Nocny posluch

Témata nesouvisející s HiFi, offtopic debaty atd. Ovšem žádné osobní souboje, spory a hádky.
Odpovědět
korys
Kontaktovat uživatele:

Re: Nocny posluch

Příspěvek od korys »

pasul píše:
dadaft píše: i přemýšlet umím pasule. ty jsi přesvědčený, že slovo se váže k nějaké věci. že vyjadřuje její smysl nebo nějakou vlastnost nebo třeba její míru. - nesmysl.
věříš, že bylo napsáno to, co jsi z toho bez přemýšlení vyčetl, a že to je totální nesmysl. - nesmysl.
a myslíš si, že víš, co je smysl slova slušnost. - nesmysl.

pár námětů k přemýšlení...
Takže rád bych to shrnul ty ubožáku.Ty rozhodně neumíš přemýšlet.Ty výplody co tady tvoříš jsou nesmysly a lži.
dadaft píše:ty jsi přesvědčený, že slovo se váže k nějaké věci. že vyjadřuje její smysl nebo nějakou vlastnost nebo třeba její míru. - nesmysl.
- Tohle myslíš vážně?A co tedy slovo vyjadřuje?Doufám,že to každý vidí.Tohle můžer napsat pouze člověk co nechápe podstatu fór.Písemnou formou se tady každý snaží vyjádřit svoje pocity.O tom to tady je víš?
dadaft píše:věříš, že bylo napsáno to, co jsi z toho bez přemýšlení vyčetl, a že to je totální nesmysl. - nesmysl.
- Tohle JE totální nesmysl.A ty s tím nic nenaděláš!!!Ovšem zoufalec jako ty tohle nedokáže pochopit.To zase chápu já.
dadaft píše:a myslíš si, že víš, co je smysl slova slušnost. - nesmysl.
- Slušnej jsem byl doteď.Ovšem s psychopatem a s feťákem se odmítám o tomhle bavit.

Tohle je asi vše co bych ti k tomu mohl říct.Myslím,že dost lidí už ti tady napsalo,že prostě píšeš nepravdy a lži.A alespoň BVa by ti mohl otevřít oči.Ovšem nevěřím tomu.Ty si stále meleš svoji a tlačíš tu svoji kuličku hnoje dál a dál.No snad ti někdo už konečnš zatne tipec,ale to by byla zase škoda.Kde jinde by jsme se tolik nasmáli.

Pěkný večer
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Tak to je tedy síla,to tady ještě nebylo a doufám taky,že se to už nebude opakovat.
Pasule,nejseš naopak náhodou padlý na hlavu Ty?
Na slušnou otázku v SZ neráčíš ani odpovědět,ale tady si dovolíš veřejně pomluvit nejšpinavějším způsobem člověka,kterého jsi ani v životě neviděl.
Ty jsi tak čistý jak lilie,že si myslíš,že máš právo něco takového veřejně říct?
Co Ty ve skutečnosti o dadaftovi víš? PRD...jen jedná paní povídala,že...,ale Tobě to zřejmě stačí,abys vynesl veřejný soud.Běž za roh a dej si pár facek.Tvůj kšeft dávám na stejnou úroveň,jako rozdávání drog před školou.

pasul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pasul »

Korys-Doufej si v co chceš.Mně je to celkem jedno.Ale myslím si,že jsme ve volné diskuzi.Takže na takové řeči ti celkem víš co...

Jseš padlý na hlavu-hmm.Je to možné.Nehádám se.

Tvoje slušná SZ-Hledal jsem v pravidlech a stále to nemohu najít.To je povinnost někomu odpovídat na SZ?Pokud ano tak to napravím.Ale dost o tom pochybuji.Myslím,že by ti mohlo dojít,že s tebou to rozhodně nechci probírat.Neboť tě neznám.

Čistý jak lilie-A kdo je dneska bez škrábanců?Celkem si myslím,že dnes už si může každý říkat veřejně co chce.Ale třeba jsem něco zaspal a doba se vrátila?Ale taky o tom pochybuji.

O vynášení soudů-No sám je vynášíš o mně a absolutně nemáš potuchy o tom co já dělám.A je ti po tom víš co.Ale dost mně to pobavilo.Dobrý. *2thumbsup* Pokud jde o dadafta-nikde jsem si nevšiml,že by proti tomu nějak protestoval.Ale zase uznávám-je to jeho věc.A co se týče těch drog před školou-tak tady si doufám děláš opravdu srandu.

korys
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od korys »

Nemám to ve zvyku,ale na hrubý pytel hrubá záplata.Použil jsem Tvůj styl...Zbytek v SZ.

slimak
Kontaktovat uživatele:

Re: Názorové neshody a jejich projev na foru

Příspěvek od slimak »

Síce to patrí k nočnému posluchu, ale reagujem priamo na predch. príspevok

[EDIT by Rowing] Jelikož je nejen tento příspěvek přesunut z vlákna Názorové neshody ... do tohoto, kam tématicky zapadá, nereaguje na předcházející příspěvek, ale na příspěvek Boxera z 20. září 20:33 hod. Které příspěvky jsou přesunuty poznáte podle Předmětu zprávy, který se liší.

myslím, že po pánoch Fletcher a Munson robil merania tuším p. Stevens, ktorý trocha tie krivky upresnil, ale v zásade sa nejedná o nič mimoriadne iné. Korekcia na F-M krivky sa dá dosiahnuť pomocou fyziologickej regulácie hlasitosti. Prečo sa to nerobí je na dlhšiu debatu, každopádne o problémoch fyziológie a ako ju prijateľne riešiť bol svojho času v audioamatérovi článok od F. Moskalu. Článok sa dal stiahnuť z http://www.czechaudio.com . Veľmi doporučujem si ho prečítať.

berka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od berka »

Před pár lety žila Liška Bystrouška. Její umění lovit ji proslavilo tak, že ji znali snad ve všech lesích. Jednoho dne se vydala na lov, ale co nevidí - párek ježků, chystající hostinu.

Jeden z nich šel blíž a zeptal se: „Nechceš se k nám přidat?“ Liška nabídku ráda přijala a sedla si na nejbližší pařez. Po chvíli se začali scházet snad všichni zvířecí obyvatelé borového lesa. Přišla také skupinka zajíců. Do oranžova zbarvená Bystrouška se na ně mlsně podívala.Ušáci najednou dostali strach z živoucí oranžové smrti. Jeden z nich řekl třesoucím se hlasem: „Prosím, nesežer nás, máme pro tebe něco mnohem lepšího.“ Liška s udiveným výrazem ve tváři odpověděla: „Co může být lepšího než chutňoučký zajíc?“ „Pro nás je to marihuana, dej si a uvidíš jak je dobrá,“ řekl jeden zajíc.
Protože Bystrouška ráda zkoušela něco nového, vzala si od zajíce nabízenou drogu. Najednou se cítila tak, že jí bylo všechno k smíchu. Všichni kolem se taky smáli, ale tomu, co vyváděla. Tyhle zkušenosti se u ní opakovali čím dál víc, až se stali běžnou denní povinností. Už i kamarádky lasice se od ní začali odvracet s opovržením. Každý v lesním království ji ignoroval. Protože už droga nezabírala tak, jak by měla, musela přejít na něco tvrdšího. ............
Je to tady o nocnim poslechu nebo kdo si da nejaky jontik fetu
*taktone* *taktone* asi si taky dam nebo se tu sežereme
Jestli si tady chceme nadavat do nejakych feta..neboli drogov zavislych tak bezte nekde
divim se Adminovi ze to jeste snasi
Muj nocni poslech v baraku je vzdy slyset at si rikam ze to neni pravda .Pokud chci slyset a trochu si to vychutnat tak to proste tak je a nikdo mne nepresvedci o opaku a dekuji rodine ze to snasi
Ale jinak se tady panove vzpamatujte
*thumbs down* *thumbs down* *thumbs down* *thumbs down*

berka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od berka »

Toto vlakno pokladam za vubec nejhorsi v celych nasich diskuzich.Ja mam treba muziku za dosti penez ale asi nepatrim k tady k tem lidem kteri jsou proste nekde jinde nez ja v o blasti tohoto fora
jestli to neskonci jsem tady naposled
ja si chci neco dozvedet ane si to zhusit
proste se chci opravdu v hifi zdokonalit

merhaut

Příspěvek od merhaut »

Technická: trochu zmatečné, bez nabodeníček, a navíc už óté - mezitím se totiž na téma rozporů a spol. založilo vlákénko ...

lachim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lachim »

berka

vzdyt to nemusis cist, ne?
proc by jsi koncil s timto forem?
nechapu....

pasul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pasul »

berka-Hmm.Zdokonalit se v hifi.A to děláš u počítače co?A čí pravdu pak pokládáš za tu správnou?Já myslím,že to tak dělá valná většina.A proto se tomuhle směju.Zase to dost o člověku vypovídá pokud tohle napíše.Tak ještě u Dadafta bych to opravdu chápal.Ten to má opravdu těžké.Noční poslech je pro mně neakceptovatelný.Důvody zde byly napsány.Tady vidím jedinou využitelnost kvalitních sluchátek a myslím si,že proto to bylo i vymyšleno.Chce to opravdu přitlačit na pilu a i tak mi na sluchátkách něco vadí.A to prostor.Zkoušel jsem pár modelů včetně Staxů za nesmyslných 80K.Ale to už se dostávám jinde.

ciba
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ciba »

pasul píše:berka-Hmm.Zdokonalit se v hifi.A to děláš u počítače co?A čí pravdu pak pokládáš za tu správnou?Já myslím,že to tak dělá valná většina.A proto se tomuhle směju.Zase to dost o člověku vypovídá pokud tohle napíše.Tak ještě u Dadafta bych to opravdu chápal.Ten to má opravdu těžké.Noční poslech je pro mně neakceptovatelný.Důvody zde byly napsány.Tady vidím jedinou využitelnost kvalitních sluchátek a myslím si,že proto to bylo i vymyšleno.Chce to opravdu přitlačit na pilu a i tak mi na sluchátkách něco vadí.A to prostor.Zkoušel jsem pár modelů včetně Staxů za nesmyslných 80K.Ale to už se dostávám jinde.
Mluvis mi Pasule z duse , asi jedina mozna cesta vede pres sluchatka , ale ... je to polovicni zazitek oproti v realne hlasitosti prehravane hudby z reproduktoru , me tam chybi nejen prirozeny prostor , ale nejvice dynamika a fyziologicky pocit z basu .

Peer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Peer »

Mě na sluchátkách vadí hudba uprostřed hlavy...

pasul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pasul »

Celkem souhlasím s váma oběma.Chce to velkou dávku ústupků,ovšem když to porovnám s tichým poslechem,tak je to menší zlo.Byl jsem původně rozhodnut ztrestat to do nejvyšších Staxů a ten tranzistorový energizér či jak se to jmenuje(kolem 40K kč),ovšem po poslechu GTH-1 a AKG 701,jsem si ujasnil,že je to je blbost.Nakonec jsem volil Edgar SH-1,který mi připadá vhodnější k AKG 701.Dal jsem mu ještě lehký tuning v podobě výměny OZ za pár kaček za top OPA627.To už je ale mimo toto fórum.Používám hlavně na výběr nahrávek z internetu a poslech hudby z PC.

agustini
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od agustini »

ciba píše:asi jedina mozna cesta vede pres sluchatka
..tak tohoto som sa vazne obaval. Toto nieeeee!.. toto sa mi vobec nepaci.. sluchatka uz mam a tie problemy s posluchom cez ne mi uz zacinauju liezt hore krkom..lepsie povedane von z usi proti smeru zvukovych vln.. *headbang*

Neskutocne ma irituje ked mi nekay nastroj hra do jedneho ucha a druhy zase do toho druheho..to uz sa neda pocuvat..a navyse po dlhsom posluchu je z toho clovek akoby "ohucany".. mam taky pocit ze mi nieco tlaci na bubienky..ziadny priestor..zvuk vnutri hlavy..

Posluch na sluchatka je celkom fajn, ale po dlhsej dobe omrzi kazdeho..aspon kazdeho koho zatial poznam..casom zacnu cloveka stvat vsetky tie problemy ktore s tym suvisia a zacne uvazovat nad bednami ktore by mu to zahrali aspon tak dobre ako tie sluchatka. Sluchatka niesu riesenim.. to je fakt. No ale ja som optimista..verim tomu ze sa mi podari najst kompromisne riesenie aj na tichy posluch..mozno nie uplne nocny ale nazvime to vecerny, bez obtazovania kohokolvek a s moznostou uzit si to s pozitkom.. :P

Acon
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Acon »

fyzika nám celkom účinne strpčuje život ;) Skúsim môj skromný amatérsky názor. U mňa to hrá hodne počúvateľne aj potichu, ale nechcem tu propagovať veľké stĺpy. Skôr chcem spomenúť môju skúsenosť s aktívnymi monitormi, ktoré sme svojho času počúvali u mňa. Zbytkové foto z akcie je tu. Ide o také trochu väčšie regálovky, ktoré som si týždeň vychutnával posluchom v blízkom poli a ani pri tichom posluchu mi prakticky nič nechýbalo. Dokonca mám pocit, že práve tichý posluch ma na nich bavil viac ako na mojich veľkých. Myslím, že riešenie je v aktívnom prevedení. Celkom technicky sa k tomu nedokážem vyjadriť, no myslím si, že celá tá aktívna sranda dokáže podporiť, alebo vyrovnať pomer frekvencií tak, že podporí tie, ktoré sa ubratím hlasitosti normálne stratia.

BVa
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od BVa »

No ale ja som optimista..verim tomu ze sa mi podari najst kompromisne riesenie
Sorry, ale pripomenulo mi to jedného chlapíka v starom dokumentárnom zábere zo seriálu o histórii lietania, ktorý s handrovými skladacím krídlami na tele skáče z Eiffelovky...Bohužiaľ mal len jeden pokus... *offtopic*

Odpovědět