pointa přichází až teď merhaute zlatý. dovol, abych se s tebou rozloučil. opouštím tuto žírnou zahradu hifistů, neboť pro mě už zde není jedlých plodů.merhaut píše:podsunování, zmatkařina, marný pokus o humor a pointu ...
jednak jsem bednama konečně skončil budování aparátu - je definitivně hotový - jednak , jak jsem tak procházel témata, tak už mě nic z toho nezajímá. a pokud mě něco zajímalo, a myslel jsem, že pokecám s někým, kdo řeší stejné věci, tak to se bohužel nekoná. nikdo nepřichází jen ty a s tebou zákon.
jsi úplně mimo. ale když ti to nevadí, já to mám tuplem u prdele. jsem už konečně a se štěstím někde jinde, než jsou tvé monitory. ale to je fuk.
ještě jsem chtěl něco k tomu nočnímu poslechu (nejen s pseudoprostorem jsi mimo, ale i s basy ti to hlava moc nebere, co?), ale už tak je toho na chudáky hifisty moc. pětiřádkový mě být nebaví.
ještě pak hodím něco k sobě do vlákna. tak se tu měj.
dadaft
p.s. musím říct, že ten tvůj pseudoprostor je docela šikula - s jakou lehkostí třeba vypseudopsychikuje mužské vokály i s texty...
p.p.s. ještě jsem chtěl počkat, co ta Poe, ale stejně si to asi nikdo nekoupí...
kdybys jenom tušil merhaute, jak to doopravdy je...