nazdar, uz dlho osm ta tu nevidel, dufam ze sa dari. Ja skor hladam stlpy co zahraju dobe aj potichu..regale nechcem, lebo hraju len polovicny zvuk. Ale o tom som uz pisal. Tvoje bedne som pocul, aj ked si u nepamatam ci sme skusali aj potichu ale skor nie.. no hadam sa v buducnosti naskytne neaka ta opekacka, kedy to budeme moct preveritAcon píše:U mňa to hrá hodne počúvateľne aj potichu, ale nechcem tu propagovať veľké stĺpy.
Acon píše:Myslím, že riešenie je v aktívnom prevedení. Celkom technicky sa k tomu nedokážem vyjadriť, no myslím si, že celá tá aktívna sranda dokáže podporiť, alebo vyrovnať pomer frekvencií tak, že podporí tie, ktoré sa ubratím hlasitosti normálne stratia.
S odstupom casu a pribudajucimi posluchovymi skusenostami aj ja zistujem, ze cesta vedie skor k aktivnemu rieseniu. Na trhu existuje vela spickovych zosilovacov a spickovych bedni, ale najst vhodnu kombinaciu, je zalezitost hladania na dost dlhu dobu.. V aktivoch nebyva az taky spickovy zosik vyhlaseneho mena, ale to prisposobenie vsetkych casti do uceleneho celku spolu s ohladom na pouzite menice a konstrukciu repra znamena vo vyslednom efekte daleko viac
Myslim si ze to co popisujes, je dost nezmyselne a urcite to tak nieje. To co sa straca pri tichom posluchu je dane nasim sluchom..hardware ktory nevymenis ani nevylepsis..myslim ze v tomto vlakne je to v historii aj uvedene s konkretnymi grafmi ako sa nase usi pri tichom posluchu chovaju
..preco tak pesimistickyBVa píše:Sorry, ale pripomenulo mi to jedného chlapíka v starom dokumentárnom zábere zo seriálu o histórii lietania, ktorý s handrovými skladacím krídlami na tele skáče z Eiffelovky...Bohužiaľ mal len jeden pokus...