Nocny posluch

Témata nesouvisející s HiFi, offtopic debaty atd. Ovšem žádné osobní souboje, spory a hádky.
Odpovědět
dadaft
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Nocny posluch

Příspěvek od dadaft »

merhaut píše:podsunování, zmatkařina, marný pokus o humor a pointu ...
pointa přichází až teď merhaute zlatý. dovol, abych se s tebou rozloučil. opouštím tuto žírnou zahradu hifistů, neboť pro mě už zde není jedlých plodů.
jednak jsem bednama konečně skončil budování aparátu - je definitivně hotový - jednak , jak jsem tak procházel témata, tak už mě nic z toho nezajímá. a pokud mě něco zajímalo, a myslel jsem, že pokecám s někým, kdo řeší stejné věci, tak to se bohužel nekoná. nikdo nepřichází jen ty a s tebou zákon. :mrgreen:
jsi úplně mimo. ale když ti to nevadí, já to mám tuplem u prdele. jsem už konečně a se štěstím někde jinde, než jsou tvé monitory. ale to je fuk.
ještě jsem chtěl něco k tomu nočnímu poslechu (nejen s pseudoprostorem jsi mimo, ale i s basy ti to hlava moc nebere, co?), ale už tak je toho na chudáky hifisty moc. pětiřádkový mě být nebaví.
ještě pak hodím něco k sobě do vlákna. tak se tu měj.

dadaft

p.s. musím říct, že ten tvůj pseudoprostor je docela šikula - s jakou lehkostí třeba vypseudopsychikuje mužské vokály i s texty...

p.p.s. ještě jsem chtěl počkat, co ta Poe, ale stejně si to asi nikdo nekoupí...

kdybys jenom tušil merhaute, jak to doopravdy je...

merhaut

Příspěvek od merhaut »

já to tuším, ale nejsem lékař ...

Dan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dan »

Nechápu pane merhaut proč tohle handrkování neukončíte návštěvou u dadafta. *sunglases* Nebo se bojíte ?? . . . napsat jak to hraje on Vás určitě nesežere. V případě jiného fóra jsem Vaše ,,křižácké,, tažení chápal ale tady . . . ne *fnuk* . Myslím že si užil dost a musím uznat že je dadaft drsnej a má výdrž obhajovat svůj názor. Teprve po Vašem poslechu očekávám nezaujaté !! posouzení i když pravda bude pro jednu stranu bolestivá.

Peer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Peer »

to Dan:
sis nevšiml, že je to již takový kolorit? :D

Dan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dan »

Peer

Ale jo, tohle nikam nevede . . . . . jde o test ?? kdo je větší Pitbull - kousne a drží a nepustí a nepustí :arrow: rači zdechne.

merhaut

Příspěvek od merhaut »

Tak jako nemám potřebu ochutnávat hovno, tak nemám potřebu jezdit poslouchat nějaký audioshit u někoho, kdo si vyrábí "prostor" přidáváním beden a přebytečné basy vypouští dveřma na chodbu. To je výhoda technika, že nemusí projít každou slepou cestu.

Navíc, i laik (co umí aspoň trochu číst mezi řádky) si může (z průhledně obkecávacích reakcí návštěvníků dadafta) udělat obrázek o tom, že ono to všechno bude jaksi jinak, než jak se svatým samozápalem zde popisuje tvůrce "každotýdenních definitivních Zázraků".

P.S. Ten člověk evidentně trpí obsedancí informovat celý svět o svých "audiovýzkumech" a "audioteoriích", doslova o každém milimetrovém pohnutí bedny, dveří, židle píše blábolivé romány ... přesto (pokud zůstane v rovině svých pocitů) budiž, je to jeho úchylka, pokud ale začne svoje pocity "teoreticky vysvětlovat" a popírat elementární fyzikální zákonitosti, tak to prostě vždycky zasáhnu, a tvrdě, a bez servítků ...

Aleska
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aleska »

To Merhaut : To je ono ! Vyraž na tažení proti bezvěrcům a cestou upaluj čarodějnice !

587sk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 587sk »

merhaut píše:Tak jako nemám potřebu ochutnávat hovno, tak nemám potřebu jezdit poslouchat nějaký audioshit u někoho, kdo si vyrábí "prostor" přidáváním beden a přebytečné basy vypouští dveřma na chodbu. To je výhoda technika, že nemusí projít každou slepou cestu.

Navíc, i laik (co umí aspoň trochu číst mezi řádky) si může (z průhledně obkecávacích reakcí návštěvníků dadafta) udělat obrázek o tom, že ono to všechno bude jaksi jinak, než jak se svatým samozápalem zde popisuje tvůrce "každotýdenních definitivních Zázraků".

P.S. Ten člověk evidentně trpí obsedancí informovat celý svět o svých "audiovýzkumech" a "audioteoriích", doslova o každém milimetrovém pohnutí bedny, dveří, židle píše blábolivé romány ... přesto (pokud zůstane v rovině svých pocitů) budiž, je to jeho úchylka, pokud ale začne svoje pocity "teoreticky vysvětlovat" a popírat elementární fyzikální zákonitosti, tak to prostě vždycky zasáhnu, a tvrdě, a bez servítků ...
*thumbs up* *thumbs up* *thumbs up*

agustini
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od agustini »

Vratme sa k teme prosim... *klanimse*

Dakuejm

merhaut

Příspěvek od merhaut »

Alesko, klasika, zase mimo, zase je to opačně než si domýšlíš. Já - coby technik a ateista - nemám rád věrozvěsty, a v technice už vůbec ne. Takže pokud boj, tak proti slepé víře, co se vyvyšuje nad fyzikální zákony. Zkus příště nejdřív myslet a pak psát, nebolí to.

P.S. Jo a co poslech u dadafta? Popiš detailněji ten Zázrak :-) Ty milimetrové lokalizace nalevo napravo, přesně rozřádkovaní sólisti ve sboru, skvostné basy, co se rozvinou otevřenými dveřmi na chodbu ... kdy budeš dokupovat ve vetešnictví druhý pár beden (?), nestyď se a neboj se, povídej ...

merhaut

Příspěvek od merhaut »

K tématu: kup ty studiové aktivní Dynaudia, to je beze srandy skvělá volba, sám bych si je někdy chtěl pořídit, pro můj typ (nižší až střední hlasitost, 10-15 hodin denně) poslechu jedna z možných konečných.

dadaft
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od dadaft »

merhaut píše:Tak jako nemám potřebu ochutnávat hovno, tak nemám potřebu jezdit poslouchat nějaký audioshit u někoho, kdo si vyrábí "prostor" přidáváním beden a přebytečné basy vypouští dveřma na chodbu. To je výhoda technika, že nemusí projít každou slepou cestu.

TAK MERHAUTE.
NA TUTO CHVÍLI JSEM ČEKAL.
už dlouhé týdny mi otravuješ život. systematicky ničíš moje vlákna. neustále provokuješ a urážíš mě. nemůžu už se s nikým bavit. na každou moji větu okamžitě reaguješ. většinou sprostě a nadřazeně. veřejně mě zesměšňuješ, a mé názory označuješ za bláboly.

udělal jsi ze mě obsedantního pisálka nesmyslů a figurku, které je dovoleno se kdykoliv vysmát do ksichtu.
nikdo už mě nebere vážně.

sám sebe považuješ za toho, kdo ví, a proto nemusí žrát výkaly. a o mě víš, že jsem nula a majitel hovna.
vyhlásil si to veřejně.

dostaneš, co si zasloužíš...

dobrou chuť

merhaut

Příspěvek od merhaut »

Pipis, je nutné si utřídit fakta
1. já zatím jako jediný jsem tady napsal něco k tématu
2. já jsem pouze reagoval na osobní útoky
3. já jsem samozřejmě ocejchoval totální technické a fyzikální nesmysly
Takže žádný offtopic a a žádné exhibice.

P.S. Mě zas nebaví někomu vysvětlovat naprosto zřejmé věci (1-4).
Naposledy upravil(a) merhaut dne 19 zář 2008 13:28, celkem upraveno 1 x.

merhaut

Příspěvek od merhaut »

dadaft: to má být jako výhružka? :-)))

Zappadaddy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zappadaddy »

Opravdu pochybuji o plnohodnotnem poslechu v noci abych tim nerusil sousedy v panelovem byte,pokud neposlouchas nektere vybrane pohodove kousky.docela bych si ten nocni poslech poslechl,odkud jses DADAFT?tu nahravku co jsi doporucoval si tedy budu muset poridit.Mimochodem jsi opravdu skvely spisovatele a trochu ti zavdim *bravo*
Je pravda ze bigbeat ani ja vecer neposloucham a to bydlim ve velikem historickem domu protoze manzelka ma mikro usi a slysi i nejmensi zachvevy zvuku pres 2x 80cm kamene zdi 10m od meho poslechoveho mista a tim ji to rusi od klidneho usinani. *hura* A opravdu tedy nezavidim panelakovym posluchacum i kdyz jsou tu urcite vyjimky viz Merhaut ktery je celkem spokojeny.
Psal jsem to i na Slovanetu ze je skoda ze se lidi neuci byti vice tolerantnejsi a naucit se to urcite da,ale je to i o veku a inteligenci.Nemuzu si pomoct ale musim rict ze i ja ztratil uz trpelivost kdyz se proti tobe porad nekdo navazi nebo kdyz te nekdo neustale poucuje viz moje reakce dnes na slovanetu proti Kazzatelovi.

Odpovědět