodnotit vzhled. Ale to už jsme možná u psychoakustiky. Ale myslím že vítěz testu už je předem jasný......

pasul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pasul »

Že by Hellboydick? :shock: No je to možné.

Hellboy
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Hellboy »

Pasule to, že si se dneska přežral vtipné kaše, tvému experimentu na objektivnosti nepřidá a co se fundovanosti tvojí osoby (nikoli peněženky) na hodnocení čehokoli týče, jenom čím dál víc dokazuješ, že je nulová. Zkus strčit sponku do zástrčky místo svého power káblu, třeba se ti rozsvítí.

zero
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zero »

PMA píše:Nechápu, že někdo nepoznal, že si pasul od počátku dělá prdel :lol:
Očekával bych, že u kvalitativní třídy aparátu, co má Zappa doma, bude celkem šumafuk, čím se to připojí k síti. Konkrétně, že síťovej kabel nebude mít žádnej vliv na výsledný zvuk.
Jinými slovy - s přihlédnutím k poměru cena/"zvukový přínos" mohl u Zappy vyhrát "Hellboy kabel" :D
Nebo je něco špatně?

Odpovědět